|
Bildirim
|
İnsanların paralarını nereye nasıl harcayacaklarına karısmak kimseye düşmez. Eger düşüyorsa bende şöyle söyleyeyim o zaman:
asgari ücretle çalışıp aldığı maaşın 2 katını el kadar telefona verenlere acıyorum. 200 tl ye aldigin telefonda ayni seyleri yapıyor sonucta. Dersem iyimi olur? |
Ben şu an bir Fenerbahçe taraftarı iken Galatasaray forumuna girip, takım iyi oynamıyor, maçları boşuna izliyorsunuz yazmamla sizin yaptığınız aynı şey. Özgür bir platform olmasından söz etmişsiniz.
Özgürlük başkalarının haklarına müdahale edene kadardır. Burada bilgi almak isteyeb insanlara engel oluyorsunuz zira başlığın adı kabloların fark etmenesi değil hi fi sistemlerde kullanılan kablolar ve etkileri. Kendi açımdan konuşuyorum, kimseyi koruyup savunduğum yok. Cuma günü bu başlığa bilgi almaya girdim hangi kabloyu seçeyim diye düşünürken, 10 sayfa sizin fark yok ki, fark olmaz ki, siz hayal görüyorsunuz tarzı küçümsemelerinizi okudum. Fark olmadığına inanıyorsan da 1 kere yaz, görüşünü belirt geç. Sürekli burada aynı şeyleri tekrarlamanın kimseye bir faydası yok. Ne siz yazdınız diye kablo almaktan vazgeçecek insanlar, ne biz yazdık diye siz iyi bir kablo alacaksınız. Bırakın insanlar bilgi paylaşsın. Engel olmayın lütfen. |
Kendileri de zengin olabilirler aslında... Bu konu altında daha önce de paylaşmıştım. James Randi, pahalı hoparlör kablolarının sıradan kablolara göre daha iyi ses kalitesi verdiğini "çift-kör test ile" ispatlayan her kim olursa 1 milyon USD ödül vaadediyor. Randi'nin bu teklifi halen güncel ve meblağ da halihazırda Randi'nin kurduğu vakfın hesabında. Haydi bre odyofil yiğitleri! En azından şu ekonomik krizde ülkeye döviz girdisi sağlarsınız ve memlekete bir faydanız dokunmuş olur. Not: Randi'nin 2007'de yaptığı bu meydan okumaya karşı 1 milyon doları almak için henüz bir kişi bile başvurmuş değil. James Randi Offers $1 Million If Audiophiles Can Prove $7250 Speaker Cables Are Better |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 30 Eylül 2011; 9:56:19 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|