PTT HGS var Buna da başvurunca diğerine herhangi bir şey olur mu |
HGS etiket ve ilk yükleme bedeli kredi kartınıza iade! | Vakıfbank (2. sayfa)

-
-
eşimizin üzerine olan araç için de hgs etiketi alarak kampanyadan faydalanabilir miyiz?
-
Etiket yapışkandan çıkmış gitmiş. 10 yıl üzeri oldu. Geçişlerde sorun olmuyor, muntazam kesiyor, bu durumda plakadan kesiyor sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
peki şimdi aracımıza ait bir adet hgs etiketi var ziraatte onu buraya taşıyabiliyormuyuz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumda başvuru yaptım ptt mobil uygulamada iki üyelikte görünüyor, hangisinde para bulursa oradan çeker sanırım, benim ptt de 60 tl kaldı dahada yükleme yapmam dursun öyle
Sanırım en artık karta bağlı olan en son alınan karttan işlem yapacak diğerinde de 300’e yakı bakiyem vardı.quote:
Orijinalden alıntı: mrtsrky45Aynı durumda başvuru yaptım ptt mobil uygulamada iki üyelikte görünüyor, hangisinde para bulursa oradan çeker sanırım, benim ptt de 60 tl kaldı dahada yükleme yapmam dursun öyle
Onu nasıl kurtarabiliriz acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herhangi bir Kredi kartı ile ödeme talimatı verirseniz almaz.
Bu kampanyadan faydalanmıştım, dün 39TL lik bir otoyol geçişim oldu. Bu geçiş olunca üzerine 390TL daha yüklemiş kartımdan. Yani zaten bakiyem 400TL idi, üzerine +390, -39 olmuş. Böyle her geçtiğimize bir ton para mı yükleyecek, bunu nasıl engelleriz?
-
Sanal karta bağladım ben
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
basvururken secilen min. bakiye, min. oto yükleme ile alakalı. 390 liranın altına düşünce oto olarak 390 eklemiş bi daha ki 39 lira geçişe tekrar yuklemez.
hocam sanal kart ile yapınca da iade geldi mi?
-
Merhaba. Ankara dan İstanbul a gideceğim. Ama aracı satma durumum var bu sene. Kampanya katılmak mı mantıklı yoksa direk geçip (hgs yok) sonradan ödemek mi daha. Mantıklı?
Gecen sene Ptt'den etiket almistim fakat takamadan kayboldu gitti. Tekrardan etiket alirsam kampanyadan faydalanabilir miyim ?
-
Ptt etiket hali hazırda var bir sorun beklemiyorum.
Benim aktif hgs etiketim var. Vakıfbank hgs kampanyasından nasıl yararlanabilirim? Eski hgs yi iptal mi etmem lazım? İptal edilirse içindeki bakiye iade oluyor mu?
Mh yi arayinca etiketi yeni alacaginiz aracin plakasina tanimlamiyor mu?
eski hgs yi iptal edip buna başvurdum. 3 gün içinde yeni hgs geldi, içine de 400 tl yükledim. iade 15 nisanda 575 tl olarak yansıyacak sanırım. 175 i etiket ücreti. başvuruyu kredi kartı üzerinden, hgs kartı değil de hgs etiketi olarak başvurunuzu tamamlamanız gerekiyor. hgs minumum yükleme bakiyesinin 390 tl olması biraz fala gibi geldi bana ama iadeleri alınca düşürülebiliyorsa düşürürüz alt lmit yükleme miktarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sencerile -- 12 Mart 2025; 15:48:26 > -
İadeler 15 Nisan'da gelecek
Onu bilmiyorum hocam teyit etmek lazım ama olmuyorsa araç satılınca yatırdığım parayı geri çekeriz gibi madde vardı.
Başvurur, başvurmaz sayaç işledi mi sizde? Ben kampanyaya katıldım, başvuru yaptım, onaylandı ama sayaç işlemedi. Ne zaman işler teslim edilince mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X