Şimdi Ara

Hi level 49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101) 23 Nisan 2020 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
22.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reobig

Ben samnsung va olan versiyonunu kullanıyorum,

Neden VA tercih ettiğime gelirsek;

Karanlık sahne performansı daha iyi,
    Hareketli görüntülerde daha iyi,
    IPS Panel güneş ışığında parlıyor

VA panel olmasına rağmen yan açılardan bakıldığında görüntü kaybı hakikaten az, renkler soluk galan değil ama ips kadar derin değil. tavsiye ederim.
    hem ips hem de va olanı var elimde. va olanda bariz renk solması var yan açıda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

malesef aynı.
    Geçen komşuda gördüm. Turkcell Superonline ve TV uydusunu almışlar. Turkcell kumandadan kanal değiştirdim. Ben bu kadar hızlı kanal geçişi görmedim.bastigin an direk sonraki kanal görüntüsü ekrana geliyordu. Işık hızı.
    Bu arada bugün tvyi ben de almak istedim hatta dünden bı elemana tel bıraktım.aramadi gelmedi dedi, sonra 3 mağaza gezdim. Yok. Bu kadar kısa sürede bitmesi, internet satışının da hemen stoğu bitmesi beni de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tamir TV Lee mıydı diye kuşkuya düştüm. Neyse nasip değilmiş. İleriki haftalarda yine gelir zahir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jumaruu

Geçen komşuda gördüm. Turkcell Superonline ve TV uydusunu almışlar. Turkcell kumandadan kanal değiştirdim. Ben bu kadar hızlı kanal geçişi görmedim.bastigin an direk sonraki kanal görüntüsü ekrana geliyordu. Işık hızı.
    Bu arada bugün tvyi ben de almak istedim hatta dünden bı elemana tel bıraktım.aramadi gelmedi dedi, sonra 3 mağaza gezdim. Yok. Bu kadar kısa sürede bitmesi, internet satışının da hemen stoğu bitmesi beni de yukarıdaki arkadaşın dediği gibi tamir TV Lee mıydı diye kuşkuya düştüm. Neyse nasip değilmiş. İleriki haftalarda yine gelir zahir.

Alıntıları Göster
    sanmıyorum hocam onunla ilgili değildir. birer adet geliyor mağazaya. ben de iki ilçe gezip bulamamıştım. 4 gün sonra mağaza elemanı başka ilçeden bulup getirtiverdi ve haber etti. öyle edindim. kanal geçişleri cidden yavaş. biraz bulutlanma da var. kumanda da ilginç bir şekilde fazla baskı istiyor.

iyi basmazsanız algılamıyor

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış anladınız;

Ekrana karşıdan bakıldığında ips panele göre renkler soluk değil bunu kast ettim, va panel olmasına rağmen yan açı performansıda bence çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

ben kanal düzenleme yapıyorum. bir süre sonra kanallar yine eski haline dönüyor

Alıntıları Göster
    Benim başıma hiç gelmedi aldığım gün Nova SatcoDX programı ile yaptım halen kullanıyorum.
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Hocam imkanınız varsa aynı kanal veya görüntü açıkken iki panelin fotoğrafını atabilir misiniz acaba? Bir de genel canlılık ve görüntü kalitesi olarak sizce hangisi daha iyi? Son olarak VA panelde hafif yandan izlemede de çok görüntü kaybı var mı

• Kalite yerlerde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reobig

Sanırım yanlış anladınız;

Ekrana karşıdan bakıldığında ips panele göre renkler soluk değil bunu kast ettim, va panel olmasına rağmen yan açı performansıda bence çok iyi.
    Hocam örneğin 20-30 derece açıda izleyince nasıl sizce performansı? Bir de maç izleme şansınız oldu mu maçlarda performansı tatmin edici midir

• Beyler a101 lerde yokki çogu gelmddi diyor digerleri dr geldi bitti diyor

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Hocam bende Samsung VA panelli Vestel var. Hatta aynı anakarta sahip. 45dereceye kadar izlerken fark görünmüyor. Bunda da fark olacağını sanmıyorum.
  • Kanal değişimlerindeki siyah ekran da bulutlanma normal mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joog

Beyler a101 lerde yokki çogu gelmddi diyor digerleri dr geldi bitti diyor
    Sokağa çıkma yasağı olduğu için çoğu satmıştır. Yine de gezmek de fayda var yarın a101 leri.

• Çok kararsızım bu tvden mi alsam yoksa uygun bir samsung mu alsam diyorum ancak en ucuz samsung da 3700 tl falan. Bu tvnin görüntü kalitesi tatmin eder mi onu bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Sokağa çıkma yasağı olduğu için çoğu satmıştır. Yine de gezmek de fayda var yarın a101 leri.

Alıntıları Göster
    Bugün gezerken bir A101in kapısında bugün ve yarın gece 23e kadar, Perşembe ve cuma ise 09-14 saatleri arasında açık olacagi yazıyordu

Hocam yan açılarda elbette ips kadar iyi olmaz ama maç izlemek istiyorsanız va panel hareketli görüntülerde daha iyidir.

Maç konusunda detaylı birşey diyemiyorum çünkü hiç seyretmem.

En iyisi kipa - teknosa vs dolaşın tv lerin görüntü kalitesine bakın. Ben aşağıda linkini vereceğim televizyona hayran kalmıştım nasıl bir donanım kullanmışlar bilmiyorum ama ne yan açılardan kayıp vardı nede hareketli görüntüde en ufak takılma vardı, renkleri bile diğer televizyonlar arasında resmen şölen gibiydi :) araştırın derim.

• Çoğu yerde yokmuş araştırıp almaya değer mi karar da veremedim yarın bi kaç yere baktırsam mı.

• bir an alsam mı diye düsündüm ama sonra vazgeçgim, televizyon almak uzun süredir aklımda ve bütçe olarak 4 5 bin vardı kafamda bayadır bekliyordum belki bir fırsat çıkar diye, bu konuda bu tv için olumlu yorumlar var ama youtube daki inceleme videolarına baktığımda kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu gördüm ve bir yayındada youtube hesabına giriş yapamadıgını hata verdiğini söyledi bana da bahane oldu vazgeçtim, şimdi televizyon alsam bu pandemi döneminde kurulum ekibi gelecek diye bekleyeceğim, kutuyu ben açıp kurulumu yapsam tv de bir bozukluk varsa ondan sonra uğraş dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Constantius

bir an alsam mı diye düsündüm ama sonra vazgeçgim, televizyon almak uzun süredir aklımda ve bütçe olarak 4 5 bin vardı kafamda bayadır bekliyordum belki bir fırsat çıkar diye, bu konuda bu tv için olumlu yorumlar var ama youtube daki inceleme videolarına baktığımda kanal geçişlerinin çok yavaş olduğunu gördüm ve bir yayındada youtube hesabına giriş yapamadıgını hata verdiğini söyledi bana da bahane oldu vazgeçtim, şimdi televizyon alsam bu pandemi döneminde kurulum ekibi gelecek diye bekleyeceğim, kutuyu ben açıp kurulumu yapsam tv de bir bozukluk varsa ondan sonra uğraş dur.
    YouTube a giremeyen versiyonu sunny üretimi olandı yanlız. Yukarıda yazdım.. Kırmızı kutular sunny mavi kutular vestel üretimidir. Sunny tvlerde böyle bir problem var nedense.

• i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt
    Online mağazada var görünüyor

https://www.a101.com.tr/product/7017/

Hi level  49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101)  23 Nisan 2020
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.