Şimdi Ara

HGS CEZALARI GELMEYE BAŞLADI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
3
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi keresinde ogs yerine hgs den geçmişim ,aradım ceza yerine en uzak mesafe almışlar halbuki normal ücreti almaları lazım,illaki fazla alacaklar.
    bazı gişeler ortak bazıları ayrı karışabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimse itiraz etmesin sakın. yoksa vatan haini olursunuz,paralel olursunuz,yandaş dışında herşey olursunuz.

ayrıca hazinenin paraya ihtiyacı var... yavru saray daha yeni dogdu. masraflar arttı... ısınmaydı,yemekti,kasa dairesiydi,master parasıydı,falandı filandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mytohology

Merhaba.
    OGS kullanıyorum kafam rahat.

tabii tabii sen öyle san.Birgün benim durumuma düşersin.

Yıllardır OGS kullanırım. 2014 yılında FSM köprüsünden 2 tane kaçak HGS cezası geldi.
    Banka ile görüştüm. evet o günlerde o saatte geçmişim köprüden ve OGSden düşüm yapılmış.
    yani geçişim OGSden ve parasını ödemişim.Peki bu HGS cezası nedir? OGSden parasını vererek geçiş yapmama rağmen HGS cezasını bana anlatacak bir aklıselim var mı bu memlekette.
    Geçen cuma banka OGS ekstresini ve ceza makbuz fotosunu mail attım. umarım silmişlerdir cezamı, KGM.gov.tr'de ceza görünmüyor.
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Üstadım muhakkak arayıp talepte bulunun, yoksa düzeltme falan kafalarına göre bugüne kadar yapmadılar. Babam bu işin en yakın takipçisi, sürekli arayıp düzelttiriyor adamcağız, biz düzelttirmedik dünyalar geldi. Üzücü bir durum. Takibiniz sizin yararınıza olur.

2-3 gün önce adliye koridorlarında bir vatandaş gördüm 132 bin tl gelmiş. Kulak misafiri oldum. Kamyon şoförüymüş. Ne yükleme, ne otomatik ödeme hiç bişey tanımlamamış. Kamyonu satsa anca kurtulur.
  • En uzak mesafe ücretini almalarını anlıyorum. Hatta destekliyorum. Doğru bir karar. Fakat bunu 10 ile çarpmak nedir arkadaş. Abartı olarak görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Üstadım muhakkak arayıp talepte bulunun, yoksa düzeltme falan kafalarına göre bugüne kadar yapmadılar. Babam bu işin en yakın takipçisi, sürekli arayıp düzelttiriyor adamcağız, biz düzelttirmedik dünyalar geldi. Üzücü bir durum. Takibiniz sizin yararınıza olur.

2-3 gün önce adliye koridorlarında bir vatandaş gördüm 132 bin tl gelmiş. Kulak misafiri oldum. Kamyon şoförüymüş. Ne yükleme, ne otomatik ödeme hiç bişey tanımlamamış. Kamyonu satsa anca kurtulur.

Ödemesini ptt'den indirimli 36 tl olarak yaptım. Hala düşmemiş ceza var gözüküyor. Bu nasıl bir sistem karmaşası ya da fırsatçılık

• Aracımda HGS var. Ama nedense gişelerden bir türlü adam gibi okumuyor cihaz. Hep kaçak geçiş alarmı veriyor.
    Sordum, kaçak geçiyor bu sorun olur mu dedim.. Adamlar HGS olduğu için sorun olmaz otomatik düşer diyorlar.
    E bu ne şimdi?
    Sizin pulunuz, gişedeki alıcınız okumuyorsa suçlu vatandaş mı anlamıyorum ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Aracımda HGS var. Ama nedense gişelerden bir türlü adam gibi okumuyor cihaz. Hep kaçak geçiş alarmı veriyor.
    Sordum, kaçak geçiyor bu sorun olur mu dedim.. Adamlar HGS olduğu için sorun olmaz otomatik düşer diyorlar.
    E bu ne şimdi?

HGS kullanıyorum. Defalarca gişelerden geçtim. Gerek köprüler. Gerek otoyollar. Hiç bir zaman, bir kere bile okunmamazlık olmadı. Acaba yapıştırdığınız yerde sorun olabilir mi?
  • noplaceforchance N kullanıcısına yanıt
    Benim başıma gelende bu, ben Bolu gişelerden girip, Ankara gişelerden çıkmışım normal fiyat 2,40 TL ancak benim BOLU girişimi okumamış gitmiş en uzak mesafe gösterip 15,00 TL yapmış bunuda 10 ile çarpmış sonuçta 2,40*10 olması gereken ceza miktarı 15*10 olmuş.
  • muharrem.05 kullanıcısına yanıt
    Ödemek yerine keşke hgs@kgm.gov.tr 'ye itiraz maili gönderseydiniz. Sorununuz hallolacak gibi görünüyordu. 36 TL'ye üzüldüm. Ayrıca sistemden düşmesini beklemeyin, öyle bir özellikleri yok, zamanı gelince Vergi Dairesinden Amme Alacağı olarak tebligat gelirse birde PTT'den ödedim ama ben diye uğraşmanız gerekebilir. Çok acemice bir sistemleri var. Zararını vatandaş çekiyor. Derhal düzenleme gelmeli.
  • Az önce tv de gördüm millete 1 milyon TL bile gelmiş bir otobüs firmasında 4 milyon TL hgs cezası gelmiş.

Banada 165 geldi, bildiğim bir borçtu
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Aracımda HGS var. Ama nedense gişelerden bir türlü adam gibi okumuyor cihaz. Hep kaçak geçiş alarmı veriyor.
    E bu ne şimdi?

HGS kullanıyorum. Defalarca gişelerden geçtim. Gerek köprüler. Gerek otoyollar. Hiç bir zaman, bir kere bile okunmamazlık olmadı. Acaba yapıştırdığınız yerde sorun olabilir mi?

Arabanın ön camı atermik ve ısıtıcılı. Pul yapıştırılması için ayrılan ve aracın kullanım kitapçığında uygun görülen yere yapıştırdığım halde okumuyor.
    Bana söyledikleri plakanıza kayıtlı HGS olduğu için otomatik olarak oradan düşer.
    Gördük düştüğünü!!
    Zart diye geldi ceza.

Ayrıca yeni bir tartışma da açmak istiyorum:
    Bu köprüler çoktan amorti etmedi mi kendilerini arkadaş. Nedir hala şehir içinde köprü geçişinden para almak??
    Oldu olacak haliç köprüsünden de para alın.
    Tam Deli Dumrul işleri bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noplaceforchance -- 29 Aralık 2015; 20:52:35 >

• Mahkemeye vermek en mantiklisi hakkınızı arayın arkadaş

• Geçen sene sattığım aracın HGS cezaları geldi. Fakat ben satarken bütün cezalarını ödemiştim. Postayı kabul etmedim imzalamadım bende.
  • Kabul etmemeniz birşey değiştirmez. Postacı onu aldınız sayar. Kişi imzadan imtina etti der ve devam eder. Bilginize.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

E bu ne şimdi?

Arabanın ön camı atermik ve ısıtıcılı. Pul yapıştırılması için ayrılan ve aracın kullanım kitapçığında uygun görülen yere yapıştırdığım halde okumuyor.
    Bana söyledikleri plakanıza kayıtlı HGS olduğu için otomatik olarak oradan düşer.
    Gördük düştüğünü!!
    Zart diye geldi ceza.

Ayrıca yeni bir tartışma da açmak istiyorum:
    Bu köprüler çoktan amorti etmedi mi kendilerini arkadaş. Nedir hala şehir içinde köprü geçişinden para almak??
    Oldu olacak haliç köprüsünden de para alın.
    Tam Deli Dumrul işleri bunlar.

çoktan amorti etti, süpersin hocam

• Telefonlar duvar arkadaşlar.Mail attım cevap falan yok.
    En güzeli bugün yaptığım gibi gidin sulh ceza mahkemelerine itiraz dilekçelerinizi verin.
  • Malum daha öncede söylemiştim OGS var ve FSMden 2 kaçak HGS geçiş cezası geldi.İşin garibi OGSden geçmişim ve para düşmüş.
    buna rağmen HGS cezası geldi.Cuma günü mail atmıştım ,ne yaptılar bilmiyorum.
    Bugün Mahmutbey gişelerinin ordaki karayollarına gittik itiraza.içerde30 kişi felan vardı. Herkesin derdi aynı.Ama adamlar ankaraya başvurun demekten öteye bir işlem yapmıyorlar.
    Borcu ödemedim, Ankaraya mail atmıştım.İnşallah hallolur, borcu ödemeyeceğim.
  • Ya arkadaş ben bu işi anlamadım. 2014 senesinden 2 aracımıza toplamda 1300 lira ceza geldi. Biz bu cezaları yine geçen sene gelen tebligat ile ödemiştik. Hatta bir dünya uğraşıp İstanbul FSM'deki karayollarına dekontları faks falan çekmiştik. Aptallık edip kopya falan saklamamışız ne bileceğiz böyle olacağını?

Ulan ben bu yoldan zaten geçmişim tespit etmişsin, girdiğim yer çıktığım yer belli. Normal fiyatı almak yerine 10 katını almak nedir ya?

Burası nasıl bir ülke oldu arkadaşlar ya? Devletin eli vatandaşın cebinden çıkmıyor. Resmen hırsızlık bu yaptıkları. Hele bu radar komedileri nedir allah aşkına 1 günde Orduda 1000 küsür lira ceza yemişiz böyle birşey var mı ya?

lanet olsun böyle ülkeye de düzene de.
  • Hayatımda gördüğüm en sorunlu ve beceriksiz kurum listesinde bir numara.
    2013 den beri yapmadığım geçişlerden dolayı yaklaşık 250 TL kredi kartıma bağlı
    HGS den çekildi belli bir kısmı şikayetlerim neticesinde ödendi hala ödenmesi gereken tutarlar var.
    Çekilen tutarlar 20 TL civarında olup aracımın sınıfına uymuyor bir kere aracım 1.sınıf olmasına rağmen
    5.sınıf araç tutarı çekiliyor.Saat dakika salise bile belliyken aracın ne olduğunu neden böyle bir sorun olduğunu
    bulup araştırmak yok geçenden çek geçmeyenden çek millet uğraşsın bunların cebi dolsun yeter ki.
    2015 yılı Şubat ayında mail göndermeme rağmen hala düzeltilen ve iade edilen bir geçiş olmadığı gibi
    cezai tebligat bile yapıyorlar yapmadığım geçişten dolayı. Dün itibariyle 3 kere düzeltme talep formu gönderiyorum
    mailler ulaşmıyor çünkü hgs@kgm.gov.tr mail kutusu dolu olduğundan ulaşmadığına dair geri bildirim geliyor.
    444 11 17 nolu telefona ulaşmak için herhalde ramazan ayındaymış gibi sahura kalkmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.