Şimdi Ara

Hiç bindiğinizde 'ıyyy bu nasıl araba lan' dediğiniz araba var mı ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
7.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Traktör sesli araçlar ve bakımsız içleri leş ölüsü kokan araçlar nefret sebebim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok çirkin arabalar var ya nissan micra juke falan leş

• 2010 model dacia duster. antalya'da havalimanından taksi olanına binmiştim. hayatımda gördüğüm en berbat iç plastik malzemeye sahipti. yeni kasada cidden devrim yapmışlar en azından daha kaliteli ve alımlı olmuş   yazlıktan bir komşuda 2019 model 1.5 dci 4wd full paket olanı mevcut bir kaç kez kullandım hoşuma gitti.

• Geçtiğimiz yıl mecburen iki gün astra classic kullanmıştım.

Bildiğin kamyon. Ne amortisör var ne de sürüş keyfi. Direkt dingil üzerinde gidiyorsun. Hele o vites geçişleri. Otomatik şanzıman vites değiştirirken araç adeta sara krizi geçiriyor.

• 2 sene önce clio en boş paketinden kiralamıştık, arka camların manuel olduğunu, genel olarak iç dizaynı gördükten sonra bu nasıl araba lan demiştim zira 2016-17 model araba, arka camlar manuel. Bizim 2000 model accentte bile elektronik camlar var dashboard da kullanışlık açısından 10 basar.

• metalok kullanıcısına yanıt
    Bizde 2000 model bi polo vardi 15 model jettaya gectik çağ atlamış gibi hissettim :))
  • Servisin ikame verdigi Jetta. Kapiyi acarken elimde kalacak diye korktum. Oyuncak gibi araba.

• Peuoget 207 ... 307'im var. SATILIKTIR .otomatik.

• Focus 1. Arabanın sinyal kolları vitesi felan o kadar kalitesiz ki bu ne lan demiştim.
    Ubo, palio vs. Hepsi oyuncak araba gibiydi

• sigara kokan tüm arabalar.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
  • lazloo kullanıcısına yanıt
  • Reno'nun tüm araçları bana itici geliyor. Megane'nin dış tasarımı falan gözüme hoş görünsede renonun tamamında iç tasarımını hiçbir zaman sevemedim. 1.5 dci motorları çok güzel bir motor ama iç tarafta tasarım yapmayı bilmiyorlar.

Aynı şekilde Dacia' da öyle. Toyoto' da iç tasarımını beğenmediğim markalardan biridir. Mazda ve Honda civic'in son modelleri hariç Japonlarda iç tasarımda bence iyi değiller. Hyundai' de 2017 den önceki eski kasaları iğrençti. Şimdiki modelleri biraz daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkep

Reno'nun tüm araçları bana itici geliyor. Megane'nin dış tasarımı falan gözüme hoş görünsede renonun tamamında iç tasarımını hiçbir zaman sevemedim. 1.5 dci motorları çok güzel bir motor ama iç tarafta tasarım yapmayı bilmiyorlar.

Aynı şekilde Dacia' da öyle. Toyoto' da iç tasarımını beğenmediğim markalardan biridir. Mazda ve Honda civic'in son modelleri hariç Japonlarda iç tasarımda bence iyi değiller. Hyundai' de 2017 den önceki eski kasaları iğrençti. Şimdiki modelleri biraz daha iyi.

hangisi iyi o zaman geri çok bişey kalmadı da? size göre sadece bi tane düzgün marka var herhalde iç tasarım yapabilen, o da sizin aracınız sanırım. linea falan demezsiniz inşallah  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 26 Aralık 2020; 15:45:26 >

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yukarıdaki arkadaşla aynı fikirdeyim
    BMW Mercedes Peugeot tasarımını sevdiğim ( iç mekan özellikle ) markalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farate

Hocam bende yukarıdaki arkadaşla aynı fikirdeyim
    BMW Mercedes Peugeot tasarımını sevdiğim ( iç mekan özellikle ) markalar

hocam çok genel konuşmak doğru değil, misal megane 4 diyorda hangi megane 4? Joy paket ile icon paket arasında dağlar var, megane 4 kötüdür demek için sadece Joy paketi değerlendirmek gerekir, hayır doğru değil bu.

her marka için anlamsız kötü durumlar var, model-kasa bazında aklımıza gelenleri yazalim;

bmw F30 kasa: eski radyolar gibi turuncu gösterge aydınlatmaları

astra J kasa: orta konsola bol bol bulunup atılmış düğme kalabalığı, hem radyo hem klima tuşları topluca biyerde.

yeni pejo modelleri: klima kumandasını multimedya ekran içine gömmek. hem sürüş esnasında kullanması zor hemde ekrana bişey olsa bi bozulsa yandık. yaz günü klimasız gezecez.

Citroën modelleri; kapı üzerinde olması gereken cam açma tuşlarının konsol ortasında-vites etrafında olması.

toyota/hyundai modelleri: vazgecilemeyen 'mavi led' sevdası, kadranda-konsolda heryerde gece gözü çok rahatsız eden mavi ışıklar var. hayır telefon ve monitörde gözleri korumak için mavi ışık filtresi diye bişey var uzun zamandır, bunlar bu mavi ışığın gözleri rahatsız ettiğini ögrenemediler ya, yeni modellerde böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 26 Aralık 2020; 15:59:0 >

• Lada ve Suzuki Maruti bile kullandım ama ömrümde gördüğüm en kötü araç uzak ara dizel otomatik Seat Toledo'ydu. Süspansiyonları pelte gibi her fren sıktığınızda 3 defa kafa selamı verdiyor, 90 ile hafif viraj alayım desen uçuyor gibi yana yatıyor, el freni kolçağın altında çekip bırakmak işkence, bir de dsg'nin sürekli yarım debriyaj gitmesini, gaza bastıktan 1 saniye sonra tepki vermesini, park ederken bir anda vitese girip öndeki araca çarpma tehlikesi yaşatmasını ekleyince kullanmak zorunda kaldığım 1 hafta işkence gibi geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 26 Aralık 2020; 16:14:22 >
  • Sümbül ve dovaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 26 Aralık 2020; 16:46:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

hangisi iyi o zaman geri çok bişey kalmadı da? size göre sadece bi tane düzgün marka var herhalde iç tasarım yapabilen, o da sizin aracınız sanırım. linea falan demezsiniz inşallah  

Alıntıları Göster

Alfa Romeo (tasarımlarını en çok sevdiğim) Volkswagen grubu, BMW, Mercedes, Audi, Seat (2014 sonrası kasalar) Peugeot ve Fiat'ın bazı modelleri. Punto'nun evo kasa iç tasarımını 2015 Toyota Corolla'dan daha çok beğeniyorum mesela. Kalite değil tasarım konuşuyorum tabi. Yoksa Toyota' nın kalitesi tartışılmaz. Aklıma gelen bunlar.

• İçi dışı bok püsür içindeki arabaya bindiğimde diyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.