Şimdi Ara

Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL
    Arkadaşlar daha iyi ve güncel bir PSU aldığım için boşa çıkan güç kaynağımı satıyorum. Herhangi bir arızası yoktur. Garantisi ve kutusu yoktur. Ancak, başka bir psu kutusu ile gönderimini yapacağım. İsteyen olursa o kutuyu da amazonun kutusuna koyup gönderimini yaparım. Kablolarında bir eksik olduğunu sanmıyorum aklınıza takılan olursa sorarsınız. Kasanın güç kaynağı filtresini elimden geldiğince temiz tutmaya çalışsam da psu oldukça tozlanmıştı. Fan koruyucusunu sökerek fanı elimden geldiğince temizledim. Sanırım artık daha sessiz çalışacaktır ama içine hava tutulsa ya da içi açılıp temizlense çok daha verimli olacağı kanaatindeyim. Hava tutma ihtimalim olmadığı için ve içini açıp zarar vermeyi istemediğimden dolayı bu işlemleri gerçekleştirmedim.

Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum. Önce havale sonrasında kargo şeklinde alışverişi gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Tabi önceliğim elden alışveriş.

Kargo alıcıya aittir.

Fiyat: 200TL

Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TLHi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL Hi Power 750W Yarı Modüler PSU 200TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Tuzla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hiçbir sorunu yokken 750w psu yu çıkarıp 850w mı aldınız?
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok uygun fiyata sıfır bulunca aldım. Sıfırlamış oldum psu'yu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Hiçbir sorunu yokken 750w psu yu çıkarıp 850w mı aldınız?
    şüpheli
  • UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaş olursa şüphelerinizi gideririr hocam. Olmaz ise yedekte dursun 200tl bu devirde para değil zaten amacım birilerinin işi görülsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykurt86 -- 17 Mart 2019; 1:52:42 >
  • Güvenli E Ticaret düşünürseniz almak isterim.
  • TRSami01 T kullanıcısına yanıt
    Düşünmüyorum hocam teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım.
  • canuri kullanıcısına yanıt
    Kapora alınarak rezerve edilmiştir.
  • Ürün tarafımdan alınmıştır ve hiçbir sorunu yoktur.
    Bazı sepeblerden ötürü uzun sürdü ama sağolsun arkadaş beni kırmadı ve ürünü bekletti.
  • İyi günlerde kullanın hocam. Sizinle tanışmak ve alışverişi yüz yüze gerçekleştirmek ayrı bir mutluluk oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.