Bildirim
HİÇ BIKMADAN YEDİĞİNİZ ABUR CUBURLAR NELER (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
Yeni çıktı, yok böyle bir lezzet.Bağımlılık yaptı.Hergün 10 a yakın yiyorum.
katılıyorum portakallısıda çok nefis
+
-
Ruffels peynir soğan -
Parasızlık napalım. 50kuruş ama bunu ne kadar yesemde bıkmıyorum. Diğer bisküviler gibi yarıda kalmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: jericho_!4
Parasızlık napalım. 50kuruş ama bunu ne kadar yesemde bıkmıyorum. Diğer bisküviler gibi yarıda kalmıyor.
bayadır yemiyorum ama çok severim gerçekten bıktırmıyor kremalılar içinde tek geçerim bide hanımellerin büsküvülerine bitiyorum çikolata ve fındıklısı manyak
-
Klasik patates cipsi ve kola en sevdiğim -
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
Ruffels peynir soğan
+1
+
-
quote:
Orijinalden alıntı: AL[e]N
/>
bi bu bide snickers hastasıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: de_lorean
quote:
Orijinalden alıntı: cruise06
Ruffels peynir soğan
+1
+
vay buda manyak bişey yedikçe yiyesi geliyo adamın çitosun peynir soğanlısıyla aynı sanırım tadı bide tombi vardı çok eskiden oda süperdi
-
yaw tamda konuya girmisim bu saatte zaten acım neyseki gece 2de yemek var ehehe:D -
Genelde :Dyanında çekirdek ve gazoz olur anime film vs izlerken hep yoldaşlarım olmuştur>Ağzım hafif:D tatlı istediğindede pastahaneden aldığım :D yaşpastamdan bir dilim le idare ederim
-
Her gün olmasa da,en kötü ihtimalle iki günde bir yerim.Hele ki bir de sütle karıştırınca,offf.Keyfime değmeyin.
-
-
-
-
Bu aralar eti gofredoya taktm ama intense 4ever
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X