örneğin sınıftayken iki kişi bişeyler konuşuyor ve o arada espri yapma fırsatı doğdu tam yapacağım birden heyecanlanıyorum dolayısıyla konuşmamda bozukluk oluyor kendimi çok kasıyorum bunu nasıl yenebilirim?
Diğerlerinin senden hiç bir farkı yok. Üstün görme onları heyecan yapacak birşeyde yok
bi aralar yenmek üzereydim gene çöktü
bunu farkedip şimdi yine s.çacağım şeklinde bakmayı bırakmalısın önce... sonrasında kimsenin sana gülmesini aldırmayacaksın. Bir gülerler iki gülerler sonrasında sen güldürürsün
yani bırak noluyorsa olur. Ve cümleyi kafanda güzel toparla öyle başla lafa
sen de kaygı var dostum. aşmak için kongitif terapiyi araştırabilirsin. anladığım kadarıyla çok derin bir durum değil. İnşallah da derinleşmez.
Basit olarak kendine sorman gereken soru şu: Korkmasaydım ne yapardım?
sen onlardan değil,onlar senden çekinsin şöyle utangaç insanlari hic sevmem ne yalan söylim
bence de hiç kasma, saçmalasan bile umursama nolcak sanki altı üstü
Dene eğer kötü olursa yapmazsın ama her denemeyişinde daha çok zorlaşır durumun en kısa zamanda dene boşver eller ne derlerse desin
psikiyatr a gidersen antipsikotik ilaç verecektir. Kasılmadan eser kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: BluePage
psikiyatr a gidersen antipsikotik ilaç verecektir. Kasılmadan eser kalmaz
karşılıklı konuşmayla halledilecek bişey olmadığını anladım zaten beyne tıbbi müdahale yapmak lazım
hacı bendede var aynı sorun farklı yollar deniyorum bulursam bi çözüm sanada söylerim. ama şurası kesin iş tamamen psikolojik ilaçla falan ilgisi yok.
akrabalarımla konulurken gayet rahat olduğumu farkettim onların yanında hata yapmaktan korkmam ve sorunumu buldum sanırım karşımdaki kişi beni tersler mi falan diye çok düşünerek konuşmam yüzünden heyecanlanıyorum
bence başka kişileirn yanında hata yap, böylece hata yapmanın korkulcak bişi olmadığını görürsün :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme