Şimdi Ara

HİÇ ARA VERMEDEN EN FAZLA KAC SAAT WOW BASINDA KALDINIZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.5 gün oynadıgım oldu yemek fln depoladım bilgisayarın yanına 2.5lt cola bi kac ruffles :D ama o 1.5 günden sonra gozlerim felaket agrıdı 1 hafta oynayamadım XD
  • Abiler coşmuşsunuz siz ya.Ben en fazla 9 saat kaldım.:S
  • tam olarak 17 saat 29 dakika
  • ben maple oynarken (daha wow a başlamamışken) (bakınız üstteki post) yerde yüzüstü uzanıyodum, çenemin altı yastıkla birleşiyodu artık laptop önce, ve böyle geçirilen günlerin sonunda konuşurken müthüş ağrılar çektim...

Bilg. başında kalmak marifet deil, wow u maple yi eğlenmek için oynuyoruz
  • EN FAZLA 9 SAAT VALLA 9 SAAT KALDIM (Ya da 15 saat hatırlayamıyom çünkü baylmıştım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gospodar -- 1 Nisan 2007; 8:18:37 >
  • cuma akşamı küçük evimizde 3 kisi 2 laptop 1 masaüstü bilgisayarla(cips-cola-cerez-kahve $u bu) sabahlara kadar wow arena kasmaya başladık yaklşk 20-21saat olmştur tabiki .. wc-yemek hariç.
  • bl de bi arkadasim var. bc ilk ciktigi siralarda 4 saat uyuyordu gunde ve uzun bi sure ole devam etti. halla ayni sekilde oynuyormu bilmiyorum ama hayret ediodum ona :D
  • valla şu sıralar wow'a başlamayı düşünüyorumda orji oyunu felan aldımda bekliyorum ön inceleme yapıyorum amam ko oynarken 72 saat hiç uyumadığımı bilirim
  • 40 saat araliksiz
  • bızım guıldde var bı adam 60 saat oynadı yamuldu sonra tabı :D gercı ılk 70 de bizdeydi oda baya uyumamıstı.onunda hatırı sayılır bır uykusuzlugu vardı :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: jonywayt

bızım guıldde var bı adam 60 saat oynadı yamuldu sonra tabı :D gercı ılk 70 de bizdeydi oda baya uyumamıstı.onunda hatırı sayılır bır uykusuzlugu vardı :P

fransız serverlarda mıllenıum guıldınde oynuyosun o zaman ?
  • pardon turk ilk 70 :D
  • günde 2 saat uykuyla 5 gün oynadim ( 5 tane classi 10 uncu levele getirdim paladini sectim 10-40 arasi yaptim ama mountu alinca yallah yatağa!!!) ha arada pizza , iskender vs soyledim kalktigimda 3 kilo aldiydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ving Tsun -- 12 Nisan 2007; 14:27:04 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.