Şimdi Ara

Hic calismadan edebiyat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hic calismadan edebiyat cografyadan kacar net yapilir? 25-10 yapilir mi?

• o kadar bile yapamazsın belki çok iyimser bakmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: parabelyum

o kadar bile yapamazsın belki çok iyimser bakmışsın
    tanzimat serveti fünun falan bak 1 2 saatini alır zaten. bilmediğin soruları da işaretleme kesinlikle 25 yaparsın en kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaplumbaga1448

tanzimat serveti fünun falan bak 1 2 saatini alır zaten. bilmediğin soruları da işaretleme kesinlikle 25 yaparsın en kötü

Alıntıları Göster
    geçen sene sadece ygs türkçe bilgilerim ve biraz edebiyat bilgimle(yazar-eser ve dönemler hariç) 30 doğru 28 net yapmıştım
    8 yanlışta yazar-eser ve dönemlerdi

coğrafyayı hiç çalışmadan en fazla 15 doğru yaparsın
    pardon coğrafyayı çalışmadan yapman mümkün değil,bazı bilgiler benim kafama öyle bir yerleşmişti ki çalışmama gerek yoktu o yüzden şaşırdım
    aslında edebiyatı da çalışmadan yapman mümkün değil,yine bazı bilgiler kafama çok yerleştiği için bu doğruyu yapabildim

kısacası çalışmadan anca paragraf sorularını çözersin onlar da 15-20 tanedir belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 19 Haziran 2015; 10:17:12 >

• Sen bakma buradaki TM'cilere. Onların zekasına göre edebiyat bile zor geldiği için abartıyorlar. Geçen sene bir sayısalcı olarak hiç çalışmadan 41-15 yapmıştım. Bu sene sadece fen sınavından sonra çalışacağım ve 45+ yapıp egomu tatmin edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç Burssuz -- 19 Haziran 2015; 10:49:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

Sen bakma buradaki TM'cilere. Onların zekasına göre edebiyat bile zor geldiği için abartıyorlar. Geçen sene bir sayısalcı olarak hiç çalışmadan 41-16 yapmıştım. Bu sene sadece fen sınavından sonra çalışacağım ve 45+ yapıp egomu tatmin edeceğim.

bombayı koydu
    ben sadece izlicem
  • Hirsa kapilip 45 yapmak icin 1 bos falan birakirsan 20-25 yanlis cikabilir uzebilir seni.

Paragraflar'dan 22 tane var 5 yanlis vikarsan 17 dogru ordan.

34 edebiyattanda 10 tane yap artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 19 Haziran 2015; 10:50:12 >
  • quote:

Sen bakma buradaki TM'cilere. Onların zekasına göre edebiyat bile zor geldiği için abartıyorlar. Geçen sene bir sayısalcı olarak hiç çalışmadan 41-15 yapmıştım. Bu sene sadece fen sınavından sonra çalışacağım ve 45+ yapıp egomu tatmin edeceğim.

Ulvi,ustun,yuceler yucesi zekan madem calismadan yazar-eser sorusu yapacak kadar eşsiz,neden fen calisiyorsun ki bosver her turlu 30 30 30 gelir.
  • Koç Burssuz kullanıcısına yanıt
    Üçün birini alırsın sen 45 yapacakmış
  • Bu sene çok farklı bir sene sanıyorum ki çalışmadan edebiyat sorularından kalem bile oynatamazsin ancak ygs bölümünü yapabilirsin ki onların nasıl olduğu da belli fakat yine de benimkiler tahmin bir bakarsın yorum ağırlıklı gelir bilemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be All My Sins Remembered

Bu sene çok farklı bir sene sanıyorum ki çalışmadan edebiyat sorularından kalem bile oynatamazsin ancak ygs bölümünü yapabilirsin ki onların nasıl olduğu da belli fakat yine de benimkiler tahmin bir bakarsın yorum ağırlıklı gelir bilemeyiz
    Hiç çalışmadan kaç net yapılabileceğini pazar günü test edeceğim.
  • Edebiyatta 56 soru sallanirsa kac yapilir. Cevabini sizlerle paylasacam :D ama cografyam iyi onu yaparim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bfercan

quote:

Sen bakma buradaki TM'cilere. Onların zekasına göre edebiyat bile zor geldiği için abartıyorlar. Geçen sene bir sayısalcı olarak hiç çalışmadan 41-15 yapmıştım. Bu sene sadece fen sınavından sonra çalışacağım ve 45+ yapıp egomu tatmin edeceğim.

Ulvi,ustun,yuceler yucesi zekan madem calismadan yazar-eser sorusu yapacak kadar eşsiz,neden fen calisiyorsun ki bosver her turlu 30 30 30 gelir.

• Hocam sorma yav bende son 2 gündür acaip bi tırsmaya başladm netler düşücek sınav çok zor olucak gibime geliyor
  • yasin4755 kullanıcısına yanıt
    Az önce ekstrem denemesini cozdum de hayattan sogudum resmen. Allah aşkına bir soru bir sütun kaplar mi? Bu adamların çoğu sorusu boyleydi hele sonlara doğru tam cosmuslar.
  • Sayısalım geçen yıl hiç çalışmadan 35-21 yaptım boş soruların hepsini salladım biraz bilgin varsa rahat yaparsın.
  • Ekstrem kafayı yedirtir bana Palme 1 den sonra 2.yi çözmeye korkuyom akşam yayın denizi çözücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin4755

Ekstrem kafayı yedirtir bana Palme 1 den sonra 2.yi çözmeye korkuyom akşam yayın denizi çözücem
    yaparsın.
  • quote:

Ekstrem kafayı yedirtir bana Palme 1 den sonra 2.yi çözmeye korkuyom akşam yayın denizi çözücem
    Arkadaşlar okulda edebiyat gördünüz az çok.Bence hiç çalışmayan biri paragraflarla beraber 30 rahat yapar.Hatta komik olcak ama 2 gün demeyip dönemlere ve bilinen yazarlara bakılırsa 40 bile olabilir.
  • quote:

Sınav palme değil de ekstrem gibi gelirse Yandık diyorum başka da bir şey demiyorum su 0 bilgi diyen arkadaşlar edebiyattan 0 ceker. Bre insafsiz ekstrem bir soruda 5 yazarın hayatını verip eser meser vermeden hangisi yanlıştır demek var mi? Yazarlar da pek bilindik değil ha hepsi son döneme doğru olanlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.