Frutty den her gün bir paket yiyorum.Gerçi yeni çıkan fruttler o kadar güzel değil.Şu pembe renkli olanlar çok güzel..
+1245878948461816545478456
hic bikmadan yedigim tek sey karsi cinsim yani bayan. ;)
deli bişey
Bayağı yardımı oldu konunun ne alayım deyip duruyordum yılbaşında.
beyyler, a101'de pringles 3.75e düşmüş. saldırın. bayılana kadar pringles! allah allah allah allah...
Haha ben bizim marketten 2.50 tl ye alıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Le0RiC
bu konudaki herşeyden her gün 1-2 paket yiyorum
geberıp gıdersın.
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
beyyler, a101'de pringles 3.75e düşmüş. saldırın. bayılana kadar pringles! allah allah allah allah...
2,50 tl 'ye alıyorum ben marketten
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaman
quote:
Hangi market orası
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
quote:
quote:
Hangi market orası
cakmadır o 2 bucuga satılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: karaçalı
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
quote:
quote:
Hangi market orası
cakmadır o 2 bucuga satılmaz
Partyçakmasını bile o paraya vermiyorlar eğer pringels o fiyata ise ciddi anlamda bir satış yapar o market benim sayemde
günde en az yarım kilo fındık içi yerim
quote:
Orijinalden alıntı: can_11
Hoşbeş,pringles,gofredo,doritos(baharatlı),toblerone(artık bulamıyorum bulsam kutularca alcam),ülker çikolata,gofredo,çekirdek,kola,çikolatalı, muzlu+vişneli yaş pasta kendim yapıyorum sakız olarak first karpuzlu,şeker hertürlü.Bi ara bimde çikolatalı ve fındık parçalı kuru pasta satılıyordu oda süper ama artık satmıyorlar.Halley(şu yeni çıkanlardan),çokoprens,susamlı çubuk,m&m,benimo,İntense,eti cin
Bunları her hafta tüketen biriyim.Bu arada kilom 57
Edit:yazım hatası
Neden 2 kere yazdın anlamadım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme