beyler şimdiye kadar bir sürü web bazlı yada bazsız ama yeni ve orjinal bir şey bulamadım.YİNEDE emeğe saygı ama hem parasız olsun ve orjinal olsun istiyorum bütün oyunlar molotoflaştı.ogame örneğin onun gibi bir sürü oyun var.POPOMUNDO yeni ve orjinal olduğu için çok tuttu.POPOMUNDO gibi yeni ve orjinal bir oyun arıyom
" bütün oyunlar molotoflaştı "
koptum :D:D:D
mıllet yenı bır oyun olusumu lazım bıze buldugunuz oyunşları oynayın eger guselse ekleyın bızde oynayak
git allah aşkına neresi güzel 1 ay oyna sıkılmazsan ya senin ilk başladığın oyundur yada harbi git
KİME DEDİN bu laf banaysa zevkler ve renkler tartışılmaz. BEN SIKILMADIM Sen sıkıldıysan bilmem
www.battleon.com
İmzamdaki Fan Club'a tıkla.Rehberde herşey yazıyor.Bir sorun olursa da çekinmeden yaz topice cevaplarım.
Www.Holy-War.Net sario biras tavsiye ederim güsel bi oyun Www.Urban-Rivals.com war bide
beyler mınıcıtydıye bır oyun var nasıl bır oyun ben bakıyorumda bırazda sız bakarsanınz sonuca daha cabukm ulasırız
www.sehemgame.com pek sarmadı ama sizi sarabilir
evt beyler ben bır oyun buldum baya sardı uzayda level atlıyorsun oyunda mars ,dunya ve venus var buralarda buyuk şirketler var uye olurken bu şirketlerden bırını secın sonra size bır gemı verecek ben oıynuyorum baya sardı hıcbır engel yok oyundakı adım ( tıtan ) şimdi linki verecem bu oyunu bırz oynayın benım level 4 venusteyım evt beyler şimdi uzaytın deerınlıklerıne gıtmenız ıcın lınkı verıyorum www.darkorbit.com işte link
tıtan dan slmlar beklıyorum klan bıle kuruluoyr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme