Sizlerden ses sistemi konusunda yardım rica edeceğim. İnternette araştırdım ancak kablonun adının ne olduğunu bilmediğim için net bilgi edinemedim. Elimde 98 model Japon Yapımı HiFi bir Sony müzik seti var müzik setinin ana ünitesini işime yaramadığı ve çok büyük olduğu için artık kullanmayacağım ancak 130+130Watt lık çift hoparlörlerin kalitesi gerçekten vazgeçilmez seviyede. Bu hoparlörleri bilgisayara harici bir ses kartı vasıtasıyla bağlamak istiyorum ancak siyah ve kırmızı renklere sahip bağlantı kablolarının uçları açık telli şekilde yani uçlarında herhangi bir jak yok tel tel duruyorlar bu fotograftaki gibi aynı :http://mcdn01.gittigidiyor.net/19097/tn30/190973694_tn30_0.jpg
Yeni alacağım stüdyo ses kartına bu hoparlörlerin kablolarının uçlarına RCA ya da 6.5mm jack yaptırıp bağlamak istiyorum ancak hoparlörler güçlerini müzik setinden aldıkları için direkt ses kartına bağlantı ile bir ses alacağıma inanmıyorum bu sebeple bu sisteme gücü ne ile verebilirim? Power Amp veya başka bir çözüm öneriniz var mıdır?
Teşekkür ederim.
araya amfi bağlamanız gerek... rca'yı amfiye hoparlörleri de amfiye bağlayacaksınız.