Şimdi Ara

heulsal'ım bicheon olmak istiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar heuksal spearım ama bicheon'a dönmek istiyorum.fakat biraz moralim bozuldu neden derseniz

ben 85 lvlim.şimdi bnm heuksal skili 80de ve 80e kadar skiller açık hepsini kapattığımda 91k sp harcamış oluyorum
    ama sword skillerinide 80 göre ayarlıyorum hatta en son açılan skilleri maxlamıyorum 80e (mesela 73lük kombo yu 1 olarak alıyorum) 130küsürk sp istiyo :S neden sword bu kadar istiyo knoch down skilleri ne öyle 18 falan :S

nasıl yapıcam yardım ? sizce değermi? yoksa heuksala devammı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 13 Mart 2009; 21:57:14 >

• Bicheon çok sp ister maalesef ama kesinlikle işe yarar.
  • İllede bicheona döneceğim dersen Curs Heart'a sakın bulaşma, yoksa zararın çok olur. Tavsiyem Sİlk ile dön derim . . .
  • Madii durumun iyiyse silk ile dön, eğer iyi değilse hiç uğraşma bence ya karakterini sat S/S bir karakter al ya takas et ya da bırak böyle kalsın.

İyi Geceler....
  • " Bicheon olunmaz, bicheon doğulur " diyerekten, Allah'tan kolaylıklar diliyorum :) Çok zor iş. Sabır ve para lazım dostum. C.h. lerle uğraşmak adamı delirtir. ben coldumu 20 lv düşüremedim hala bide ana skill baya zor yani. Para sorun dersen kolay ozaman
  • En doğrusunu yapıyorsun, Pvp'lerde %100 farkını görüceksin .
    Evet Sp yönünden sabır lazım ama dişini sık biraz , zafere giden yolda Çekilen çile kutsaldır.
  • Bicheonun Kesinlikle yararını görürsün zararı olmaz ..

SunRoyal çok güzel tasvirlemiş Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç ugraşmamanı öneririm bicheon çok fazla sp ister mesela tam hatırlamıyorum ama 80 lvl den 90 lvl e 215k ya yakın sp istiyor sadece bicheon benim tavsiyem ong farmlı bir char kasman tabi illa bicheon istiyorsan.
  • Bicheon Güzel de Maddi Durumun Varsa Çek Skill Heuksal Full Kapat xD
  • Silkin Bolsa Kapat Değilse Bulaşma ^^
  • tşk. cvplar için. en iyi heuksalla devam etmek :)
  • bence dönebilirsin ben bir sıkıntı görmüyorum benden yana okey yane...

şaka bir yana bicheon az vurur çok dayanır heuksal çook vurur çok yer sn bilirsin...
  • Heuksal'ın işi bitti derken 5 yeni skill geldi ama genede Bicheon Heuksalı solda sıfır bırakır.

Blade vs glavier hemen hemen ayn güce sahiptir ama blade daha iyi işler yapabilir.
    Bana kalırsa bicheon'a dön hemen. Yeni gelen blade skilleri çok iş yapıcak
  • Ben olsam dönmezdim, ama illa döneceğim diyorsan yüksek Lv olan skillerini silk ile düşük olanlarını curst heart kullanarak kapat. Mesela 10 Lv skilli için silkle alınan skill reallocation pot harcamak ahmaklıktır. Anlamışsındır ne demek istediğim sanıyorum. İyi skill sıfırlamalar diyeyim, kaçayım. ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İllede bicheona döneceğim dersen Curs Heart'a sakın bulaşma, yoksa zararın çok olur. Tavsiyem Sİlk ile dön derim . . .

Ona O Kadar Silk Harcayağına Aç Bir Yeni Char Al Pre Botunu Kas Daha İyi Bence O Charıda Satarsın Yada Yeni Charını Kasmakda Kllanırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_Ralf

quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

İllede bicheona döneceğim dersen Curs Heart'a sakın bulaşma, yoksa zararın çok olur. Tavsiyem Sİlk ile dön derim . . .

Ona O Kadar Silk Harcayağına Aç Bir Yeni Char Al Pre Botunu Kas Daha İyi Bence O Charıda Satarsın Yada Yeni Charını Kasmakda Kllanırsın.

aynen bence haklı sat o charı veya baska takas
  • bowa don
  • Forever Glavierden bow ben glavie idim bow a dondüm güzel oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.