Şimdi Ara

hi level 32 gb smart usb bellek 19.50 - a101- mağazada muhtemel bugüne özel..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
4.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün a101 de telefona da takılabilen bellek var mı diye baktım. https://www.a101.com.tr/elektronik/hi-level-32-gb-smart-usb-bellek/
    bu belleği gösterdiler. fiyatı 28 lira dedi kasadaki eleman . ödeme zamanı gelince kasada bi baktı ki bugüne özel 19.90 a inmiş.

lazım olan a101 de fiyatını da kontrol ettirip alabilir. İnternet fiyatı ise 28 lira. anlaşılan mağazalara özel.

iki rengi var. kırmızı ve mavi. Ataşehir mozaikçarşı karşısındaki a101 de bol bol vardı.

işe inşallah yarayan bir bellektir.
    evde içine biraz resim attım, hafızasına aldı. velhasıl çakma değil ama hızı nedir bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 4 Mayıs 2019; 17:16:35 >

• ithalatçılar hiçbir garanti ve test süreci olmadan Çin’den getirdiği ürünlerde gerçekten sıkıntı olduğunu gördüğü ve kabullendiği anda çözüm olarak bu ürünleri piyasadan çekmeyi değil büyük indirimle piyasaya verip eritmeye çalışıyor.alan da durumu kabulleniyor.çok ucuzdu. bozuldu hakettim diyor.zaten tüketici yasaları yetersiz ne yapabilirim diyor.
    Büyük markaların bile, nerde kronik sorunlu ürünleri varsa hep Türkiye’de satılmıştır bilmeden(!)
    Araştırılırsa bir sürü örnek çıkarılabilir
  • bilgi için teşekkürler

iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veri kaybı için mükemmel ürün. ona göre kullanın

• 32 GB olanı 3 ayda TLF da bozuldu veri kurtarma vs denedim nafile, tövbe hayatta almam hı level.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başka 20ye akabilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 tl fazla verip Kingston, Sandisk, Toshiba, Samsung vs vs bilindik bir marka almakta fayda var. Veri kaybı çok muhtemel Hi Level'da

• Almayın hem çok yavaş hemde bozuluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 senelik tüm resimlerim bu iğrenç şey yüzünden gitmişti geri de kurtaramamıştık. Almayın derim.
  • 1.44mb disket kullanırım daha iyi...
  • ithalatçılar hiçbir garanti ve test süreci olmadan Çin’den getirdiği ürünlerde gerçekten sıkıntı olduğunu gördüğü ve kabullendiği anda çözüm olarak bu ürünleri piyasadan çekmeyi değil büyük indirimle piyasaya verip eritmeye çalışıyor.alan da durumu kabulleniyor.çok ucuzdu. bozuldu hakettim diyor.zaten tüketici yasaları yetersiz ne yapabilirim diyor.
    Büyük markaların bile, nerde kronik sorunlu ürünleri varsa hep Türkiye’de satılmıştır bilmeden(!)
    Araştırılırsa bir sürü örnek çıkarılabilir

• Bu Ürünü dediğiniz gibi 2 yıl önce almıştım bu haftaya kadar hem tlf hem tv de kullanıyordum... arşivimde çoğunlukla podcast tadında programlar ve 2 tane tatil fotoğraflarından oluşan klasör vardı

Malum garanti süresi 2 yıldı ve 25 Mayısta dolacak. A101 fişi ile belgeyi saklamıştım.
    Bi onarımı veya ürün iadesi olacak mı sorayım diyorum bugün
    ne tavsiye edersiniz

• suzi dilara kullanıcısına yanıt

Hilevel, piranha aynı firmanın dandik ürünleri. Garanti satana kadar.

İlla uğraşayım diyorsanız, internetten kayıt açıp ilgili firmaya gönderiyorsunuz, kargo ücretsiz, sonra genelde bişi yok deyip geri gönderiyorlar, o ücretli.

• mmucit M kullanıcısına yanıt
    Hmm internette bi deneme yapayım bakalım
    Tşkler 👍

Ado bu işlere epeydir kendini adadı Ona da danışayım bakalım Tüketicinin hakları konusunda çalışmaları vardı, bi dernek çatısı altında toplamıştı bildiğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hi level 32 gb bozuldu haram olsun hakkım.

• Abi USB bellekler insanı kanser etmeye çok müsait. Adam gibi para verip adam gibi kullanın.

3 tane bellek var bende. 1 tanesi team 64luk USB 3.0 Zamanında sahibindende ikinci el olarak almıştım 100 liraya. Kurusu kuruşuna helal olsun diyorum. Pcde USB 3.0 olmamasına rağmen oldukça iyi.

Bir de ucuz diye Kingston 16lik almıştım. Kırıp atasim geliyor çoğu zaman. Bedava verseler anca kullanılır. O da Windows falan kurmaya.

Bir de transcend var. O da 3.0 eh işte. Bir kere bozuldu. Garantiden yenisini verdiler.

Konudaki ne gelirsek. Bilmeyen adam vaay telefona da takılıyormus diye gidip gözü kapalı alır. Ama yazık.

Aklıma gelmişken. Şartlar zor kabul. Ancak bir İngiliz atasözü der ki. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 22 Mayıs 2021; 16:17:8 >

• Pi kullanıcısına yanıt
    İlla pahalı markaları çok paraya teknomarketten mi alalım nedir yani !
    Garanti bitiyor belki bi dönüş alırım diye tüketici haklarımı kullanayım dedim.
    5 usb parası vermek istemem şahsen
    Bunun yanında 64 gb lık Go smart kullanıyorum onu da 20 TL civarında almıştım yine A101 den çok kullanıyorum belki 2 tb veri yükleyip-silmişimdir
    Atasözünü ise Kayserili olarak çok severim. Biz de 'Bir malı aırken kazanmak şarttır' deriz hatta
    Teknik servis piyasadaki %90 markayı aynı görüyor. F/P tercihinizi tartışmaya gerek yok. 👍

Arızası nedeniyle ilk defa böyle bir USB sorunum oluştu onu da düşmeye bağlıyorum. Kullanıcı hatası büyük ihtimalle🤔

• suzi dilara kullanıcısına yanıt
    Ucuz bellek kullanılmaz demedim. Kullanılır ama verem eder dedim insanı. Bir de sicak fırsatlar bu iş için var ya zaten hocam. Acele yoksa doğru zamanda alırsanız ürünü sorun olmaz

• 8 GB lık almıştım bir tane iyi ısıtıyordu ortamı:)

6 ay sonra da sadece led ışık görevini devam ettirebildi:D

• Pi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam, doğru zaman ve ihtiyaç ürünü olup olmadığının da önemi var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.