YA burdan tum web bazlı oyun severlere seslenıyorum guzel web bazlı oyun yokmu guzel bır oyun verınde oynasın mıllet Bırde artık şu popomundoya ayrı bır bolum acılsın işgal edıyorlar bu alanı ne zamn baksam popomundo Buradan duyurulur yenı web bazlı oyunlarınızı paylasın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tamamen katılıyorum. Web bazlı oyunların tamamını neredeyse popomundo kaplamış. Ya bir popomundo bölümü acılsın yada bir tek konu altında hepsi toplansın yenı web bazlı oyunları paylaşımı artsın.
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Tamamen katılıyorum. Web bazlı oyunların tamamını neredeyse popomundo kaplamış. Ya bir popomundo bölümü acılsın yada bir tek konu altında hepsi toplansın yenı web bazlı oyunları paylaşımı artsın.
Bölüm açılmadı ama oda bir web bazlı oyun.Burada yayınlanması normal birşey.Tabi bölümü açılarsa çok daa iyi olur...
quote:
Orijinalden alıntı: EmRar
Bölüm açılmadı ama oda bir web bazlı oyun.Burada yayınlanması normal birşey.Tabi bölümü açılarsa çok daa iyi olur...
Alıntıları Göster
Yakında kusatma geliyor sabırsızlanma :)
quote:
Orijinalden alıntı: aranelxtr
Yakında kusatma geliyor sabırsızlanma :)
Alıntıları Göster
bende bir popomundocuyum ama yeter her zaman popomundoyu gormekten sıkıldım yenı bır seyler yenı rp ler bulalım yenı rp lerle dh daha guzel olur hayat rp,strateji rp istiyorum benden sonrakıler siz de isteklerınızı yazınız
ferhat eğer çok istiosan kendin yap kolay bişi deil.
quote:
Orijinalden alıntı: CoderWriter
ferhat eğer çok istiosan kendin yap kolay bişi deil.
Alıntıları Göster
ben bi oyun sitesinin forumunda modum senide oyunumuza beklerim www.futbolcup.net menejarlik oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: SeZa®
ben bi oyun sitesinin forumunda modum senide oyunumuza beklerim www.futbolcup.net menejarlik oyunu
Alıntıları Göster
play.clubpenguin.com
quote:
Orijinalden alıntı: Fellbeast
play.clubpenguin.com
Alıntıları Göster
Arkadaşlar tamam sağol linkleri vermişsiniz ama yeni oyunlar diyor clup penguen hastasıyım ama buraya yazmana gerek yok forumdaki herkez hemen hemen clup pengueni biliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünemedi
Arkadaşlar tamam sağol linkleri vermişsiniz ama yeni oyunlar diyor clup penguen hastasıyım ama buraya yazmana gerek yok forumdaki herkez hemen hemen clup pengueni biliyor
Alıntıları Göster
Deme Sen Yeni OLDuğun İçin.Demekki Yen Değilmişsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Fellbeast
Deme Sen Yeni OLDuğun İçin.Demekki Yen Değilmişsin.
Alıntıları Göster
beyler yanı cevreden duydugunuz yada buldugunuz oyunları ılk once bır oynayın eger sarıyosa gelın bu alana tanıtın oyunu ben oyun yapın demıyorum yenı oyunları beklıyorum....
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat44
beyler yanı cevreden duydugunuz yada buldugunuz oyunları ılk once bır oynayın eger sarıyosa gelın bu alana tanıtın oyunu ben oyun yapın demıyorum yenı oyunları beklıyorum....
Alıntıları Göster
www.pokemon.byethost13.com beyler bunu yenı buldum oyun guzel oynuyorum eger oyun gelısırse daha guzel olacagına inanıyorum not: uyelık bolumunde msn kısmına sadece ( . ) ve ( @ ) gıbı yabancı karakterlerı alıyo sız oraya ( _ ) olmayan bır msn yazın oyun guzel beklıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ferhat44
www.pokemon.byethost13.com beyler bunu yenı buldum oyun guzel oynuyorum eger oyun gelısırse daha guzel olacagına inanıyorum not: uyelık bolumunde msn kısmına sadece ( . ) ve ( @ ) gıbı yabancı karakterlerı alıyo sız oraya ( _ ) olmayan bır msn yazın oyun guzel beklıyorum
Alıntıları Göster
fox.sanalbaskan.com
fox tv izlerkende altta çkıo şimdi bende grip bi denicem
quote:
Orijinalden alıntı: SilverOne
fox.sanalbaskan.com
fox tv izlerkende altta çkıo şimdi bende grip bi denicem