Şimdi Ara

hgs etiketi cama yapıştırmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cama yapıştırmak için etiket kabı aldım ama bazı yerlerde gerek yok plakadan düşüyor deniyor. bazı yerlerde parklar, uludağ vsde kollu zabazingolardan geçerken plakayı okuyup kolu nasıl kaldıracak okumadan?

• Yapay Zekanın Yanıtı

HGS Etiketi Cama Yapıştırılması Gereken Durumlar

Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) etiketi, otoyol geçişlerinde hızlı ve temassız ödeme yapılmasını sağlayan bir cihazdır. HGS etiketi, araçların ön camına yapıştırılarak kullanılır. Ancak bazı durumlarda, HGS etiketi cama yapıştırılmadan da kullanılabilir.

HGS Etiketi Cama Yapıştırmadan Kullanılabilir mi?

Evet, HGS etiketi bazı durumlarda cama yapıştırılmadan kullanılabilir. Ancak bu sadece belirli koşullar altında geçerlidir:

• Aracınızın ön camı metal kaplamalı değilse.
    • HGS cihazınız yeni nesil bir cihaysa (2017 yılından sonra üretilmişse).

HGS Etiketi Yapıştırmak Zorunlu mu?

Evet, HGS etiketinin cama yapıştırılması zorunludur. Ancak yukarıda belirtilen koşullar geçerliyse, HGS etiketi camın içine yerleştirilerek kullanılabilir.

HGS Etiketi Olmadan Plakadan Okur mu?

Hayır, HGS etiketi olmadan HGS cihazları plakadan okuma yapamaz. HGS etiketi, aracın tanımlanması ve ödeme işleminin gerçekleştirilmesi için gereklidir.

HGS Cama Yapıştırmaya Gerek Var mı?

Eğer aracınızın ön camı metal kaplamalı değilse ve HGS cihazınız yeni nesil bir cihaysa, HGS etiketini cama yapıştırmaya gerek yoktur. Ancak diğer durumlarda, HGS etiketinin cama yapıştırılması zorunludur.

Önemli Hatırlatma:

HGS etiketini cama yapıştıracaksanız, etiketi camın iç kısmına, sürücü tarafına gelecek şekilde yapıştırmalısınız. Etiketi dışarıdan görünür bir şekilde yapıştırmamalısınız.

Yukarıdaki bilgiler doğrultusunda, HGS etiketinin cama yapıştırılması gerekip gerekmediğini ve HGS etiketinin cama yapıştırılmadan kullanılıp kullanılamayacağını belirleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben yapıştırırdığım halde İstanbul Ankara yaptım eksik ücret geçmiş. Çamlıca yerine başka bir gişe geçmiş Kgm yi aradım düzelir dediler neredeyse 1 sene geçti halen düzelmedi.

Riske girmeyin yapıştırın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart alıp geçerken tutmak da mümkün. Kartın bir artısı da araç değişiminde plaka değişimi yapılabilmesi.

• bariyer olmayan yollarda sorun yaşamadım fakat 3. köprü yoluna girdim plakadan okumadı sistem nakit ile uğraşmıştım.

• Hayır gerek yok. Arabaya yapıştırmadım 7 8 tane hgs noktasından geçtim hepsinde okudu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etiket şeklinde olmayan kart şeklinde olan hgs'yi alıp torpidoya koysak gene okur mu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Agonize

etiket şeklinde olmayan kart şeklinde olan hgs'yi alıp torpidoya koysak gene okur mu acaba ?

benimki kart şeklinde torpidodan hiç çıkartmadım bir sorunda yaşamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PatlıcanMusakka kullanıcısına yanıt

hocam peki aracın önceki sahibinden camda olan etiket var onu nasıl sökmeliyiz cama zarar vermeden ? biraz sökmeye çalıştık da çekince hemen gelmiyor

• internette biraz araştırın illa videosu vardır bir insan evladı sökmüştür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Benim etiketi yapıştırmadım, hem devlet yollarında hem de özel otoban girişlerinde gişelerden geçerken ön cama tutuyorum sorun olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HGS etiketim ruhsat kabının içerisinde. Geçişlerde etiket falanda göstermiyorum. Plakayı okuyup normal geçiş ücreti ne kadarsa o kadar düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.