Şimdi Ara

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu] (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.826
Cevap
49
Favori
423.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar 1 hafta kadar önce Fatih Sultan Mehmet köprüsünden geçtim hgs kartım var ama hiç düşmemiş ücret yada ihlal gözükmüyor nedendir? Kartı da cam yapıştırmadan ön konsola koymuştum ama zaten plakadan okuyor diyorlar karta gerek yok şeklinde.. Kısaca benim geçişim niye hiç bi yerde yazmıyor hgs uygulaması ve ihlal takip sitesinde...?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Oluyor bazen mesela mahmutbey gişelerden geçtim ücret alınmamıştı. Ücretsiz geçmişim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum?

Alıntıları Göster
    hgs nin bağlı olduğu hesap ya da kredi kartınızdan ilgili tutar direk tahsil ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgs

Oluyor bazen mesela mahmutbey gişelerden geçtim ücret alınmamıştı. Ücretsiz geçmişim.
    sonradan falan da gelmedi dimi bişey gözükmedi yani?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Hayır gelmedi. Giderken çekmiş dönerken ücret çekilmemiş.

• Köprü geçiş ücretleri bazen15 gün sonra ogs hesabından çekliyor,aracımı iki gün önce sattım, şimdi benim 15-20 gün beklemem mi gerekiyor? Ogs’yi yeni aracımın plakasına tanımlarsam eski aracımın borcunu nasıl tahsil edecekler,cezalı olarak yollayacak. Aracı sattığım kişi ogs almak istese ben ogsyi iptal ettirmem gerekir,rıca edip aracını 20 gün kullanmasın mı? Yada otoyol ücretleri benden gitsin,nasıl iştir yahu anlamış değilim biriside işini doğru yapsa, ogs cihazım varken yenisi aldım👹👺👺👺

• Hgsde 1 günü geçmeden çekiliyor, ogsde sistem nasıl bilmem. siz neden ogs tercih ettiniz bi avantaji varmı

• PTT'den alınma HGS etiketini (kart şeklinde olan) kaybettim. Ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 6 Mart 2020; 9:35:15 >
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen pttden yeni kart alıp plakayı oraya taşırlar, eski kartı iptal ederler. Kart olmadanda plakadan çeker bi problem olmaz fakat yeni köprü yolu istanbul kuzey otoyolunda bariyer var, oralardan geçemezsiniz. Kartı okutmanız lazım. Bariyersiz bütün gişelerden kartsız geçersiniz.

• Arkadaşlar bu 10 gün kadar önce hafta ici 3 gün ard arda fsm den geçtim ucret çekilmedi bu gune kadar. Bu gün baktığımda ücret cekilmis ancak hareketlerde giris çıkışlar gözükmüyor. Hareketleri belgelemek gerekiyor mt yi mi arasam ne yapsam

• Arkadaşlar Başakşehirden girip arka yoldan habiplere çıktım son 2 3 aydır sıkça ve aynı şekilde Tekstilkentten girip İkitelli den çıktım ve hiçbir ücret kesilmedi bugüne kadar HGS em var diğer ücretler kesiliyor avcılar tarafı olsun FSM olsun kaçak geçişte gözükmüyor sebebi nedir

• Geçemediğim yoldan geçmişim gibi ücret yansıyor

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Ne için belgelemek gerekiyor

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım şirkette gider olarak gösteriliyor geçişler-yolculuk iş adına yapılıyor

• 2 gün önce bi araç alıp istanbuldan otobandan ankaraya geldim ama geçiş ihlal sorgulama sayfasından ceza çıkmıyor. Hgs yok. Ne zaman görünür orda?

• bugün yeni aracım için HGS etiketi aldım ve PTT görevlisi artık cama yapıştırmanın gerekli olmadığını söyleyerek sadece ruhsat arasında saklamam için daha basit bir etiket verdi.

cama yapıştırmaya gerek yok, bize 2020 yılındaki yeni etiketler için gelen talimat böyle dedi.

güveneyim mi bu bilgiye arkadaşlar? gerçi görevli kadın yalan mı söyleyecek. "cama yapıştırılacak etiketler gelmiyor artık, daha basit ve daha büyük etiketler geliyor onlar da ruhsat arasında saklanıyor" dedi.

bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesorsumuklubocek -- 23 Mart 2020; 10:11:47 >
  • 2015 den beri ben cama yapıştırmadım bi sorunlada karşılaşmadım. Sadece bariyerli sistem olan hgs geçişlerinde okumuyor bilginiz olsun. O yüzden cama tutmak gerekiyor. Yani bende bu şekilde sizin etiket nasıldır bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 12 Nisan 2020; 14:36:2 >
  • Selamlar HGSyi almak icin illa pttye ya da subeye mi gitmemiz gerek? Basvuru yapinca eve kuryeyle gonderme sistemleri mevcut degil mi?

• Akbank internet subesinden eve isteyeyim dedim. 40 tl ucret istiyor. Her yerde fiyat ayni mi?

• HGS yi cama yapitirilan etiket degil de kart seklinde kullaniyorum, simdiye kadar herhangi bi sikinti yasamiyordum, giseden gecerken cama tutuyorum ve okuyor geciyorum ancak bu yeni yapilan istanbul izmir otoyolunda turgutlu gidesinden gecerken (bariyerli) surekli sikonti yasiyorum, kartts bakiye bulunsa bile ilk geciste sorun cikmasa da cikista okumuyor ve durmak zorunda kaliyorum bu sikintiyi yasayan var mi ya da cozum?

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.