Şimdi Ara

Heyet Raporu Yetişmezse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kayıt için heyet raporu lazımmış. Ama 2 günde çıkar mı? illa kayıt günü mü götürmek lazım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 😕

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1 günde çıkar eger başka ile gitmicekseniz yarın sabah gidin alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamcan123 A kullanıcısına yanıt
    Kurul salı toplanacakmış bana salı günü kesin lazım. Yarın gidip gerekli doktorlara görünüp raporu salı günü teslim alsam olur mu ?

• Mezunhanım M kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum başka bi hastaneye bakın olmadı yakın sehirlere gidin yarın halledin salıya bırakmayın bence.

• adamcan123 A kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezunhanım

Kurul salı toplanacakmış bana salı günü kesin lazım. Yarın gidip gerekli doktorlara görünüp raporu salı günü teslim alsam olur mu ?
    Pazartesi git işlemlere başla salıya kadar bütün muayeneleri tamamlaman lazım. Küçük bir şehirdeysen sıkıntı olmaz kolaylıkla yaparsın salı alırsın ama büyük şehirlerde uzayabiliyor.
  • .madsword . kullanıcısına yanıt
    Manisa'dan alıcam yetişir mi ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik heyet raporuna itiraz
    3 yıl önce açıldı
    Devlet Hastanesinden Heyet Raporu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Umarım yetiştirebilirsin bende pazartesi başlıycam çarşambaya heyet toplanıyormuş perşembe üniversiteye gidicem Hangi bölümdü hocam sizin
  • .madsword . kullanıcısına yanıt
    Hemşirelik. Benim de kayıt günü çarşamba son. Olur inşallah ya çok kafama takılıyo

• randevu mu aldınız direkt mı gittiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kayıt günü salı ve başka ilde üniversitem. Ben de İstanbuldayım nasıl yetişecek hiç bilmiyorum.
  • Nyks___ N kullanıcısına yanıt
    Randevu almadım ben hastaneye girip direk sağlık kuruluna girdim. Pazartesi gel 6 aylık ilaç çıktını al 1 fotoğraf 1 kimlik fotokopisi çarşamba heyet toplanıyo yetişirsin dedi
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Yetişir inşallah ya. Hiç düşünmüyolar öğrenci ne yapar ne eder diye !

• Ne yaptınız bilgindirebilir misin

• Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Sabahtan Gittim.İlk Baş Sağlık Kurulu Diye Bir Bölümden Form Doldurdum ve Fotoğraf Çektiler.(2 Tane Aynı Formdan Dolduruyorsun Birini Sana Veriyor Birisini Alıyor.)Sana Verdiği Formla Hasta Kayıta Gidiyorsun.Orada Sana Hangilerine Muayene Olacağını İşaretliyor.Daha Sonra + ve - Koydu. + İşaretliler Bugün - İşaretliler Yarın Dediler.(Hastaneden Hastaneye Değişiyor.)Hasta Kayıtın Arka Bölümünde Vezneye 200 TL Ödeme Yapıyorsunuz.Bugün Olanlara Muayene Oldum.Nöroloji-Göz-Dahiliye-Beyin Cerrahi.Herhangi Bir Kan Testi Yapmadılar.Yarına ise KBB-Psikiyatri ve Ortopedi Kaldı.Onlara Muayene Olup Kağıdı Saat 11.30'a Kadar Sağlık Kurulu Bölümüne Teslim Etmen Lazım.Kurul Yarın Saat 13.30'da Toplanacakmış.(Hastaneden Hastaneye Kurul Toplanma Günleri ve Saatleri Değişebilir.)Daha Sonra Yarın Saat 16.30'dan Sonra Sağlık Kurulu Rapolarınızı Teslim Alabilirsiniz Dediler.
    Oluyor hocam uğraştıran kısım zaten doktorlara görünmek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Kurul toplanmasına gerek yok ya kurul doktorlarına gidip imzalatsan da olur. Benden kan aldı onun sonuçları öğleden sonra çıkacakmış şuan onu bekliyorum sonra rapor hazır olurmuş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.