Şimdi Ara

Hfdds

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedHackk -- 19 Şubat 2014; 23:22:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynıyım ama daha fazla bu şekilde devam ettiremeyeceğim :))

• Yav rahat olacaksın kızlar sanki öcü mü? Büyütmeyin yav bu kadar. Konuş gitsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: RedHackk

quote:

Orijinalden alıntı: BlackKhan

Yav rahat olacaksın kızlar sanki öcü mü? Büyütmeyin yav bu kadar. Konuş gitsin.

Napayim aga olmuyor ya konusamiyom. Terslerse falan. Gozlerim cok iyi konusuyorda azim laf yapmiyor. Cok ccekingenim. Tavsiyesi olan

Terslerse ne olacak ki? Terslerse arkanı dön yürü. Ağzın laf yaparsa zaten anlaşırsın kızlarla. Hoş kızlarla pek işim olmaz. Bir beğendiğim kız vardı gittim konuştum şu an ciddi bir ilişkim var.

• Aynı durum ya.Bende bakışmada problem yok iş konuşmaya gelince tıkanıyorum.Bu yüzden kızı da kaybediyorum başkası kapıyor genellikle :(
  • quote:

quote:

Napayim aga olmuyor ya konusamiyom. Terslerse falan. Gozlerim cok iyi konusuyorda azim laf yapmiyor. Cok ccekingenim. Tavsiyesi olan

terslese nolacak ki, bu olmadı diyip yoluna devam edeceksin sanki o kız tersleyince bütün kılar tersleyecek değil hocam, tabi bu konuda azıcık da yüzsüz olmak lazım yani kız sizi tersledimi ortamı durumu sizin lehinize çevirecek şeyler yapmalısınız

terslenmek böyle konularda olağan şeyler tabi bunlar size tecrübe olarak geri dönecektir

• Git tanış onlar zaten belli eder erkek arkadaşlarından rica et kızlı-erkekli ortamlara soksunlar sizi sevgilisi olanların sevgilisinin yakın arkadaşını ayarlasın size böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SWM G01 G01F
    geçen yıl açıldı
    8183MMR Hesap by braunxx
    geçen yıl açıldı
    XH-M401 yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gun kocaeliden izmire geliyorum otobusle yolda mola verdik gidip bir tost yiyim dedim otobuste gozume kestirdigim kizda baktim tost yiyor gittim oturabilir miyim dedim k.bakma dedi afiyet olsun dedim gittim o kadar korkucak bir sey yok yani :D sonra kızın bavulunu servise cikartmasinda yardim edince konusmayi basardim kizla :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Geçen gun kocaeliden izmire geliyorum otobusle yolda mola verdik gidip bir tost yiyim dedim otobuste gozume kestirdigim kizda baktim tost yiyor gittim oturabilir miyim dedim k.bakma dedi afiyet olsun dedim gittim o kadar korkucak bir sey yok yani :D sonra kızın bavulunu servise cikartmasinda yardim edince konusmayi basardim kizla :D

Belediye otobüslerinde nasıl olucak :) bakisiyorsun bi saat sonra kız inip gidiyor. Bu arada bende izmirdeyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waitisova'Blazac

quote:

quote:

terslese nolacak ki, bu olmadı diyip yoluna devam edeceksin sanki o kız tersleyince bütün kılar tersleyecek değil hocam, tabi bu konuda azıcık da yüzsüz olmak lazım yani kız sizi tersledimi ortamı durumu sizin lehinize çevirecek şeyler yapmalısınız

terslenmek böyle konularda olağan şeyler tabi bunlar size tecrübe olarak geri dönecektir

Ya mesela nasıl başlayım konuşmaya. Dediğim gibi uç yıldır kimseyle çıkmadım. Tecrübe %25 :/

kardeşim bir anda pat diye yazamam öyle, ama youtube da buna dair çok video vardı onların yararı olacaktır, çapkınlık okulu neydi yabancı veya bir türk ün videoları da vadı

• quote:

quote:

Geçen gun kocaeliden izmire geliyorum otobusle yolda mola verdik gidip bir tost yiyim dedim otobuste gozume kestirdigim kizda baktim tost yiyor gittim oturabilir miyim dedim k.bakma dedi afiyet olsun dedim gittim o kadar korkucak bir sey yok yani :D sonra kızın bavulunu servise cikartmasinda yardim edince konusmayi basardim kizla :D

Belediye otobüslerinde nasıl olucak :) bakisiyorsun bi saat sonra kız inip gidiyor. Bu arada bende izmirdeyim

Öyle anlarda biraz hizli cevik ve akilli olmak gerek oldukca zor iş yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ya mesela nasıl başlayım konuşmaya. Dediğim gibi uç yıldır kimseyle çıkmadım. Tecrübe %25 :/

kardeşim bir anda pat diye yazamam öyle, ama youtube da buna dair çok video vardı onların yararı olacaktır, çapkınlık okulu neydi yabancı veya bir türk ün videoları da vadı

:) biraz konusabilsem kızları peşimden koşurturum. ama olmuyor

• quote:

quote:

quote:

Öyle anlarda biraz hizli cevik ve akilli olmak gerek oldukca zor iş yani

Evet ya bide ben konuşamıyorum. Içim gidiyor inince. Pişman oluyorum

• Utanma Bkz:Vitalyzdtv

• quote:

Merhaba beyler. Benim bir sorunum var. Benim yaklasık 3 bucuk yildir bi sevgilim yok. Yani gercekten yakisikli cocugum yalan söylemiyorum gercekten. Bi iyi giyinince hele. Kizlarla zaten hep goz goze geliyorum dis ortamlarda fakat cekingenligimden dolayi yanasip konusamiyorum.. nolur yardim edin. Tek sıkıntım kizlarla konusamama. Nolur yardim beyler allah rızası icin.

aynen hocam aynen sen açmasan ben aççaktım böyle bi konu

• Biraz alkol alıp konuşmayı dene,yapay da olsa bi cesaret sebebi.Etkili olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zntcrl

Biraz alkol alıp konuşmayı dene,yapay da olsa bi cesaret sebebi.Etkili olabilir.

+1000

Kesin sonuç veriyor
  • sanki hayati bir meseleymiş gibi bazı mesajlarında konunun linkini verip yardım istemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

sanki hayati bir meseleymiş gibi bazı mesajlarında konunun linkini verip yardım istemişsin

Başına silah dayayıp cevapla demedim, rica ettim

• kandırma kendini yakışıklı değilsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.