Şimdi Ara

Hi level 49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101) 23 Nisan 2020 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
22.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam iade edebilirsiniz diye biliyorum. Ben bim den dijitsu 50 inç aldım bayada ucuza denk geldi, stok için bölge sorumlusundan destek isteyin.

Bnm için önemli olan 4k panel olması ve büyüklük.

Tek çekimde puan kazanırsınız market post geçer tabiki şartlarınıza bağlı bnm sansımdan baya bi kart kampanya birleştirdim. Axess 175 tl( 75 market + 50 mobil + 50 yeni kart sahibi gıda) hsbc 20 tl finans 10 ykb 15 puan indirimyaptım parçalı ödeme yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail671

Hocam iade edebilirsiniz diye biliyorum. Ben bim den dijitsu 50 inç aldım bayada ucuza denk geldi, stok için bölge sorumlusundan destek isteyin.

Bnm için önemli olan 4k panel olması ve büyüklük.

Tek çekimde puan kazanırsınız market post geçer tabiki şartlarınıza bağlı bnm sansımdan baya bi kart kampanya birleştirdim. Axess 175 tl( 75 market + 50 mobil + 50 yeni kart sahibi gıda) hsbc 20 tl finans 10 ykb 15 puan indirimyaptım parçalı ödeme yapabilirsiniz.
    Valla hocam kararsız kaldım. Evdekiler aldık artık salla gitsin diyor. Ama benim ölücü kimliğim git direk iade et diyor Bu üründe smart tv var. Netflix,youtube v.b. uygulamaların kullanışlı olduğunu söylüyorlar. Netflix ve youtube 4k problemsiz çalışıyormuş. Dijitsuda da 350-400 TL'ye mi box alınıp kullanılabilir. Arada dediğim gibi 500 tl'lik fark söz konusu. Bir de hilevelde servis ücretli, dijitsu da ücretsiz. Servis ücreti de 100 tl. Ama kurarsam kendim kurarım diye düşünüyorum. Ama sıkıntı çıkarsa uğraş dur.

• Dijitsuda servis ücretli diye biliyorum hocam. Ben kendim kurdum fatura tarihi garanti tarihi baslangıcı hiç aramadım bile duvara monte ettim. Sunny woon 65 var bende android 9 aydır sıkıntısız kullanıyorum bunu 2. Eve aldım. Chorome cast var bende cep tel hdmı bir çok yöntemle tv bağlantı aktarımlarını yapabilir uygulamaları kullanabilirim diye düşünüyorum.Bende 2 tv arasında çok gidipmgeldim dijitsu karar kıldım. Tabiki smart tv oması avantaj ama kesinlikle kullandıkça tv performansları yavaşlama problemleri yaşanıyor o yüzden dışardan bağlantı medya oynatıcıları daha kullanışlı pratik ve daha hızlı olduğu düşüncesindeyim. Aldınız üründe guzel pişman olmazsınız bence sadece fiyat farklı ve beklentilerinizi ne derecede karsılayacağı

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Hocam ben servise kurdurdum kutuyu açtıklarında ekran komple kırık çıktı. Tutanak tuttular öyle iade edebildim. Riske girmeyin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Arkadaşlar bizim burda ki şubede hala ürün mevcut. Üstelik fiyatıda bir önceki satış fiyatı olan 1999 TL. Hala karar veremedim. Bime gelen ürünün fiyatıda iyimiş ama bazı kullanıcılar memnun değil anladığım kadarıyla. Birde smart tv yok. Bu üründe smart tv mevcut. Ürün bana 100 tl puan ve 12 taksit ile yine 2000 tl ye gelmiş olacak. Napsam bilemedim.

Edit : Burada ki Vestel servisine sordum ürünü onlarda tavsiye ettiler. Ama gel gör ki servis ücretini ilk 125 tl sonra size 100 tl yapariz dediler. A101'dekiler 75 tl demişti. Ben 50 tlye baglarim diye düşünürken fiyat 2 katıymış meğersem. Bende kendim kurarım muhtemelen. Videoya almak iyi bir yöntem diye düşünüyorum. Kurarken başka bir tavsiyeniz varmıdır ?
    Hangi şube hocam ürünü bende ariyirum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ürün şu an a101 web sitesjnde mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: dostmail1

Ürün şu an a101 web sitesjnde mevcut
    Eyvallah sağolasın kardeş. Garanti pay ile ödedim. 2099 a aldım. 35 bonus gelecek. Bilmiyorum başka avantajlı puan var mıydı?
    Axess 75i tamamlamıştım daha önce.

• Bende yakın zamanda tekrar gelmez düşüncesi ile başka siteden aldım buradan almak nasip değilmiş güle güle kullanın

• Ürün garantisi servise kurulum yaptirildiginda mi basliyor? Şimdi alip 1, 1.5 ay sonra kurdurmam sorun olur mu?

• Yetişemedik garanti olayi yüzünden stok bitmiş

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.