Şimdi Ara

HEUNG MIN SON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir top-class seviyede izledigim en en kötü kanat oyuncusu. Arkadas bir futbolcu bu kadar mı eksik olur. Adamın hicbi özelligi tam degil. Baktim simdi 65milyon degeri var gözüküyor. Yasin öztekinden farki yok. Topu aliyor sürmeye calisiyor elli kisinin arasina daliyor kaybediyor. Pas yok, oyun görüsü yok, adam daha topu stop edemiyor.

Bu adamin olayi ne bilen varmi ozellikle premier lig takip edenlerden yorum bekliyorum bu kadar kötü ve vasat bir futbolcunun final oynayan bir takımda ne isi var? Aynı takımda dele alli, eriksen, sissoko gibi reziller de var ama rezillerin basi kesinlikle bu heung min son denen topcu kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam tersi 'Son' gayet iyi oynadı. Karşısında Arnold, Van Dijk gibi isimler var. Tottenham ise gayet takım olarak isteksizdi. Tek maça göre adam değerlendiriyorsan Salah bugün leş gibiydi bütün pozisyonları öldürdü fizik 0..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afonso54

Tam tersi 'Son' gayet iyi oynadı. Karşısında Arnold, Van Dijk gibi isimler var. Tottenham ise gayet takım olarak isteksizdi. Tek maça göre adam değerlendiriyorsan Salah bugün leş gibiydi bütün pozisyonları öldürdü fizik 0..
    Son? Iyi oynadı? Ok. Blok. Bb.
    Edit: salah zaten les bi futbolcu arap oldugu icin fazlasıyla övülüyor araplar disinda sallayan yok müslümanların kahramanı oldu yeni nesil muhammed ali iste. Lennox lewis, foreman, sonny liston, muhammed aliden 50 kat daha iyilerdi ama muhammed ali en iyisi olarak aniliyor islamiyetin halifeligini yaptigi icin. Salah da o sekil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valentino -- 2 Haziran 2019; 0:9:7 >
  • Son bence iyiydi çok koştu çok mücadele etti ama delle alli denen eleman cidden bomboş bi futbolcu. Ne yapıyor ne oynuyor anlamadım açıkçası ama hiçbir şey yapmıyor sahada.

• Hayatinda büyük ihtimalle ilk defa 90 dakika izledin son u. Adam tek başına ne yapsın kane saha da yoktu bugün. İlerde tothenam in en iyisiydi. Q7 gibi orta açmadığı için sana kötü geldi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

Hayatinda büyük ihtimalle ilk defa 90 dakika izledin son u. Adam tek başına ne yapsın kane saha da yoktu bugün. İlerde tothenam in en iyisiydi. Q7 gibi orta açmadığı için sana kötü geldi sanırım.
    Ilk defa izlemedim huddersfield macinda da izlemistim iyi oynamisti anlasilan sadece huddersfielda karsi iyi oynayabilecek capta bi futbolcu. Bu aksam da tescillendi. Digerlerini de elestirdim zaten ama onlar bunun kadar övülmedigi icin bu ekstra elestiriyi hakediyor.

• Ya gelmiş 1 maç izleyip burda millete ok blok yazıyorsun. Cl finaline kadar çıkan bir takımın sol açığını daha yeni öğrenmişsin. Bir de futbol izleyicisiyim diye dolanıp, transfer falan da yorumluyorsundur. Cahil özgüveni gerçekten bambaşka bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son iyi bir oyuncu , bu maçta da elinden geleni yaptı ama şans yanında değildi. ,tottenham Lorente ve Mauro ile başlasa daha etkili olurdu bana göre .
  • Valentino V kullanıcısına yanıt
    yazık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valentino

Ilk defa izlemedim huddersfield macinda da izlemistim iyi oynamisti anlasilan sadece huddersfielda karsi iyi oynayabilecek capta bi futbolcu. Bu aksam da tescillendi. Digerlerini de elestirdim zaten ama onlar bunun kadar övülmedigi icin bu ekstra elestiriyi hakediyor.

Alıntıları Göster
    HEUNG MIN SON

Golleri konuşsun benim yazmama gerek yok.

• quote:

Golleri konuşsun benim yazmama gerek yok.

Alıntıları Göster
    Bende verdigin ornekle cevap vereyim sana madem golleri atiyosun quaresma da 14 asist yapmis. Lol.

• quote:

Bende verdigin ornekle cevap vereyim sana madem golleri atiyosun quaresma da 14 asist yapmis. Lol.

Alıntıları Göster
    Anlıyorum sizi. Birisi premier lig de o kadar gol atiyor diğeri Erzurum Akhisar a asist yapıyor. O zaman diagne > aguero

• quote:

Anlıyorum sizi. Birisi premier lig de o kadar gol atiyor diğeri Erzurum Akhisar a asist yapıyor. O zaman diagne > aguero

Alıntıları Göster
    verdigin örnegin sacmaligi üzerinden elestrdim seni ama hala diretyosun. Son büyük maclarda kac gol atmis, huddersfielda attigi golleri yazma buraya.

• Hem Premier lig takip eden var mı olayı ne diye soruyorsun, hemde sana cevap veren insanlara doğru dürüst cevap vermiyorsun.

Çeyrek finalde Man.city'i eleyen adamı tartıştırıyorsun burada.
  • Bu kafa başka kafa biliyorsunuzdur

• Son konusunu açtı.
  • 2 mac izleyerek futbolcu yorumlamak .d turk insanina yarasir.

Sonra niye futbol gelismiyor. Dayi sistemle falan ilgisi yok. Adamlar futbolu bilmiyor çünkü. Ronaldo messi tartışmalarıni okumak bile yeterli.

• quote:

Alıntıları Göster
    hahahahahaha
  • 2-3 maçla futbolcu yorumlamak bizim halkın genel sorunu. İnsanımız istiyor ki bir futbolcu gerçekten iyiyse her maç iyi olsun, özellikleri ne ise istisnasız her maç onları sergileyebilsin. Dünya tarihinde böyle bir futbolcu yok, olmayacak da. Futbolcuların insan olduğunu unutuyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.