Şimdi Ara

Hi level ssd sıfır kutusunda 120 tl.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Hi level ssd sıfır kutusunda 120 tl.
    Ürün sıfır kutusunda pazarlik olmaz.. iletişim 0552 495 9002
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 21 Ağustos 2019 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 120gb ise , adıma faturalı daha uygun ve kargo ücretsiz. Kargo ücretsizse sizde bu da çok güven vermiyor çünkü 3 referansın biri olumsuz ve kargoyu ücretsiz deyip ücretli göndermişsiniz. Adımıza fatura kesmiyorsanız her şekilde fiyat yüksek.

120gb olduğunu varsayıyorum.

• Sana diycek bisey bulamiyorum.. lütfen sacma yorumlarinizi kendinize saklayin.. guven vermiyorsa almayin lutfen.. benim sattigim ürün de sifir ürün attığın linktekiyle ayni.. simdi konuyu daha fazla kirletmemenizi rica ediyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

120gb ise , adıma faturalı daha uygun ve kargo ücretsiz. Kargo ücretsizse sizde bu da çok güven vermiyor çünkü 3 referansın biri olumsuz ve kargoyu ücretsiz deyip ücretli göndermişsiniz. Adımıza fatura kesmiyorsanız her şekilde fiyat yüksek.

120gb olduğunu varsayıyorum.
    https://www.epttavm.com/item/48658481_hi-level-ultra-120gb-550mb-530mbs-25-sata3-ssd-hlv-ssd30ult120g-aparat?gclid=Cj0KCQjwho7rBRDxARIsAJ5nhFof0mfVrdsHm1kgmR1DPjsJVqWj6qq2h8kyim8il6eYFK3NG4Hm700aAujsEALw_wcB
    Profilinizi biraz gezdim cidden halinize acıdım referanslarimda 1 tane hatali bulman beni kötü gostermez ben sattigim ürünün parasını alamadım orda senin haberin varmı senin gibi insanlar yüzünden forumda kimse bişey satmiyor sagol sacma sapan hickimse..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bugün arkadaştan elden teslim 2.5inch 1.5tb disk aldım. Oldukça ilgili ve yardımcı olmaya çalışan bir arkadaş. Öneri yapmak yerine doğrudan gömmüşsünüz. Bu yaptığınız hiç doğru değil. Fiyatı begenmeyebilirsiniz orası ayrı konu.

İlandaki en büyük eksiklik kapasite ve model belirtilmemiş. Onlar ilanın olmazsa olmazları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.