Şimdi Ara

hi level 32 gb smart usb bellek 19.50 - a101- mağazada muhtemel bugüne özel.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    19 TL ye almışsın 2 sene kullanmışsın hocam at yenisini al kafana takma. Ömür boyu kullanım garantisi verilmiyor sonuçta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakim bey kullanıcısına yanıt
    Öyle tabii
    sıkıntı o değil içindekilerin anısı
    Bi kurtarma operasyonu içindeyiz nasipte varsa alırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 yıllık konuyu hottlattığın için saygı ve selamlarımı sunuyorum güzel kardeşim, tebrik ederim.. çalışmalarının devamını dilerim.. 👏🏻🤝

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hi level'in teee 2011'de aldığım flash diski var. 2 defa çip kontrolcüsü silindi (nasıl silinir anlamadım.) Alcor'un çip kontrolcüsü ile 2 defa kurtardım, ikinci kurtarmadan sonra 16 gb bellek oldu size 5.3 gb hi level 32 gb smart usb bellek 19.50 - a101- mağazada muhtemel bugüne özel.. 

Önemli veri yedeklemeyin bu belleklere, tek parça halinde de 4 gb üzeri dosya atınca da bozuluyor kendi kendine anlamadım. İçine mp3 filan atın araba teybine takın dursun orada.

Aynı tayfadan bir de kırmızı Sandisk Cruzer Blade var, onun da eli kulağında bozulmak üzere. Sistem bir görüyor bir görmüyor. Yıllardır o plastik flash bellekleri sata sata bitiremediler. Hala satılıyor. hi level 32 gb smart usb bellek 19.50 - a101- mağazada muhtemel bugüne özel.. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 23 Mayıs 2021; 19:0:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

Bu Ürünü dediğiniz gibi 2 yıl önce almıştım bu haftaya kadar hem tlf hem tv de kullanıyordum... arşivimde çoğunlukla podcast tadında programlar ve 2 tane tatil fotoğraflarından oluşan klasör vardı

Malum garanti süresi 2 yıldı ve 25 Mayısta dolacak. A101 fişi ile belgeyi saklamıştım.
    Bi onarımı veya ürün iadesi olacak mı sorayım diyorum bugün
    ne tavsiye edersiniz

Yazdığım mesaj üzerinden epey süre geçti bu arada USB içindekileri kurtarmak mümkün olmadı çalışmıyor hiç bir şekilde

Teknik servise götürdüğüm beyefendi USB yi çoğunlukla Telefondan çekip depoladığımı haricen diğer tablet tvde kullandığımı öğrenince Android cihazlarda kullanılan bir kurtarma programı önerdi

Kurulumu yapıp seçenekleri takip ediyorsunuz ve telefonla çekilmiş ancak sonradan silmiş olduğunuz tüm fotoları geri çıkartıyor Videoları yapmıyor yalnız

hi level 32 gb smart usb bellek 19.50 - a101- mağazada muhtemel bugüne özel..

Siz istediğiniz tarih aralığını seçebilirsiniz Ben 2019 dan itibaren arattım

Bu da Kurtarma klasörüne örnek olsun hi level 32 gb smart usb bellek 19.50 - a101- mağazada muhtemel bugüne özel.. 

👇🙏🏼 epeyce eski tatil fotoğraflarından kurtardım böylece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suzi dilara

Bu Ürünü dediğiniz gibi 2 yıl önce almıştım bu haftaya kadar hem tlf hem tv de kullanıyordum... arşivimde çoğunlukla podcast tadında programlar ve 2 tane tatil fotoğraflarından oluşan klasör vardı

Malum garanti süresi 2 yıldı ve 25 Mayısta dolacak. A101 fişi ile belgeyi saklamıştım.
    Bi onarımı veya ürün iadesi olacak mı sorayım diyorum bugün
    ne tavsiye edersiniz

Yazdığım mesaj üzerinden epey süre geçti bu arada USB içindekileri kurtarmak mümkün olmadı çalışmıyor hiç bir şekilde

Teknik servise götürdüğüm beyefendi USB yi çoğunlukla Telefondan çekip depoladığımı haricen diğer tablet tvde kullandığımı öğrenince Android cihazlarda kullanılan bir kurtarma programı önerdi DİSKDİGGER 👍PLAYSTORE App.

1-Kurulumu yapıp seçenekleri takip ediyorsunuz ve telefonla çekilmiş ancak sonradan silmiş olduğunuz tüm fotoları geri çıkartıyor Videoları yapmıyor yalnız

2- Siz istediğiniz tarih aralığını seçebilirsiniz Ben 2019 dan itibaren arattım

3- seçilmiş olanları dışarıya başka klasöre kopyalayıp işlemi bitirdim.

(Ekleme

Yukarıdaki 3 fotoğraf tarayıcıda ters sıralanmış aşağıdan yukarıya olacak 1 2 3 )

Bu da Kurtarma klasörüne sizler için silinmişlerden örnek olsun hi level 32 gb smart usb bellek 19.50 - a101- mağazada muhtemel bugüne özel.. 

👇🙏🏼 epeyce eski tatil fotoğraflarından kurtardım böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 4 Haziran 2021; 10:52:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.