Şimdi Ara

### HI-FI SİSTEMLERDE KULLANILAN KABLOLAR VE SESE OLAN ETKİLERİ, KULLANICI YORUMLARI ### (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
986
Cevap
30
Favori
86.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tavsiye için teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 20 Ekim 2024; 22:24:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siyau kullanıcısına yanıt
    Vazgeçtim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 20 Ekim 2024; 22:23:46 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt

Kablo değişimi ihtiyacına nasıl karar verdiniz ? Yani hoparlörlerinizin tam olarak potansiyelini kullanmadıklarını mı düşündünüz yoksa başka bir şey mi ? Çünkü kablolar sisteminizi iyileştirmez , hoparlörlerinizin verebilecekleri potansiyeli tam olarak kullanmalarına destek olur sadece. Mesela 40 bin TL lik bir kule tipi hoparlör için 150 bin TL lik kablo alıp ' bendekinden pek bir farkı yok gibi sanki ya, az biraz tizler netleşti sanki o kadar...' gibi bir şey söylenirse bu durum eldeki sistem ile alınan parçanın denk olmaması gibi durumlardan kaynaklanır çoğu zaman .

Audioquest in bahsettiğiniz kablosu ile elinizdeki ivox pro Gold arasında kullandığınız sistemde kayda değer bir şeyler algılayabilir misiniz emin değilim ama bana göre anlamlı bir alım olmaz.

Dediğim gibi illa elinizdeki sistemin tam olarak potansiyelini yansıtamadığını düşünüyorsanız o zaman sisteminizin dengi ve mümkünse sizden anlamsız paralar talep eden markalar değil de qed ve DH labs gibi ürünün aşağı yukarı değeri karşılığında bir mebla talep eden markalara bakılabilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 25 Ekim 2024; 15:32:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• venom800 kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Tamamiyle İvox Pro Gold’un TR üretimi olması ve bu sebepten ötürü kötü bir ürün olduğunu düşünmem oldu.

Ancak durum öyle değilmiş ve ben kablo değişiminden vazgeçtim.

Zaten değişim için ihtiyacım olan metraj 81 metre idi. Bu yüzden epey maliyetli bir iş olacaktı.
    Gelen yorumlar neticesinde ve bu rakama değecek bir değişikliğin fayda sağlamayacağının kanaatine vardım ve kablo değişikliğinden vazgeçtim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 25 Ekim 2024; 16:0:46 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt

Yok yok hiç öyle düşünmeyin zaten . Yerli malı olması da sizi korkutmasın . Evet hak veriyorum, bizim ne yazık ki bir çok konuda yetersiz kalmamız veya tamamen maliyet odaklı şeyler üretiyor ve ürün kalitesine ne yazık ki yeteri kadar önem veremiyor olmamızdan ötürü ivox için bir ön yargı oluşmuş olabilir. Ama cidden bu kablolar fiyatının ötesinde bir kaliteye sahip .

Bende vakti zamanında pro Gold modelini kullandım , cidden iyi bir bitiriş ile eldeki uygun olan sistemi gayet performanslı olarak deneyim etmek mümkün.

Ben genel olarak sistem yükseltmesine gittiğim için kabloyu satmıştım ama sizin kullanım senaryonuz için bence gayet uygun kablolar . Ciddi masrafa en azından kablo anlamında gerek yok gibi kısacası .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • venom800 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Tabiri caizse tamamiyle ön yargıydı benimkisi. Bunun sebebi de sizinde belirtiğiniz durumlardı.

Siz ve sizin gibi üstadların değerli yorumlarıyla ekstra gereksiz masraftan kurtulmuş oldum.

Tekrardan değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.