Şimdi Ara

Hi level 49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101) 23 Nisan 2020 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
7
Favori
22.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hem VA hem IPS panel mi var bu tvde? Birde arkadaşlar 23 Nisan diyor ama şuan mağazaya gidip soran oldu mu, alabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 1 saat önce Etimesgut Elvan mahallesinde 4 mağaza gezdik bulamadık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • salley S kullanıcısına yanıt
    Bazı mağazalar vade farkı almıyor diye duydum, ben servise kurulum yaptırmadım, mağaza sorumlusu ile konuştum burada açıp darbe kırık varmı sizinle bakalım ona göre alayım dedim kabul etti bu şekilde servisede para vermedim

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Ben samnsung va olan versiyonunu kullanıyorum,

Neden VA tercih ettiğime gelirsek;

Karanlık sahne performansı daha iyi,
    Hareketli görüntülerde daha iyi,
    IPS Panel güneş ışığında parlıyor

VA panel olmasına rağmen yan açılardan bakıldığında görüntü kaybı hakikaten az, renkler soluk galan değil ama ips kadar derin değil. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reobig -- 20 Nisan 2020; 16:38:44 >
  • Bu şekilde benzer TV ler var Altus un 49 " TV si de aynı özellikler ve aynı rakamlara geliyor dükkan dükkan gezmek istemeyenler onu da değerlendirebilir

• ips olanını kullanıyorum. genel olaral parasını hakediyor. netflix için aldım. fakat bulutlanma var...

• barisdogaan kullanıcısına yanıt
    Az önce magazaya gittim hemen alacagımı ilettim, depoda kutuyu gördüm depodaki kutu ile sizin kutunun alakası yok depodaki kutu pembe veya açık kırmızımsı idi.
    Ürünün kodu değişik gelebilir. Magaza ücreti ödeyeceğim dememe rağmen ürünü teslim etmedi.
    Perşembe sabah erken gelin elimizde varsa alırsınız dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

Az önce magazaya gittim hemen alacagımı ilettim, depoda kutuyu gördüm depodaki kutu ile sizin kutunun alakası yok depodaki kutu pembe veya açık kırmızımsı idi.
    Ürünün kodu değişik gelebilir. Magaza ücreti ödeyeceğim dememe rağmen ürünü teslim etmedi.
    Perşembe sabah erken gelin elimizde varsa alırsınız dedi.
    Aman dikkat mavi kutular yani başlıktaki ürün vestel ürünü, kırmızı kutular sizin bahsettiğiniz sunny üretimi. Çakma Android yüklü.

• O gün sokağa çıkma yasağı var nasi olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vestel üretimi olanlar mavi kutu
    Hi level  49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101)  23 Nisan 2020

Sunny üretimi olanlar kırmızı kutudur.

Hi level  49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101)  23 Nisan 2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 20 Nisan 2020; 19:41:22 >

• yediTemmuzsekSenbes kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ben gittiğimde bu ürün aktuellerde yoktu dediğim gibi şans eseri gördüm aldım. Sanırım yeni açılan mağaza olduğu için erkenden doldurmuşlardi ve şans ile birlikte almış bulundum. Evet benimki mavi kutu Vestel garantili. Ama kırmızı kutu hiç görmedim mağazada

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Çakma android derken?
    Yani netflix vs bunlar lisanssız mı.
    Kutu eminim pempe fakat üzerindeki yazıları okuyamadım. Depo içinde önünde malzeme vardı.

Almaktan vazgeçiyorum.

• tv hakkında sorusu olan varsa sorabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yediTemmuzsekSenbes

Çakma android derken?
    Yani netflix vs bunlar lisanssız mı.
    Kutu eminim pempe fakat üzerindeki yazıları okuyamadım. Depo içinde önünde malzeme vardı.

Almaktan vazgeçiyorum.
    Arayüz böyle. YouTube 4k açar ama netflix 540p den yukarı açmayacaktır. Lisans yok çünkü. Mesela vestel hi level lerde kumanda da netflix tuşu bile var. Bunda düz kumanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 20 Nisan 2020; 20:4:46 >

• berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında satılan parti ipsdi bu partiden alan 2 kişi va yazmış konuda ama şu an kesin değil sanırım panel konusu.
  • İlgili ürün, dün gece a101'in online mağazasında satışa çıktı.
    Bilginiz olsun.

• Evet bu tvyi almak isteyenler buradan sipariş verebilir.

https://www.a101.com.tr//elektronik/hi-level-49uhl650-49-smart-led-tv/

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hocam bu satılan mavi kutu mu kırmızı mı nasıl anlayacağız bende vestel üretimi ise almayı düşünüyorum. Eğer vestel üretimi değilse bunun yerine awox u5100str mı tercih edilmeli.

• Birde ürünün ram vs bilgisini nedir acaba? Alternatif olarak 55" awox tercih edilir mi şu ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

Hocam bu satılan mavi kutu mu kırmızı mı nasıl anlayacağız bende vestel üretimi ise almayı düşünüyorum. Eğer vestel üretimi değilse bunun yerine awox u5100str mı tercih edilmeli.
    Başlıkta satılan ürün vestel üretimi. Kodu 49uhl650 olarak geçiyor. Zaten ilk mesajdaki resime dikkatli bakarsanız köşede vestel garantisinde diye yazıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.