Şimdi Ara

Heyecanlıyım (Futbol) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Otorite

prefosyonel kulübe gidersen tüyo verirsin bize artık oynayın bizim takıma falan diye

yalnız bizim takım 1.05 verir heralde üst bitecek zaten banko ama sen yinede oyna senin için iddaa bayisiyle konuşacagım
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

prefosyonel kulübe gidersen tüyo verirsin bize artık oynayın bizim takıma falan diye

Adam iddaa ile bozdu kafayı.

İSt maclarini soylerim size iki haftada bir fln koyuyorlar iddaaya A takımdakilerlede konusuyoruz mac ne olacak diye ama sunu solim bizim takımın isi belli olmuyor ilk haftalarda liderlige oynarken gittik telekoma yenildik sonra etmesgut macı iyi sıyırdık cemil abi kırmızı gordu gene de berabere bitirdik macdan once oynarsanız ist ye haberim olsun

• Nefesim kuvvetli yaşım 12 her yerde oynarım :D kalicliğimde iyidir sağ kanatta iyiimdir sol yağaım orta açmak daha rahat sağdayken oluo. iyi top sürüp çalımda atarım önceden bencil oynarıdm şuan pasla geliştiriyos lsieli abilerle oynarken bana dioalrki sen bi kulüpte oynuyor msuun ben kendim öğrendim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLy56

quote:

Orjinalden alıntı: call of

quote:

quote:

6 yıldır futbol oynayan su anda ist spor zamanında bjk+gs de oynamıs biri olarak soyluyorum sakın kasma kendini zaten klub amatorse az biraz kendini goster alırlar cunku cogu amator klub oyuncu sıkıntısı cekiyor ayrıca kendine guven bu kadar sakın heycanlanım deme

Üstad Metin Abi hala İst. Sporda mı ??

Sarı santrafor metin abiyi diyorsan hale burda gecen yil ankaragucune gitme gibi bi ihtimali vardi ama burda kaldı bu arada A takımda durumlar biraz kotu :/

Evet ondan bahsediyorum.Abimin Z.burnundan arkadaşıdı hala da toplanıp maç yapıyorlar.Evet Geçen Sene A.Gücü istedi heralde de neden gitmedi yada göndermediler anlamış değilim

klubun isleri belli olmuyor ama benim bildigim bizimkiler parayı yetersiz bulmuslar biraz daha istemisler ankaragucude kabul etmemis ama oyle boyle olan metin abiye oldu yani gitseydi simidi ne guzel super lig topcusu olacakdi hayirlisi olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6 yıldır futbol oynayan su anda ist spor zamanında bjk+gs de oynamıs biri olarak soyluyorum sakın kasma kendini zaten klub amatorse az biraz kendini goster alırlar cunku cogu amator klub oyuncu sıkıntısı cekiyor ayrıca kendine guven bu kadar sakın heycanlanım deme

Üstad Metin Abi hala İst. Sporda mı ??

Sarı santrafor metin abiyi diyorsan hale burda gecen yil ankaragucune gitme gibi bi ihtimali vardi ama burda kaldı bu arada A takımda durumlar biraz kotu :/

Evet ondan bahsediyorum.Abimin Z.burnundan arkadaşıdı hala da toplanıp maç yapıyorlar.Evet Geçen Sene A.Gücü istedi heralde de neden gitmedi yada göndermediler anlamış değilim

klubun isleri belli olmuyor ama benim bildigim bizimkiler parayı yetersiz bulmuslar biraz daha istemisler ankaragucude kabul etmemis ama oyle boyle olan metin abiye oldu yani gitseydi simidi ne guzel super lig topcusu olacakdi hayirlisi olsun

Aynen ya fiziğide fena yani çok sert vuruyor toplara.Bizim buraya geliyor maçlara.Bir keresinde Acun abilerle maça gittik metin abininde sabah antalya ile maçı var adam gece 2 de geldi maça çıktı sabah da gitti maça çıktı helal olsun

• Bende futbol Oynamak istiyorum ama...
  • quote:

Bende futbol Oynamak istiyorum ama...

aması ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: # sLh #

boşver futbolu hentbol oyna sen :P

Şakacı Çocuk
  • quote:

quote:

aması ne

Hocam bizim burda çok amatör var.İyi bir klüp vardı B.Trakya gittim idmanlara çıktım beğenildim.Oynatıldım ama o zaman okul meselesinden dolayı gidemedim.Bu sene hala hoca istiyor ama gitmeyeceğim.Güzel bir takım bulursam gideceğim.İnş. Bulurum.Bu arad Özelliklerim;

1,80 boy yaş kimlikte 14 normalde 16 60 kiloyum

• quote:

quote:

quote:

aması ne

Hocam bizim burda çok amatör var.İyi bir klüp vardı B.Trakya gittim idmanlara çıktım beğenildim.Oynatıldım ama o zaman okul meselesinden dolayı gidemedim.Bu sene hala hoca istiyor ama gitmeyeceğim.Güzel bir takım bulursam gideceğim.İnş. Bulurum.Bu arad Özelliklerim;

1,80 boy yaş kimlikte 14 normalde 16 60 kiloyum

Batı trakyayi damlasporu fln hepsini bilirim batı trakyanın baskanı babamın arkadası iyi bir klub aslında zamanında Gs ye adam gonderiyorlardi iki senedir ne yapiyorlar bilmiorum

• Evet ben oynarken bir kaç kişiyi yolladılar.Hala da yolluyorlar.Damlaspor her sene şampiyon zaten forma şansı bulacağımı sanmıyorum.İyi bir klüp bulursam gideceğim inş.
    Siz de yardımcı olursunuz artık
  • boşuna kasma senden hiç bişi olmaz.15 yaşında ki elemanlar neredeyse milli takımda oynayacak.sen daha yeni başlamaya çalışıyosun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartanyan14

boşuna kasma senden hiç bişi olmaz.15 yaşında ki elemanlar neredeyse milli takımda oynayacak.sen daha yeni başlamaya çalışıyosun..

yorumları okumadan konuş sen

orda belirttigim gibi 3 senedir oynadım 3 sene ara verdim ve bişi kaybettigim yok
  • quote:

boşuna kasma senden hiç bişi olmaz.15 yaşında ki elemanlar neredeyse milli takımda oynayacak.sen daha yeni başlamaya çalışıyosun..

Azda olsa haklısın daha genc yasta alınması lazımdı diye dusunuyorum ama gecte degıl
  • quote:

Bu adamın kafasında iddadadan başka bişey yokmudur yaw
  • quote:

İbrahim uzulmez 16 yasında futbola baslamıs adam hic bir sey icin gec degil + her futbol oynayan futbolcu olacak diye bir kaide yok amac spor yapmak ayrıca bu yaslar icin spor cok onemli gelisme acısından ayrıca bu yasda gidipde it le kopukla lise cıkıslarında kızlarla sigarayla esrar takılacagına spor yapar
  • quote:

quote:

İbrahim uzulmez 16 yasında futbola baslamıs adam hic bir sey icin gec degil + her futbol oynayan futbolcu olacak diye bir kaide yok amac spor yapmak ayrıca bu yaslar icin spor cok onemli gelisme acısından ayrıca bu yasda gidipde it le kopukla lise cıkıslarında kızlarla sigarayla esrar takılacagına spor yapar

olay budur ben zevkine spor yapmak amacıyla oynayacagım , sigara fln işim olmaz zaten meslek futbol hiç düşünmedim

• Yaşın kesinlikle geç değil,moralini bozma,çalışmaya devam et.15 yaşında milli takıma çağırılanlar olabilir ama 28'inde çağırılanlar da var,onlar yeteneksiz mi?Futbol inanılmaz bir yetenektir,kıskanıyorum açıkçası futbol oynayanları,keşke küçükken ben de bir yerlerde oynasaydım,belki biraz eğilip bişeyler öğrenebilirdim,olmadı işte.Nasip
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Yaşın kesinlikle geç değil,moralini bozma,çalışmaya devam et.15 yaşında milli takıma çağırılanlar olabilir ama 28'inde çağırılanlar da var,onlar yeteneksiz mi?Futbol inanılmaz bir yetenektir,kıskanıyorum açıkçası futbol oynayanları,keşke küçükken ben de bir yerlerde oynasaydım,belki biraz eğilip bişeyler öğrenebilirdim,olmadı işte.Nasip

teşekkür ederim ne yazıkki herkes böyle karşılamıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.