Şimdi Ara

Hi-Fi sistem duayenlerine ilginç bir soru...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pioneer A-445

A-445 Ön Panel

model bir stereo anfi aldım. Lakin resimde de görülen bu köprülemenin ne olduğunu anlamadım. Bende ki cihazda yok. Adaptör in-out uçları köprülenmiş.

A-445_Arka_Panel

Bilginiz varsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Edit: Ben Firefox ta sorunsuz görüyorum. Neyse link olarakta koyuyorum o zaman.

Rca uçlara dikkat ederseniz orada orta uçları parlak bir metalle köprülemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuakeM -- 4 Ekim 2008; 0:37:15 >

• Resim göremiyoruz ki.. yada sadece benmi göremiyorum acaba?

Edit:
    Şimdi resmi görüyorum ama köprü nerd eonu göremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oronra -- 4 Ekim 2008; 1:54:10 >
  • Fire foxtan giriyorum ama resim filan göremiyorum.
  • Merhaba ,

Pioneer amfiniz hayırlı olsun .

Cihazınız stereo amfi .
    Bu tip cihazlar pre (Ön Amfi) , Power (Güç Amfi) olarak iki değişik şekilde kullanılabilir .

Hi Fi cihazlarla aranız teknik olarak pek iyi değilse ;
    bu özellikleri ileride kullanabilirsiniz .

İkinci kullanım şekli ise in(giriş) ve out(çıkış) arasındaki köprüler çıkarılarak ;
    Araya ekolayzer takılır . Bu şekilde ekolayzer sistemin dahili bir parçası olur .

Tabi bu bağlantılar için kullanım kılavuzunu iyice incelemenizi tavsiye ederim .
  • @zed-x in söylediği tamamen doğru ekolayzır ya da farklı bir efektör cihazı bağlamanız içindür o bölümler ve herhangi birşey bağlı olmadğında köprülü dururlar bu her model için böyle midir bilmiyorum köprüsüz olunca da normal çalışan cihazlar olabilir ancak ileride bu türden bir cihazı araya koymak isterseniz out tan aldığınız çıkışı ekolayzır a gireceksiniz ve ekolayzırdan aldığınız çıklışı da in e bağlayacaksınız böylece amfiye bir ekolayzır eklemiş olucaksınız tamamen zevkinize göre
  • Arkadaşlar ilgi ve alakanız için teşekkürler. Anladım şimdi. Bende Ekolayzırı nasıl bu kadar cihaza bağlayacam diye düşünüyordum. O uçları köprüleyince anfideki Bass - Treble ve Balance çalışmaya başladı şimdi.
  • Amfiyi kaça nerden aldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

Amfiyi kaça nerden aldın?

Bugün resimlerini de eklerim. Fiyatını öğrenince çok şaşıracaksınız...
  •  Hi-Fi sistem duayenlerine ilginç bir soru...

Bu setin tamamını (radyo katı resimde yok evdeki diğer sette takılı) buradaki icra deposundan pazarlık yapıp 350.00 ytl ye aldım. Bu işin duayenlerine göre nasıl fiyatı. Cihaz çok temiz kullanılmış. Çizik felan yok yani. Üstelik dolabı da Pioneer . Sistemin model numaraları imzamda yazılı.
  • en üstte ki dandik toşiba olmamış. a-445 eski gözağrılarımdan güzel amfidir.mazide yaşıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

en üstte ki dandik toşiba olmamış. a-445 eski gözağrılarımdan güzel amfidir.mazide yaşıyor.

Zaten o dvd yer olmadığı için orada. Yoksa sistemin bir üyesi değil. Bu arada madem bu anfi den kullandın. Sence Pc ses çıkışını hangi inputtan gireyim (tape, cd, tuner vs.) ?
  • Bedava almışsın dostum güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: bollu

Bedava almışsın dostum güle güle kullan

Sağolasın. Bunu söyleyen ikinci kişi oldun. Maaşallah de nazar değmesin
  • Arkadaşım özelime attığın mesaj ile ilgili resimleri PM ine atamadım. Bu topik üzerinden resimleri gönderiyorum. Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: QuakeM

Bu setin tamamını (radyo katı resimde yok evdeki diğer sette takılı) buradaki icra deposundan pazarlık yapıp 350.00 ytl ye aldım. Bu işin duayenlerine göre nasıl fiyatı. Cihaz çok temiz kullanılmış. Çizik felan yok yani. Üstelik dolabı da Pioneer . Sistemin model numaraları imzamda yazılı.

Bu arada hoparlörlerin arasındaki mesafeyi biraz arttırırsan daha iyi olur.

• Mesafeye olayında haklısın. Bu ayın son haftasında düğünüm var. Bu yüzden yeni eve taşınana kadar orada duruyor.
  • Mutluluklar dilerim dostum.
  • Sağolasın. Darısı tüm bekar kardeşlerime olsun...
  • quote:

Bu setin tamamını buradaki icra deposundan pazarlık yapıp 350.00 ytl ye aldım.

Ağlayanın malı gülene yaramaz bunu unutma..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: selomcak

quote:

Bu setin tamamını buradaki icra deposundan pazarlık yapıp 350.00 ytl ye aldım.

Ağlayanın malı gülene yaramaz bunu unutma..!!

Ne yapsın şimdi geri mi versin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.