Şimdi Ara

HI-LEVEL A78MP DDR3 HDMI PCIe 16X v2.0 AM3+ mATX anakarta fx 8350 uyumlumudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce anakartım olan msi 970 gaming anakartım yandı ve bu yüzden yeni bi anakart arayışına geçtim. Konu başlığındada belirttiğim gibi bu anakarttan sipariş etmeyi düşünüyorum fakat amd fx 8350 ile uyum sağlar mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soling06 -- 11 Ağustos 2023; 19:0:19 >

• up

• Malesef fm2 soket yapısı kullandığı için mümkün değil.

Edit: Baktığım sitede fm2 soketli yazsada am3+ soketli imiş. Her ne kadar takmakta sorun olmasada muhtemelen işlemcinizi düzgün çalıştıramayacaktır. İkinci elden bozulan anakartınız gibi birşey bakarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Sergeant -- 11 Ağustos 2023; 21:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkürler.

https://www.depopark.com/HI-LEVEL-A78MP-DDR3-HDMI-PCIe-16X-v2-0-AM3--(FX-Islemci-Uyumlu)-mATX-purn-212938?ref=akakce&v=1.2.3

Şu sitede de AM3+ soket olduğu için işlemciye uygun olduğunu düşünerek sipariş verdim. Şunu sormak isterim ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim. Cevaplarsanız çok mutlu olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soling06 S kullanıcısına yanıt

Anakartın mosfetleri üzerinde malesef soğutucu blok bulunmuyor. Bu yüzden muhtemelen işlemcinizi besleyemeyecektir. O anakart ancak fx 4300 gibi bir işlemciyi adam akıllı kullanmanıza izin verecektir.

• Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

tamamdır o zaman siparişi iptal ediyorum teşekkür ederim cevabınız için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.