Şimdi Ara

hiç bitmeyen bi paranız olsaydı ne yapardınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ayaklarımın beni götürdüğü yere giderdim bi yere kurulmadan yaşardım otobüslere nereye gidiyo sorusunu sormadan binerdim çünkü her yer benim dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightnesS -- 12 Mart 2007; 18:31:31 >

• Ne yapmazdım ki
  • sonsuz param olsa kac param var acaba diye aksama kadar sayardim..
  • Son model bir araba alırdım.bir tanede benzin istasyonu alırdım.Beni ve ailemi ölene kadar idare edecek parayı kenara koyardım.kalanıda ihtiyacı olanlara dağatırdım.
  • ŞALVARBANK açardım ...
  • DÜnya uzerindeki bütün silah fabrikalarını satın alır dünya uzerinde tek bir silah kalmayıncaya kadar da mucadele ederdim.Fakirlere imkan sağlardım.Ama Allah hayırlısını versin cumlemize her daim.En buyuk sermayemiz de iman dır.Onu elimizden almasın en buyuk kazanç budur.
  • Beyaz Peynir
    Rakı
    KAvun ve
    Sınırsız TON BALIĞI
  • Öyle bişey ismemem şahsen.Ben biten paralarımdan memnunum.(Azcık daha -sadece birazcık- fazla olsa da biraz geç bitse iyi olur ama buna da şükür)
  • Hepsini yakardım Gıcıklık değil mi.???
  • ne istersem alirim diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Hepsini yakardım Gıcıklık değil mi.???

hepsini yakamazsın ki adı üstünde bitmiyo, atsan da yaksan da bitmiyo
  • her renkten her cinsten her boydan hatunları toplardım sonrasını boşver
  • bana göre soru çok saçma yaa BİTMEYEN BİR PARANIZ OLSA NE YAPARDINIZ ee bitmeyen bir para varsa ortada sence insanlar ne yapar bu parayı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deathulazam
    her renkten her cinsten her boydan hatunları toplardım sonrasını boşver

ßende bitmeyen para oLsaydı aLtıma son modeL ßir araßa aLırdım...1 viLLa aLırdım aiLemin ßütün ihtiyaçLarını karşıLardım tabi ki fakir fukarayı'da unutmazdım ve sürekLi aLLaha şükrederdim çünkü aLLah insana gözünü ßir eğerse paran da kaLmaz puLunda sokaktaki diLenci'den kötü oLursun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.