Şimdi Ara

HI-FI İçin Bluetooth Bağlantı Aparatı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
6.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mair

Hifi ve bluetooth AptX olmadan önce bence pek anlamlı değildi. Çünkü ses kalitesini ciddi aşağı çekiyordu.

Bu yüzden geçen yıllarda Arcam mini blink aldım.http://www.arcam.co.uk/range/rseries/miniblink.htm

Gayet memnunum. Biraz sonra sesini kaydeder yollarım.
    Keşke, fiyatını ve nereden aldığınızı da yazsaymışınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama konuda bahsedilen philips aea2700 cihazı kullanıyorum. Avr'me direk olarak dijital optik çıkış ile bağlantı sağlıyorum. Yaklaşık olarak 3 sene oldu bir tek falsosunu ve yamuğunu görmedim desem yeridir. Sesi gerçekten tamamen kayıpsız olarak veriyor. Zaten hi-fi adaptör olarak geçiyor. İleride başına bir şey gelirse yandım. Piyasada bulmak mümkün değil artık. Satışı yok.

konuyu bende hortlatayım hocam nette biraz araştırdım dediğin gibi philipsin bu modelinin satışı yok muhtemelen üretimden kalkmış başkada philipsin bu tarz ürünü yok ben göremedim..Tp linke baktım oda aptx desteklemiyor..Aptx destekli, bluetooth versiyonu üst, mesafesi geniş, antenli bir bluetooth müzik alıcısı bulamadım ali amcada var sanırım oradan bakacağım TR de bu cihazlar pek tutulmuyor galiba Bu tarz tr de satışı olan marka veya model varsa tavsiye alabilirim

• konuyu hortlatayım, var mı aptx desteği olan bir tavsiye verecek?
  • aptx desteği de mevcut. Sanırım şuan için en uygunu bu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.