Şimdi Ara

Hewlett-Packard Pavilion 8110 Amd turion 1.8ghz 17' DWD+-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Processor Brand
    AMD Turion 64
    Processor Speed 1.8GHz
    Display Type WXGA widescreen with BrightView technology (1440 x 900)
    Screen Size 17"
    System Bus Up to 1800MHz
    Cache Memory 512KB on die Level 2
    System Memory (RAM) 512MB
    System Memory (RAM) Expandable To 2GB
    Type of Memory (RAM) PC2700 DDR DIMM
    Hard Drive Size 80GB (5400 rpm)
    Optical Drive Double-layer DVD±RW/CD-RW
    LightScribe Compatibility No
    Digital Media Reader or Slots Yes, digital media card reader
    Graphics ATI RADEON XPRESS 200M IGP
    Video Memory 128MB DDR (dedicated)
    8-Cell Lithium-Ion Battery (63Whr)
    MPEG Yes
    Modem 56 Kbps*
    *Capable of receiving 56 Kbps downloads. However, current regulations limit download speed to 53 Kbps.
    Networking Built-in 10/100Base-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)
    Wireless Networking Built-in 54g high-speed wireless LAN (802.11b/g) with 125HSM/ SpeedBooster support
    S-Video Outputs 1
    Additional Audio/Video Connectors SPDIF digital audio
    Audio Altec Lansing
    PCMCIA Slots 1 Type I/Type II, 1 ExpressCard/54
    USB 2.0 Ports 4
    IEEE 1394 FireWire Ports 1
    Pointing Device Touchpad with on/off button and dedicated vertical scroll up/down pad
    Operating System Windows XP Home SP2
    Included Software Microsoft Works, Money, Windows Movie Maker, Windows Media Player; Adobe Acrobat Reader; Sonic DigitalMedia Plus; InterVideo WinDVD, Home Theater; HP QuickPlay, Image Zone Plus; muvee autoProducer DVD Edition with Burning; Apple® iTunes and more
    Included Accessories HP mobile remote, ear bud headphones

Fiyat: 1200 $ yurt disindan gelen bi arkadasima aldirmayi dusunuyorum laptoptan anlayan arkdaslarin yorumunu bekliyorum birde sorum olacak ekran karti paylasimli mi bu aletin? tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohhdude -- 23 Ocak 2006 23:52:51 >

• Ekran kartindan nekadar verim alabilirim? ram"i 1Gb a cikarticam tek slot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohhdude -- 24 Ocak 2006 0:08:46 >
  • aynı ekran kartını kullanıyorum. paylaşımlı ve performans açısından malesef tatminkar olmakdan uzak....
  • ekran kartı eger senin icin önemliyse,malesef memnun kalmazsın..
  • eğer yurt dışındansa 1200 çooook...aynı fiyata burada çok daha iieeri var
  • 1200 dolar madem veriyorsunki bu fiyat yurtdışı için inanılmaz yüksek,hp pavilion dv4266 al derim 1.73 512 mb ram ati 128 mb paylaşımsız x700 ekran kartı tek farkı daha dogrusu seninkinden eksik kalan tek yönü ekran.
    1499+kdv fiyatı var türkiyede
  • Fiyat normal. Türkiye'de alabileceğin en ucuz 17" ekranlı laptop 2000-2500 usd'den başlıyor. Fakat alacağın laptop'ın Türkiye'de garantisi yok. Bu yüzden bozulursa elinde patlar onu da söyleyim. Geçen yıl amerika'dan seninkinin ekranının aynısına sahip bir compaq x6050 getirtmiştim. Ekran 17" brightview. Ancak 3 ay sonra ekran durup dururken bozuldu. Türkiyede olmayan bir model olduğundan dolayı parasını versen de yaptıramıyorsun. Benim 17" ekranı şu anda ayna niyetine kullanıyorum. Garantisiz mal alma, parana yazık edersin. Uluslararası garantisi olsun alacağın laptopun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cezbedici tarafi 17 inc olmasi.Tabi garanti isi burada gecerli olmadigi icin biraz riskli bu bi gercek Fiyat 17 inc laptoplara gore guzelde, bu ekran kartiyla oyunlari takilmadan oynarmiyim, mesela grafik kalitesi orta degerlerdeyken most wanted falan? Benim icin onemli olan takilmadan calistirsin full grafik olmasi onemli degil. Bi most wanted zaten cok oyun oynamiyorum :)
  • Valla bende bir tane isterim , türkiyede amd sempromu, combolusu, 4200rmp si olanı 1200 $ iken bu iyi fiyat birde yorum yazanlar bunun 17 inç olduğunun farkındamı bu fiyata varsa başlka marka ve model söylesinler allalım (Türkiyede).. :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ohhdude

Hewlett-Packard Pavilion

Processor Brand
    AMD Turion 64
    Processor Speed 1.8GHz
    Display Type WXGA widescreen with BrightView technology (1440 x 900)
    Screen Size 17"
    System Bus Up to 1800MHz
    Cache Memory 512KB on die Level 2
    System Memory (RAM) 512MB
    System Memory (RAM) Expandable To 2GB
    Type of Memory (RAM) PC2700 DDR DIMM
    Hard Drive Size 80GB (5400 rpm)
    Optical Drive Double-layer DVD±RW/CD-RW
    LightScribe Compatibility No
    Digital Media Reader or Slots Yes, digital media card reader
    Graphics ATI RADEON XPRESS 200M IGP
    Video Memory 128MB DDR (dedicated)
    8-Cell Lithium-Ion Battery (63Whr)
    MPEG Yes
    Modem 56 Kbps*
    *Capable of receiving 56 Kbps downloads. However, current regulations limit download speed to 53 Kbps.
    Networking Built-in 10/100Base-T Ethernet LAN (RJ-45 connector)
    Wireless Networking Built-in 54g high-speed wireless LAN (802.11b/g) with 125HSM/ SpeedBooster support
    S-Video Outputs 1
    Additional Audio/Video Connectors SPDIF digital audio
    Audio Altec Lansing
    PCMCIA Slots 1 Type I/Type II, 1 ExpressCard/54
    USB 2.0 Ports 4
    IEEE 1394 FireWire Ports 1
    Pointing Device Touchpad with on/off button and dedicated vertical scroll up/down pad
    Operating System Windows XP Home SP2
    Included Software Microsoft Works, Money, Windows Movie Maker, Windows Media Player; Adobe Acrobat Reader; Sonic DigitalMedia Plus; InterVideo WinDVD, Home Theater; HP QuickPlay, Image Zone Plus; muvee autoProducer DVD Edition with Burning; Apple® iTunes and more
    Included Accessories HP mobile remote, ear bud headphones

Fiyat: 1200 $ yurt disindan gelen bi arkadasima aldirmayi dusunuyorum laptoptan anlayan arkdaslarin yorumunu bekliyorum birde sorum olacak ekran karti paylasimli mi bu aletin? tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.