Şimdi Ara

Hi-Fi ile alakalı makalelerim hakkında düşünceleriniz neler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Soylediginiz kulakligi dinlemedim ama kendi sinifinda iyi bir kulaklik olabilir tabii ki.Ama sizin soylediginiz daha fazla para vermeye,yolunmaya gerek yok tabiri bence biraz iddiali olmus.Cunku giris seviyesi bir elektrostatik kulakligin bile cogu dinamik kulakliktan daha iyi oldugunu dusunuyorum.Mesela son yillarda 1 numarali tavsiye edilen fiyat/performans kulakligi hifiman he400i dir ama onun da fiyati 500 usd civari.Ama cogu kisi bu kulakligi son kulakligi olarak tercih edip kullaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir kaliteden sonra iş insanların kişisel zevk ve beklentilerine kalıyor.
    Pahalı olan her zaman daha iyidir diye kimse kendi kendini kandırmasın.
    Bazı yorumlara o kadar gülüyorum ki, adam elektrik kablosuna tonla para veriyor. Sonrada diyor ki yok sese derinlik geldi yok ses gövdelendi falan, bazı insanlar kendi kendini kandırmaktan öteye gidemiyor.
    Birileride bunu fırsat bilip bir güzel yoluyor bilmem anlatabildim mi,

Türkiye şartları içinde önerdiğim kulaklık gayet makul bir seçenek.
    Öyle yüksekten üfürmek kolay tabi...
    Önemli olan makul ve mantıklı önerilerde bulunmaktır.
    Bazı arkadaşlar Audiophile kelimesinin anlamını yanlış anlamışlar ve bunu bir makam gibi görüp kendi tekellerine almışlar.
    Ne yazık ki pahalı ürünleri önermekle Audiophile olunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogen

Belli bir kaliteden sonra iş insanların kişisel zevk ve beklentilerine kalıyor.
    Pahalı olan her zaman daha iyidir diye kimse kendi kendini kandırmasın.
    Bazı yorumlara o kadar gülüyorum ki, adam elektrik kablosuna tonla para veriyor. Sonrada diyor ki yok sese derinlik geldi yok ses gövdelendi falan, bazı insanlar kendi kendini kandırmaktan öteye gidemiyor.
    Birileride bunu fırsat bilip bir güzel yoluyor bilmem anlatabildim mi,

Türkiye şartları içinde önerdiğim kulaklık gayet makul bir seçenek.
    Öyle yüksekten üfürmek kolay tabi...
    Önemli olan makul ve mantıklı önerilerde bulunmaktır.
    Bazı arkadaşlar Audiophile kelimesinin anlamını yanlış anlamışlar ve bunu bir makam gibi görüp kendi tekellerine almışlar.
    Ne yazık ki pahalı ürünleri önermekle Audiophile olunmuyor.

Bizde bu yorumu yapanlara gülüyoruz dostum

Demek her insan ve her beklenti farklı

• ogen kullanıcısına yanıt
    Esasinda hakli oldugunuz kisimlar var.Bana mesela bir arkadasim fikir sordugu zaman,ona maksimum butce sorarim.Onun o butceyle kurabilecegi en iyi sistemi kendi tecrubelerime gore tavsiye etmeye calisirim.Rakam konusuna gelince de size katiliyorum,illa ki pahali olan iyi olacak diye bir sey yok ama "genelde" iyi olan daha pahali oluyor seklinde soyleyebilirim.Soyle bir durum var ki insan daha iyisini dinleyene kadar kendi sistemini en iyisi saniyor.Ama inanin o soylediginiz kablolar bir seviyeden sonra gercekten fark yaratiyor.Boyle diyorum cunku o farklari hissedebilmek icin belirli bir seviye,hassasiyet gerekiyor.Bu sistem icin de gecerli,kulak icin de.Zaten bu yuzden de insanlar kendini kandirmasin diye ciddi firmalar size cogu urunu almadan once deneme hakki veriyor.

• Ne demiş üstad " bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz". Maalesef o kadar insan var ki bu memlekette en ufak bilgisi olmayan konularda bırakın fikir yürütmeyi üstüne ahkam kesiyorlar. No command. ....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.