Şimdi Ara

HI-FI Ekipman test listesi(TARHANA ( bol miktarda enstrüman, tür, underground ve melankoli içerir..) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Link de sorun var galiba... Benim elimde yüzlerce flac louses 24bit-96khz lık albümler var... Ve orijinal dts albümler... dts ler süper oluyor ama bildiğim kadarıyla cd yani stereo müzik kalite olayını anlamak için analog stereo amfi gerekli oluyor avr ler digital olduğu icin sanırım pek uygun olmuyor ama mp3 e göre çok daha iyi ses alabiliyorum bariz fark var diyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste icin teşekkürler. Gayet keyifle dinliyorum.

• galiba listeyi görebilmek için premium olmak gerekiyor.
  • Spotify' ın link işi biraz tuhaf, bir kaç kendini off etti. Başındaki yıldızı kaldırarak linki kopyalayıp yapıştırarak ulaşabilirsiniz.. Iyi dinletiler…

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    Premium olmaya gerek yok bunu test ettim, liste görünuyor ama istedıginiz parçayı dinleyemiuorsunuz :(

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    ben linke girmeye çalışınca birşey yapar gibi oluyor sonra direkt kendi hesabıma giriyor.onun için dedim galiba premium olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 2 Kasım 2016; 15:57:0 >
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    sonuçta listeyi görebiliyorsunuz değil mi?
  • hayır göremiyorum.bir süre bir yere girecek gibi oluyor sonra browse kısmına giriyor bilmiyorum belki bende bir yanlışlık var.

• Nils Lofgren "Keith don`t go" kesinlikle eklenmeli hocam

@baraka77
  • Listeyi bilmem ama ilk şarkıda benim 2+1 sanarsın kule hoparlör Seçilecek müzik ve ses kalitesi cidden önemli.
    Spotify günlük kullanım için ideal. Özellikle mobilite anlamında. Ama evde güzel bir stereo sistem varsa sürekli spotify dan müzik dinlemek te haksızlık olur heralde

Teşekkürler paylaşımın için.
  • metulen kullanıcısına yanıt
    Tidal ses kalitesi olarak daha iyi tabiki "hifi" üyeliği olduğu taktirde. Spotify içerik olarak daha zengin ayrıca popüler müzikler ve çoğunlukla dinlediğiniz tarza göre size parça önerilerinde bulunuyor ve kendi listelerimizi oluşturabiliyor ayrıca başkalarının oluşturduğu listeleri görüp dinleyebiliyoruz. Tidal daha bir albül bazlı ne dinlediğinizi bilmeniz gerekiyor.

Spotify ı nekadar çok sevsemde mp3 kalitesinde olduğu için tidali tercih etmek zorunda kalıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fox90 kullanıcısına yanıt
    Muhakkak HiFi için tidal daha uygun olabilir. Ama dediğim gibi gündelik kullanımda ve özellikle ev dışı kullanımda spotify en iyilerden biri diye düşünüyor. gerek listeleri gerekse arşiv zenginliği bakımından. Misal ofiste çalışırken veya araba ile seyahatte spotify kalitesi yeterli. Ama evde stereo sistem kurduğumda spotify ile yetinmeyeceğim kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

Nils Lofgren "Keith don`t go" kesinlikle eklenmeli hocam

@baraka77

ekledim hocam, teşekkürler tavsiyeniz için... çok sıkı bir performans olmuş..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.