Şimdi Ara

HİÇ 512 MB EDO RAM GÖRDÜNÜZMÜ! BUYRUN İÇERİDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saflar edo tekde calısır cıfte 60 70 80lıklerı var palıtresızde tek calısır dual mual yok ole seyler
  • ARKADAŞLAR YALNIŞINIZ VAR

4 SLOT EDO ANAKART TEK EDO ÇALIŞMAZ

2 SLOT EDO TEK EDO ÇALIŞTIRIR

2 SLOT EDO 2 SLOT SD BU ANAKARTTA ÇALIŞTIRIR

PRO ANAKARTLAR VARDI ONLARDA 2 EDO VEYA + 2 SD VARDI .. ONLARDA ÇALIŞIR

KOLEKSİYON YAPAN BİRİDE GİDİP LX-BX SERİSİ DANDİK ANAKARTTA KULLANMAZ ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FASTandFAST

saflar edo tekde calısır cıfte 60 70 80lıklerı var palıtresızde tek calısır dual mual yok ole seyler

ÜSTTE ARKADAŞ İŞLEMCİ OLARAK PRO DEMİŞ KISMENDE HATIRLAMIŞ ..

SAF SENSİN SENİN ÖMRÜN KADAR ELEKTRONİK VE PRATİK YAPTIM BU FORUMDA ARADA BİR SENİN SAF DİYEMEYECEĞİN İNSANLARDA ÇIKAR ONA GÖRE YAZ BENCE
  • rd ramler sadece cift olarak calismaya muhtactir
    onlarla karistirmayin
  • quote:

ÜSTTE ARKADAŞ İŞLEMCİ OLARAK PRO DEMİŞ KISMENDE HATIRLAMIŞ ..

SAF SENSİN SENİN ÖMRÜN KADAR ELEKTRONİK VE PRATİK YAPTIM BU FORUMDA ARADA BİR SENİN SAF DİYEMEYECEĞİN İNSANLARDA ÇIKAR ONA GÖRE YAZ BENCE
  • Bencede RD ramle karıştırılıyor yorumlar.
    Bu arada fiyat süper gerçekten. İhtiyacı olan veya olabilecek hiç kaçırmasın
  • 3. dünya savaşi çıktı er kazmatur 1946 yapim t112 tank ][ ci taburunda pc tamircisi komutani sorar edo rem tek mi çift mi ?

512 mb edo ram a ihtiyaç duyan bir yer gercekten bilir tek yada cift olarak çalişacagini ..

50 YTL bencede gercekten ucuz ve kelepir denilecek türden bi fiyat bu ram için

alici olan için 50 ytl ile 200 ytL arasi hiç farketmez .

en azindan benim yorumum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 18 Şubat 2008; 14:08:23 >
  • 1. 512 edo rem 50 ytl .
    diğer 4 tanesini 50 den vermeyeceğime emin olabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: racer007

ARKADAŞLAR YALNIŞINIZ VAR

4 SLOT EDO ANAKART TEK EDO ÇALIŞMAZ

2 SLOT EDO TEK EDO ÇALIŞTIRIR

2 SLOT EDO 2 SLOT SD BU ANAKARTTA ÇALIŞTIRIR

PRO ANAKARTLAR VARDI ONLARDA 2 EDO VEYA + 2 SD VARDI .. ONLARDA ÇALIŞIR

KOLEKSİYON YAPAN BİRİDE GİDİP LX-BX SERİSİ DANDİK ANAKARTTA KULLANMAZ ...

4 slot edo anakartım var ve tek başına 16mb samsung remim var.bu forumda çoğu kişinin yanlışı var araştırın öğrenin neye göre tek çift oluyor bir kişi bile yazmamış zaten önemide kalmadı......
  • Bence iyi fiyat. İhtiyacı olan değerlendirsin. Edo ram zamanında 32 MB likler 2400 $ bir fiyat görmüştüm bir PC dergisinde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FASTandFAST

saflar edo tekde calısır cıfte 60 70 80lıklerı var palıtresızde tek calısır dual mual yok ole seyler

Kendini sokaktamı sandın o ne biçim bir ithamdır öyle kendine gel..

Ayrıca süper bir ram zamanında olsa bu ram i havada kapardım ihtiyaç duyulan bir ram ve harika bir fiyat..

Hayırlı satışlar
  • Hiçbirimizin bilmediği okadar çok şey varki çoğumuz boşuna konuşuyoruz, p3 1.4 ghz işlemciden bahsediyorsun adam diyorki p3 1.2 ghz den yukarı işlemcisi yokki diyor, p3 400mhz diyorsun adam p3 450mhz den aşaa işlemcisi yokki diyor, e yapacak bişi yok bilmedinmi böle oluyor, 512mb sdrem sd kullanıcıları için iyi bir rem fakat 2gb olanını görenler bunada duymadım diyebilirler, halbuki 2gb sdrem mevcuttur, bunlar örnektir..

Ha bide son mesaj 12 mart bi önceki 18 şubat...
  • Bende ilk kez duyuyorum
  • Bu ram benden yaşlıdır herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı:

Görmeyi bırak duymadım bile

+1
    uzun süre 8*2 = 16 MB Edo kullandım nerde 512 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infra_dark -- 8 Mayıs 2008; 11:15:28 >
  • TAA OZAMAN 512 LİK YAPMIŞLAR O NASIL OLUYOR YA
  • benim ilk bilgisayarımda sanırım edo ram vardı 16mb dı sonra 32mb a yükseltmiştim, ozamanlar bile 512mb varmıs demekki
  • amd k6-2 300 mhz lik 98 yılında makinam vardı onda via super 7 socket anakartın üzerinde 2 edo ram yuvası 2de sdram yuvası vardı makinayı parçalamasam alırdım :-)))
  • walla ilk hx boardum üzerinde 4 yuva vardı ve ben 2*4=8 mb ram ile basladım
    sonra bunları satıp 8*2 aldım 16 mb a cıkardım
    2 slot bos kaldı
    sonra bunları da satıp 16*2 aldım 32 oldum
    sonra zamanın parası ile 105 milyona 32*2 aldım ve diger 2 yuvaya taktım 96 mb oldu
    muazzam bir hız farkı olmustu ki o zaman 3dfx de alınca makina 1997 de uçmaya başladı
    benim de hatırladıgım edo lar cift calısır idi cunku ben hiç tek ram alıp takmamıstım, ama denemedim de tabiki
    ve halen bu hx boardun oldugu 166 ımı yazlıkta kullanıyorum
    gta1, half life1 gibi oyunları bile canavar gibi calıstırıyo :)
  • Benim eski Pentium 133Mhz de tek çalışıyordu çift çalışır diye bir olay yok kesinlikle
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.