Şimdi Ara

HİÇ ARA VERMEDEN EN FAZLA KAC SAAT WOW BASINDA KALDINIZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wc , sigara, yemek ihtayaclarını dahil etmezsek 26 saat. ama ben diğer arkadaslar gibi 24 saatte 30 lvl falan almış değilim :):):)
  • ufffff cıldırmıs omalıyız sanırım bende zannetmıstımki 1gun hadi en fazla 1 bucuk gun oynayan olur durmadan ama halimiz harap :))) walla işteyim bak şimdi hala cvp yazıom gerçi iş yok su an ama gazete okuyabılırdım :))
  • Arkadaşımla bi keresinde toplam 32 saat oynadık sadece yemek molası verdik ama o zaman KO oynuyorduk. Bi kaç gün sonra haberlerde bi haber gördüm, 55 saat oyun oynayan japon çocuk öldü diye. Bizde direkten dönmüşüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Untouch -- 27 Mart 2007; 10:44:41 >
  • Ben bir başladımmı akşamları buluyor çünkü bu oyunu bırakamazsın FOR THE ALLİANCE
  • ben maximumu ilk lvl 60 charımı yaparken çok oynadıgım düşünüyorum.lvl 58'de sabah saat 9:00 dan sonra digergün sabah dogru saat 6 ya kadar oynamıştım.Yani yaklaşık olarak 21 saat aralıksız oynadım.
  • övünmek gibi olmasın ama 36 saat oynadım aralıksız gözler yoruldu heryer arıdı 1 gunde uyudum ustune hayata dönmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

övünmek gibi olmasın ama 36 saat oynadım aralıksız gözler yoruldu heryer arıdı 1 gunde uyudum ustune hayata dönmek için

• 67 lvl yeni olmustum guildekilerin karhazhan(namı deyer karıhasanın zindanı)yaptıklarını gördüm ve uyuyayım dedim ama 1 saat sonra kalktım rüyamda karıhasanı görmüştüm ... :D sonra bir anda quest quest farm farm derken bir baktım 68 olmusum aradan 10 saat daha geçti 1 bar kaldığını farkettim 69 a yine quest quest farm farm derken 69 bucuk olmustum sonra ekranın karsında 10 dakkalık sızmadan sonra o rüyayı gene gördüm ... :D kalktımda öldüğümü gördüm ve hayatımda gördüğüm en uzun corpese runı yaptım son bark aklmsıtı tam 9800 xp ve saat sabah 9 du makineyi açtıımdan bu yana 2.5 gün geçmişti ve acı son bozuk olan trafomuz birdaha acı oynunu oynamış ve bizi elektiriksiz bırakmıştı ama yılmadım komşumuzun yedek güç sisteminin olduğunu geçen kapıda konusurken duymuştum .Hmen oraya gittim ve ' abi yedek gücünüzü ala bilirmiyim ?? .. ' ilk başta ne hö one lan sonradan ise bilincin yerine gelmesiyle ne demek istediğimi anladı uzun bi uğarşyan sora vermeyi kabul etti tam pc yi yeniden açtım kahve min bittiğini gördüm en kolay questi sona saklamıstım .. Vücudum bana uyumak içn yakarıyodu ama bn direndim ve en son olarak dr.boom u öldürdüm ve son bi güçle bakinanın başından zıplayarak kalktım içimdee acı tatlı bi sevinç vardı .................. hemen giyinip bakkaldan ekmek almaya gittim aldım geldim çayı mı yapıp kahvaltımı ypatıktan sonra zombi gibi gözüken vücudumla soğuk yatağıma yattım 10 saat sonra gene zindeydim ve karıhasana gitmeye hazırlanırken bana yer kalmadığını anladım içimde bueruk bi özlemle şekeri elinden alınmış çocuk gibi kötü bi his vardı ağlamak istedim ama yapamadım ......... Hayat 70 den sonra başlıyor :D ...........

Dip Not : Bu sevgilisi tarafından terkk edilmiş bir hüzünlü efl rogue nin hikayesidir

Bu olay yaşanırken 15 bardak nescafe 10 cips 1 masa iki saat 3 bardak zaiat verirmiştir .

olaylar cuma cumartesi pazar ve pazaartesi arasında yaşanmıstır ayrıca bunun sürecinde hiçbir gnome zarar verilmeiştir .

Hürmetler Saygılar ----rogue yi bıraktyım warlock açtım hayat buymuş be yakında onunla birlikte 1-70 hikayemi sizler le paylaşcam ----

• kurtlar vadısınden once wow u yasaklamak lazım

• ah dostum ahhhhhhhh aynen terkedılmıs bır hunterım acıoooooor içimmmm!
  • ben direkten döndüm valla. az daha terk ediliodum. zor kurtardım paçayı. son bi hafta played time 1 saati geçmez.
  • Ben 6 ay charı açamadım banada yazık:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

wc , sigara, yemek ihtayaclarını dahil etmezsek 26 saat. ama ben diğer arkadaslar gibi 24 saatte 30 lvl falan almış değilim :):):)

Altinda yazdigim msjimi okumayi unutmuşsun galba ogun rank 5.5 yapmiştim
  • ben yazın maple story oynuodum (hala çok seviorum) ve öğlen 1 sabah 8 e kadar :) toplam 19 saat yapıo :) hiç sıkılmıodum amakasamıodum da arada uo oynuodum, şimdi wow için bu kadar zamanım yok ama yaz gelsin 7/24 wow
  • 16-17 saat
  • 65 saat yemek tuvalet telefon dışında devamlı wow kastıığım oldu.
    Ancak bilgisayar başında kalma rekorum hala locusta ilk gm assasign-healer olmak için uğraştığım 3.5 gün . Tabi bunun 2. günden sonra bulantı, gözde buğulanma, kalçada envai kıl dönmesi, değişik yerlerden çeşit çeşit kusturucu kokular ve 2-3 devamlı dışarda yemek +int cafe parası gibi yan etkileri var tavsiye etmem.
  • ben lvl 70 olmama 5 lvlmı kalmıştı tam hatırlamıyorum 70 saat e yakın yada fazla oynamıştım 4 gün 3 gece geçirdim pc başında sadece lavabo ve yemek için kalktım pc başından

sonuç : Char 70 oldu... 7 paket sigara bitti 58 adet 3 in 1 kahve içmiştim sonrasında 22 saat uyku çektim

edit : Reklam yapmayayım dedim kahve markasını sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FF00 -- 28 Mart 2007; 14:05:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djinas15

quote:

Orjinalden alıntı: sulidin

oyun ilk çıktığında yaza doğruydu aralıksız 45 saat oturdum sora yattım 5 saat uyudum sora tekrar kalktım devam
    ama acc umu sattım 1 ay önce siz de bırakın artık yeter 2 senden fazla oluo

45 saatte lvl kaç oldun acaba?

çok zaman oldu valla yanlış hatırlamıosam 50 den 54 de kastım yada 53 ,ama ozmanlar hiçbişi bilmioduk, etrafta mal mal koşturuoz

bu arada ben gene başladım kasmaya allahım hastamı olduk nedir ....dunemaulda lvl 10 priestim var dur onu bi 20 yapem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulidin -- 30 Mart 2007; 13:36:40 >

• Annemgil 1 hafta yokken 30 saat basından kalkmadım mc yaptık güildle sonra epic binek için manyak gibi essence water kastım az alt char kasmıstım:)sonra tam 16 saat uyuduktan sonra devam ama ondan sonra max 14 saat düşürdüm oynama vaktini çünkü 30 saaten sonra klavyenin üstünde uyuya kalmışım:)ve elim ayagım tutmuyo ve ölecekmiş gibi gözleriniz gidiyo bide o sıralar bir cocuk pc basında baya uzun kalınca öldügünü duyunca 14 saati geçmemeyi karar aldım su an pc sattım cafeden max 5 saat girebiliyorum ama alınca baslarım gene en az 8 saat yada 14:)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.