Şimdi Ara

Hi level 49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101) 23 Nisan 2020 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
22.302
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kredi kartından kaç liralık çekim yapınca kart sahibine sms gidiyor bilen var mı 200 tl çekilince gider mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su ana dek son donemlerde fiyat acisindan (tv lerin hepsi kotu zaten onu fiyat sebebiyle herkes kabulleniyor) en avantajlisi BIM de satilan 55 inch lik 4k dijitsuydu

cok dusuk bir fiyata satilmisti , 2.200 idi sanirim, 55 inch icin android ve 4k .. ama internete hic bu fiyattan dusmedi
  • Arkadaşlar ne diyorsunuz ya va panellisi alınır mı bu cihazın çok kararsız kaldım mağazada varmış karar verebilirsem gidip alacağım? Maç performansı ile ilgili birkaç olumsuz yorum gördüm acaba deneme imkanınız oldu mu?
    @Reobig @barisdogaan
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    4k belgesel ve netflix denedim tatmin edici ama spor denemedim. Beni tek düşündüren kablosuz bağlantısında kopmalar donmalar olacak mıydı ama olmadı. Netflix 4k açtığımda kablosuz bağlantıda hiç bekletmeden yükledi. Bana kalırsa bu fiyata ürün güzel. Aynısına vestel damga basıyor daha pahalı herşeyi aynı ki zaten vestel üretimi bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    12 taksit yaziyordu 100-150 tl faiz ile sanırım ben mobilden kendim bolerim diye boldurmedim. Vakif world kart benimki. Ama gel gelelim market gözüktüğü için bolmuyor banka , aklım olsaydi a101de boldururdum

• inexo kullanıcısına yanıt
    Bende bunun 43" olanını alcam diye gittim bunu aldım. 43" olan smart fhd, aradaki 600 tl fark ile hem büyük ekran hemde 4k farkı vardi ki bence değer diye düşünüp bunu aldım

• Az önce aldım geldim kurulum da yaptım. Panel va veya ips mi olduğunu nasıl kontrol etçez? Benim için bir fark olmaz heralde sadece merak :)

• ukilavuz kullanıcısına yanıt
    en basit yolu ekranda görüntü varken bir karşıdan izle, bir de ekranın yan tarafına geçip izle. renkler değişiyorsa va'dır. aynı ise ips.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar taksit olayı ne durumda fark alıyorlar mı

• Arkadas bu urunu KOCAELI de alan varmi kartepe ve izmitte hic gelmemis cok enteresan

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Kim söyledi bunu hocam
    A101 çalışanı söyledi. Kendisini uzun zamandir tanirim. Hani yalan soliyecek biri degil

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Alıntı yaptığım arkadaş çakma Android sunny yi merak etmiş o yüzden verdim o videoyu. Arayüzü görsün diye.

Başlıkta satılan ürün bu.

Alıntıları Göster
    hocam attığınız bu videoda arkadaş 49uhl660 için uzun dönem videosu da paylaşmış dikkatimi çekti çok yavaş kalıyor kumanda insanı sinir ediyor diyor ama bu modelde aynı mıdır kumanda tepkileri vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustbeaninja -- 21 Nisan 2020; 17:34:26 >

• Sitede stok bitti.

• mustbeaninja kullanıcısına yanıt
    malesef aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdogaan

12 taksit yaziyordu 100-150 tl faiz ile sanırım ben mobilden kendim bolerim diye boldurmedim. Vakif world kart benimki. Ama gel gelelim market gözüktüğü için bolmuyor banka , aklım olsaydi a101de boldururdum
    bankaya faturayı ibraz ederek böldürtebilirsiniz. elektronik olduğu için böleceklerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Hocam bulutlanma va panelde mi mevcut ips mi?
    bende iğs var. bukutlanma da var.

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    İnan her yolu denedim zaten müşteri hizmetlerine bağlanmak zulüm. Yapamıyoruz dedi. Faturam var gonderebilirim dedim ama olmuyor dedi. Mail gondersemde bu yoğunlukta zor gibi. Aşırı yoğunluk var doğru düzgün mobil bile çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mcx

Ürün Mb130s Anakart ve 1,5 gb ram, Yazılımsal anonim desteği mevcut.

Az bulutlanma var.

Samsung VA veya Lg İPS panel olabiliyor.

Kanal düzenlemeyi bilgisayardan çok basitçe yapılabiliyor.

4K SMart özellikleri aktif Netflixte denendi.

Eğer orta sınıf bişi arıyorum bütçem az diyosanız tercih edilebilir.

Sunyy,Dijutsu veya avox ile aynı fiyat aralığında düşünülmeli
    ben kanal düzenleme yapıyorum. bir süre sonra kanallar yine eski haline dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdogaan

İnan her yolu denedim zaten müşteri hizmetlerine bağlanmak zulüm. Yapamıyoruz dedi. Faturam var gonderebilirim dedim ama olmuyor dedi. Mail gondersemde bu yoğunlukta zor gibi. Aşırı yoğunluk var doğru düzgün mobil bile çalışmıyor
    hangi banka hocam?

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.