Şimdi Ara

Hgs hiç gitmediğim yerde bana geçiş ihlali cezası yazmış. Acil yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
16.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deeplord

BURASI TÜRKİYE : Keşke bu cümleyi iyi şeyler için kullansak ama artık bu gibi olaylarda kanıksanmış bir laf.

Size geçmiş olsun forumdaşım, ama inanın çözüm yolunuzu anlattğınızda şu ülkedeki vurdumduymaz tüm devlet personeline en içten beddualarımı ediyorum.
    Heleki yetki alanına girmemesine rağmen işinizi çözen karayolları personelini ayrıca tebrik ediyorum.Yanlış bir şey ama yine de tebrik ediyorum.
    Amerika gibi adaletin hızlı olduğu bir ülkede olsak, avukata olayı anlatmanız yeterliydi,
    O plakayı yanlış giren mal operatörü,hgs sistemini oturtamamış firmayı ve de ptt yi köpeğe çevirirdi zararınızı karşılamak bir yana, sizinle uzlaşma talebinde bulunurken köpeğiniz olurlardı en azından çektiğiniz eziyeti hafifletirdi bu köpeklikleri.

Kısaca adaletin olmadığı bir ülkede bu gibi durumlar normal,keşke herkes en ufak bir haksızlıkta hukuk sürecini başlatsa böylece bize sunulanı değil olması gereken hizmeti alırız.

Bilgi notu: bazı kurum ve kişilere köpek dedim, burada köpek hayvanından özür diliyorum.

o değil bir de kimsenin bu prosedürden haberi yok. Yani internet kullanamayan insanlar var. hgs cezaya girince gidip yatırıyorlar çünkü adam karakola gidiyor yada maliyeye gidiyor onlar ilgilenmiyor. pttye gidiyor onlarda ilgilenmiyor. Karayollarına git onlarda normalde ilgilenmiyor. Aslında ilgilenmesi gereken kurum ptt ama orada çalışan memur bihaber.Çağrı merkezini arıyorum form dolduruyor adam yahu form dolduracağın yerde bak kamera kayıtlarından çöz işi. Yani karayollarında pttnin hesaptan giriş yaptılar resimleri gördüm bende. resmen tırın arka plakası açık şekilde okunuyor. 4 yerine 5 yazmış iş benim hesaba kalmış. Yani adamın aradığı kişi 1 dk olmadan çözdü ama ben 2 gün uğraştım o adama ulaşabilmek için. Resmen durduk yere başıma iş açıldı ve düzeltebilmek için ptt genel müdürlüğündeki adamın aranması lazım. Bu iş başıma gelince ilk pttye gittim ama biz geçiş ihlaliyle ilgilenmiyoruz diyor. Ama ptt genel müdürlüğü bu işi çözüyor. Nasıl iş anlamıyorum, anlamayacağım. İnanın çağrı merkezi kurupta oradakilere o kadar maaş veriyorsan bari bilgisayarına gerekli programı atta düzeltmeleride yapsın adam form dolduracağına. Yani hakkaten zor iş değil bulması 2 dk sürmüyor.

Şimdi dava açmam zaten salak değilimde, hadi diyelim açmaya kalktım hiç bir sonuç çıkmaz boş yere o kadar harç yatırırım boş yere avukata para veririm, vekalet parası veririm. sanırım amerikada olsak bu durumda heralde tek telefonla ya da emaille ya da online yazışma yardımla(site üzerinden operatörlere ulaşabiliyorsunuz) çözülürdü. Hata her zaman olabilir ben bunu sorun etmem ama hatayı düzeltecek muhattap bulamıyorum karşıda sorun bu.

ben e-mail attım ama ne zaman çözülür allah bilir. Aradım form doldurdu gün içinde geri döneriz dedi. Geri dönmedi dün boşa gitti. Bugün sabah karayollarını aradım; bana numara verdi bu numaraya dilekçe yaz faks çek dedi. Faks çekmedim, karayolları genel müdürlüğüne gittim orada çözüldü olay ama aslında oranın değil iş yani adam yapmam dese yapmaz.

• Herşeyden önce geçmiş olsun, neyseki halletmişsiniz. Ama dediğiniz gibi prosedür, yol yordam bilmeyen memur dolu her tarafta. Tabii bir de ben bilmiyorum deyip başından atanlar bilmeyenlerden bile fazla, gerçekten zor böyle durumlarda çıkış yolu bulmak. Heleki yol-yordam bilmez vatandaşlar ne kazıklar yiyodur bu sebeplerle, bir yardım eden olmazsa...
  • hocam öncelikle geçmiş olsun sonrasındada gözünüz aydın diyorum

bu hgs giriş çıkışlarının olduğu sayfaya nereden girebiliriz

aradım bulamadım aracımı ve hgs mi yeni almamış olmama rağmen kıllandım kontrol edeceğim

kırmızı ve mavi ile göstermiş olduğunuz geçişlerin olduğu sayfanın adresini verebilirseniz çok memnun olurum.

iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elalembialem_ -- 28 Ocak 2014; 12:36:53 >
  • HOcam eniştemin aracıda Kandıra'da askeriye'de yatıyordu ama Ankara'dan aynı renk aynı model araç cezası geldi.SOnra karakola gidip itiraz ve inceleme istedi fotoğrafı incelediler plakanın sonu okunmuyormuş başka araca aitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elalembialem_

hocam öncelikle geçmiş olsun sonrasındada gözünüz aydın diyorum

bu hgs giriş çıkışlarının olduğu sayfaya nereden girebiliriz

aradım bulamadım aracımı ve hgs mi yeni almamış olmama rağmen kıllandım kontrol edeceğim

kırmızı ve mavi ile göstermiş olduğunuz geçişlerin olduğu sayfanın adresini verebilirseniz çok memnun olurum.

iyi günler.

https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/

önce üye olmanız gerekiyor.

• bilgilendirme için teşekkür ederim hocam

hemen bakıyorum
  • ya ben bu hgs işini tamamen otomatik bir sistem zannediyordum. yani kaçak geçiş olursa sistem plakayı okuyup ceza kesiyor ya da hesaptan parayı düşüyor. Ama bilgisayarın başında bir adam var ve ekrandan o mu okuyor plakaları anlamadım ki ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.