Şimdi Ara

HI-LEVEL 2gb 800 mhz ram?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ürün açıklaması: HI-LEVEL 2 GB DDR2 800 DUAL KIT ( 2X1G)
    Kapasite: 2GB (2* 1024MB)
    Veriyolu Hızı: 800MHz
    Bellek Türü: DDR2 RAM
    240PIN DIMM
    ISI KORUMALI
    ÖMÜR BOYU GARANTİ

arkadaşlar..hepsiburada.com'dan baktığım bir ram? overclock yapmadan kullanmayı düşünüyorum HI-LEVEL ramleri nasıl bilirsiniz? bu modeli nasıldır kullananlar veya önerenler olabilirmi? fiyatıda çok uygun.... ilginiz için şimdiden teşekkür ederim

HI-LEVEL 2gb 800 mhz ram?

• güzele benziyor kaç papel bunlar peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezka44

güzele benziyor kaç papel bunlar peki

arkadaşım siteyi verdim ama yinede söliyim.. : 99 dolar+kdv
  • millet cevap yokmu ya!! almayı düşünüyorum ama tavsiyelere ihtiyacaım var... kolay gelsin...
  • eğer standart hızlarda kullanacaksan hiç bir ramin farkı yoktur.Hi level marka rami 1 yıl gibi bir süre kullandım ve hiç bir sorun çıkarmadı.Overclocka fazla yatkın değiller ama yine de denerseniz 900mhzin üzerine rahatça çıkabileceğini düşünüyorum

gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
  • eyvallah kardeş ...önerilerin için teşekkür ederim..... kolay gelsin.....
  • intel anakartların bazılarında sorun cıkarıyor.gayet te iyi biliyorum:)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı anakartların ramlerle uyumsuzluk yaşatabileceğini duymuştum ama bir olay varki.... bazı pclerin ruhu bozuk oluyo... işte o zaman yapılabilecek hiç birşey kalmıyor....
  • EN SON İKİNCİ EL 1GB ALMIŞTIM DFİ ANAKARTTA HİÇ ÇALIŞMADI GİBİ BİŞEY SİSTEM AÇILSA BİLE Bİ PROGRAM ÇALIŞTIGINDA RESTART ATIYORDU MSİ ANAKARTTA ÇALIŞTI FAKAT ONDADA BİRKAÇ SAAT NORMAL ÇALIŞIYODU SONRA RESTRART ATIYORDU.. YENİLERİ NASIL BİLMİYORUM TABİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: petronas06

EN SON İKİNCİ EL 1GB ALMIŞTIM DFİ ANAKARTTA HİÇ ÇALIŞMADI GİBİ BİŞEY SİSTEM AÇILSA BİLE Bİ PROGRAM ÇALIŞTIGINDA RESTART ATIYORDU MSİ ANAKARTTA ÇALIŞTI FAKAT ONDADA BİRKAÇ SAAT NORMAL ÇALIŞIYODU SONRA RESTRART ATIYORDU.. YENİLERİ NASIL BİLMİYORUM TABİ

anaa şun bak len..... almıyorum arkadaş.... ocz reaper'a veyahut ocz spesial ups editıon alıcan.... şu ramin kabı bile güzel değil .... bir an içinde alıcğımı düşündümde ocz... son karar verildi.... yardımlarınız için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkyelken -- 21 Eylül 2007; 16:38:47 >
  • 2 gb ram 99dolar+kdv cok uygun deilmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.