Şimdi Ara

Hextec ten elementalist lux çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet çıktı çıkmasına ama 2950 turuncu öz istiyor nasıl yapıcam bir fikri olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selam.kardes -- 31 Ocak 2017; 13:37:17 >

• O kadar öz bulmak kutudan elementalist lux çıkmasından daha zor. Kendimden biliyorum..
  • ayrıştır, kötü skin zaten.
  • ben olsam ayristirirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

O kadar öz bulmak kutudan elementalist lux çıkmasından daha zor. Kendimden biliyorum..

3500 özüm var. Hiç para yatırmadım daha oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

O kadar öz bulmak kutudan elementalist lux çıkmasından daha zor. Kendimden biliyorum..

3500 özüm var. Hiç para yatırmadım daha oyuna.

4980 civarı turuncu öz var, nerede paintte tasarlanmış skin var bana çıkıyor. Söve söve öze dönüştürüyorum, şu Hextech sistemi geldi geleli 2 ya da 3 skin alabildim doğru düzgün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendâry -- 31 Ocak 2017; 15:5:1 >

• Bu 1

Bu da 2

Tabi siz lux oynamıyorsanız öz yapın onu açmak için 11 tane 975lik skini öze çevirmeniz gerekiyor ki bu tercih meselesi. 1 skin için 11 tanesini feda etmek size kalmış :)
    Benim bu koleksiyon hesabım olduğu için çoğu skin var bende olanı direk öz yaptığım için bu kadar birikti.

• Piyango bileti al hemen kardeş
  • 3000 öz var 3 ü legendary olmak üzere 16 tane de skin shard var. benim sevdiğim skinler de çıkıyor hakkını yemeyim ritonun.
  • Bir tavsiyeniz var mı öz konusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

Bu 1

Bu da 2

Tabi siz lux oynamıyorsanız öz yapın onu açmak için 11 tane 975lik skini öze çevirmeniz gerekiyor ki bu tercih meselesi. 1 skin için 11 tanesini feda etmek size kalmış :)
    Benim bu koleksiyon hesabım olduğu için çoğu skin var bende olanı direk öz yaptığım için bu kadar birikti.

O özleri varya o özleri yerim o özleri

• Su kutu isinde benden sanslisi yok sanirim.istedigim butun skinler cikti.bi high noon jhin dusuremedim ona yaniyorum.
  • quote:

4k öz var bir tane adam gibi skin çıkmadı daha.
  • Bana daha birkaç skin çıktı.Gerisi hep şampiyon.Tesadüfe bakın hep olan Şampiyonlar çıkıyor.Ne biçim şans anlamadım.
  • bu hextech olayında şanssızlardanım. işime yarayacak pek bişey çıkmıyo. genelde çer çöpe harcadım özleri şansıma sövüp :D
  • banada çıktı şuan 2600 küsür turuncu var 1-2 kasa sonra açıcam inş. ama durmadan şampiyon çıkıyor
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    Merhaba zengin bey tanısabilir miyiz , hem bekarım hem size bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Merhaba zengin bey tanısabilir miyiz , hem bekarım hem size bakarım

miyiz , deyil, miyiz, olacak.
  • Herkezz yanlış yasıo oufff yha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Herkezz yanlış yasıo oufff yha

herkezz değil hocam, herkez. bir tane z olacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.