Şimdi Ara

Hi-Fi sistem duayenlerine ilginç bir soru... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: selomcak

quote:

Orjinalden alıntı: QuakeM

Hi-Fi sistem duayenlerine ilginç bir soru...

Bu setin tamamını buradaki icra deposundan pazarlık yapıp 350.00 ytl ye aldım.

Ağlayanın malı gülene yaramaz bunu unutma..!!

Kardeşim haklısın. Lakin bu mal yaklaşık 1 senedir oradaymış. Yani sahibi çoktan vazgeçmiştir. Belki sevinmiştir bile icra memurunun umduğundan fazla fiyat vermesine kimbilir. Depoya yeni giren malları hemen satmıyorlar ki sahibi geri alabilsin diye.

• quote:

quote:

düşüncene katılmıyorum. şimdi benim 50 milyar borcum olsun . arabam 60 milyar diyelim herkes senin gibi düşünürse 20 ye gider kalkar evimede haciz gelir .

lütfen icraya düşen mallara herkes talep göstersin . ağlayan diye bişi yok adam ödeyememiştir bi şekilde.ki allah göstermesin herkesin başına gelebilir dünya hali.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

quote:

düşüncene katılmıyorum. şimdi benim 50 milyar borcum olsun . arabam 60 milyar diyelim herkes senin gibi düşünürse 20 ye gider kalkar evimede haciz gelir .

lütfen icraya düşen mallara herkes talep göstersin . ağlayan diye bişi yok adam ödeyememiştir bi şekilde.ki allah göstermesin herkesin başına gelebilir dünya hali.

...kesinlikle doğrudur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.