Şimdi Ara

Hic calismadan edebiyat? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence ygs kismindan korkmak gerek icimden bi ses edebiyatta cok agir olucak sure yetmiycek diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey bilmiyorsan çok net gelmiyor geçen yıl bir halt bilmiyodum paragraf çözdüm öbürlerini salladım 25 gelmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ösym bu hocam valla ne sorarsa sorar hiçbir şeyde yapamayız kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalışıyorumda 40 ın altını görmesem yeter bana

• Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Bi yürü git be !
  • 4 sene edebiyat dersine girmeyen ve çalışmayan biri olarak geçen sene 15 net yapmıştım yeterli mi

• Edebiyatı geçen seneki gibi kolay beklemeyin . Cumhuriyet dönemi hariç sorular kolaydı geçen sene . Hiç çalışmadan 40 yapan sayısalcıların olması normal yani. Asıl çalışanı ,bileni ölçecek güzeel bi sınav bekliyorum ösymden.
  • Edebiyattan bütün soruları işaretleyeceğim 40 lazım.Sayısalcıyım geçen sene, 30 civarı bir şey yapmıştım bu sene 40 40 40 40.sınav sonrası edit burada.
  • 21 net yapmıştım çalışmadan
  • En son 2012 de girmiştim lys ye edebiyatım 27 netti hiç çalışmamıştım sadece lise bilgilerimle.Bu yıl ygsde lysde çok ağır geldi o yıla göre diğer yılları bilemem ama 2012 den sonra tokat gibiydi gerçekten özellikle lys matematik.Allah herkesin yardımcısı olsun edebiyatta eskiye göre zor olursa 20 puan civarı bi düşüş bekliyorum kesin ve net olarak..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.