Şimdi Ara

Hi level 49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101) 23 Nisan 2020 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
7
Favori
22.296
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

samsung veya lg panel deyince içiniz bir hoş oluyor değil mi? sanki tek tip panel varmış gibi. samsung veya lg , kendi ürünlerinde kullandığı panelleri mi veriyor acaba?
    Kesinlikle hayır, daha iyi göründüğü şüphesiz ama bir cılızlık oluyor...

TL hiçbir şey, 2099 TL fiyatın büyük olduğuna bakmayın ancak yine de bu televizyona fazla derim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabilir bir cihaz
    Hi level güvenilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 1 mayısta bim'e 50 inc dijitsu geliyormuş. Fiyat 1799 tl . dijitsunun ne eksiği var netflix lisansı ve vestel garantisi harici bir bilgisi olan var mı ona göre bunu alıcam ya da 1 mayısı bekleyeceğim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen hafta aldım. Gayet güzel bir tv. Görüntüsü falan iyi. Smart özelliğide gayet hızlı. Netflix takılıyorum genelde hiç takılma donma yapmadı. Wifi ile internete bağlıyım daha kopma gecikme yaşatmadı. Sanırım samsung panel kullanıyor bu model yanlış bilmiyorsam

• Alacak olanlar şimdiden a101 leri gezsin önceden mağazaya gelebiliyor tv ler.

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Hocam gunu geçsede A101 ler ellerinde stok olsamasa da tedarikçi elinde varsa getittiriyor. 2 gun önce buzdolabı ve çamasır makinası getirtirdik. Seg marka ne sitesinde ne mağazalarda var bölge sorumlusu iletişime geçti en son satış fiyatlatından verdi. Önceside sonrasıda mağaza destek olur

• quote:

Orijinalden alıntı: HawK95

Arkadaşlar 1 mayısta bim'e 50 inc dijitsu geliyormuş. Fiyat 1799 tl . dijitsunun ne eksiği var netflix lisansı ve vestel garantisi harici bir bilgisi olan var mı ona göre bunu alıcam ya da 1 mayısı bekleyeceğim. Teşekkürler.
    Sadece lisans değil eksik olan, smart özelliği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_bozkurt

Aynısını aldım bir önceki geldiğin de.

Netflix 4k var evet. Akıyor.
    Sırf Netflix izliyorum.
    Bana göre f/p ürün.
    Bendeki cihazın panel de LG IPS paneldir.

Samsung VA panel olanlarda var.

Yazanlar boş yapıyor
    Nerden bakıyoruz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmw211 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeforum diye aratın
    Orada konusu var. Kutu üzerinde seri no yazıyor. Servis sisteminden teknik parça olarak panele bakıyorlar.
    Ben mağazaya gelince almadan resmini çektim konusuna ekledim. Dönüş yaptılar.
    Ondan sonra aldım mağazadan.

• kaddir_ank kullanıcısına yanıt
    Smart var deniliyordu. Youtube videolarında android var görünüyor dijitsuda. Ama olmayadabilir çünkü hem 50 inch hemde hi-levelden 300tl saha ucuz.

• HawK95 kullanıcısına yanıt
    DJTV501 ve DJTV50S diye iki model var. 50S modeli daha pahalı ve smart özelliği var. Bim'e gelecek model 501 modeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdogaan

Ben geçen hafta aldım. Gayet güzel bir tv. Görüntüsü falan iyi. Smart özelliğide gayet hızlı. Netflix takılıyorum genelde hiç takılma donma yapmadı. Wifi ile internete bağlıyım daha kopma gecikme yaşatmadı. Sanırım samsung panel kullanıyor bu model yanlış bilmiyorsam
    Hocam daha önce A101 de satılan TV nin modeli HI LEVEL 49UHL650 idi..
    Acaba bu model ile aynı mı..
    Bu TV nin model numarasını yazabilir misiniz size zahmet ?

• Ben direk kutuyu atayim hocam bakın. Benim gittiğim mağaza yeni açılmıştı dediğim gibi benim amacim 43" olanı almaktı bunu görünce 600 tl fark ile 4k almak daha mantıklı geldi

Bu arada wifi alıcı falan çok iyi hiç bir kopma olmadı. Netflix izlerken takılma vs olmadi. 4k videoda da denedim internet hızına bağlı olarak yükleniyor Hi level  49 İNÇ 4k tv 2099 tl (a101)  23 Nisan 2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisdogaan -- 19 Nisan 2020; 18:54:5 >

• Arkadaşlar sizce Samsung vs LG arada kaldım hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

F/P olarak tavsiye eder misiniz? Alanlar memnun mu?
    10 Numar tv. bir önceki tvim lg idi. çocuk ekranı kırınca mecbur tv aldım.
    boşuna lg vs.lere para vermeye gerek yok. fazlası ile güzel.
  • İncelemesi burada. Açıkcası televizyonum bozulsa bunu alırdım.

• Dijutsu ile bu tv yi kıyaslayanlara gülüyorum. Mi box bile başlı başına 450 lira olmuşken netflix i, youtube u tek başına 4k açan bu tv bu fiyata bedava. Ben 55 olanı almıştım almamış olsam gözüm kapalı yine vestel üretimi olan bu tv yi alırdım.

• Bu tvnin VA olanını kullanan var mı? Görüntü kalitesi nasıl arkadaşlar bazıları soluk, cansız falan demiş yorum yapabilir misiniz?

• Bende bunu düşünüyordum fakat taksitte vade farkı alması servis kurulum için ücret alması duvar askı Aparatı ücreti derken 2500 u bulacaktı. Bende Vestel 49ud9160 sipariş verdim ücretsiz kurulum 3 yıl garanti hdr olması duvar askı Aparatı da ücretsiz olunca cazip geldi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.