Şimdi Ara

VRAM Arızası Kendini Nasıl Belli Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marhaba arkadaşlar, daha önce ekran kartında VRAM arızası yaşayanlar var ise, sorun kendini nasıl belli etti mesela oyun oynarken görüntü gitmesi mavi ekran ya da ekranda renkleşmeler oldumu... Ekran kartımın VRAM 'nde sorun olduğundan şüpheleniyorum. Çoğu kişi yazılımsal diyor. RDR2 ultra ayarlarda 1 saat oynadım sorun olmadı yine oyun takibi yapıyorum arada girip oyunlarda sorun yok. Ekran kartının VRAM'in de sorun olup olmadığı nasıl anlaşılır? Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim teşekkürler.

• Türkiye nin en iyi ve donanımlı teknik servis sahibi olarak cevap vereyim, vram arızasının tespitini özel uygulamalar kullanmadan yapmak biraz zor. Evde en güzel vram testini herhangi bir mining uygulaması ile yapabilirsin, mining uygulaması vramlerin tümünü DAG ile dolduracaktır en ufak bir sıkıntıda hash hatası ya da dag error verir bu şekilde sorunun ramlerden kaynaklandığını anlayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mats/mods

• genelde benim denk geldiklerim ekranda pikselleşme, kare şeklinde bozulmalar, grafik bozulmaları gerçi bu tip arızalara gpudan kaynaklandığında da olabiliyor aşağıda paylaştım birkaç görseli internetten buldum buna benzer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.