Şimdi Ara

SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL
    Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık olarak 2 - 2,5 sene kullanmış olduğum Sapphire R9 390 NITRO GAMING 8GB ekran kartını gtx 1080'e geçmiş olduğumdan dolayı satmaktayım. GTX 970'in Amd tarafındaki muadilidir. İki kart arasındaki karşılaştırmalara bakabilirsiniz. 1050ti yerine, daha az para harcayarak daha iyi performans almak isterseniz her iki karttan birini tercih edebilirsiniz. 1060 3GB versiyonuyla ise kafa kafaya gibiler. Kimi oyunda r9 390 veya gtx 970 iyiyken, kimisinde ise 3gb 1060 daha iyi gibi. Fiyatı makul tuttuğumu düşünüyorum. Kart oyunlarda ve günlük kullanım için kullanılmıştır. Kartta en ufak bir problem yoktur. O.C ya da mining gibi işlere hiç girişilmemiştir. Kutusu ve kutu içeriği mevcuttur. Garantisi muhtemelen bitmiştir. Rica ediyorum indirim ya da takas teklifi yapmayınız.

İstanbul içi elden teslim veya önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. Elden teslim tercihimdir deneme şansınız olur. Kargo ücreti ve mesuliyeti alıcıya aittir.

Fiyat: 700TL

SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL SATILIK SAPPHIRE R9 390 NITRO GAMING 8GB 700TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Tuzla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yanıtınız için teşekkürler o kart ile karşılaştırma yapmadım ancak biraz indirim yapıyorum. İyi forumlar.
  • Fiyat on numara. 970'i tokatladığı bazı alanları var, mining yapılmamış bir kart için fazlasıyla fiyatı uygun. Dün 970 satın aldım, almasaydım ikisi arasında uzun uzun bi afallardım herhalde :)
  • Teşekkürler hocam. Kartınız hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.