Şimdi Ara

Matematik yapamayip Amerika'da muhendislik okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba benim bir derdim var. Benim annem ve babam muhendis kendileri. Gel gorun ki beni kucuklugumden beri sayisal derslerde basarili olmam icin tesvik ettiler ama ben nedense yetenegim mi yok anlamadim bir turlu sayisal derslerde basarili olamiyorum. Lisede ozel okuldaydim oyle boyle gectik. Ozel ders aliyordum sorulari ezberliyordum ve gidiyordum sinava. Suan Amerikaya geldim ve burda Makine muhendisligi okuyorum ama ben mi onu okuyorum o mu beni okuyor bilemedim. Daha Calculus 1 konusunu goruyoruz, benim algebram iyi olmadigi icin cok zorlaniyorum ilk quizden 20 uzerinden 11 aldim. Yarin bir tane daha quizim var ondan kac alacagim hic bilmiyorum, calismiyormuyum hayir cok calisiyorum ama calistiktan sonra yapamamadigimi gorunce kendimten ve ailemden cok utaniyorum. Benim bolumum makine muhendisligi yerine business ya da herhangi ders olsaydi cok rahat olurdu mesela. Aileme bunu soyleyemem. Lutfen yardim edin zor durumdayim.

• isletme okusaydin keske mis gibi, hem afrikaya gitmenede gerek kalmazdi acikogretimden okurdun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladık zenginsin amerikada okuyon
  • millet ne kadar şanslı be yanlış anlamayın hocam size lafım yok sadece ben yurt dışında okuyabilmek için liseden sonra işe girdim çalışmaya başladım söyle uzaktan bakınca bile imrendim özel lise amerika felan
  • hangi okul hacim

• Dostum ben de amerikadayım ve burada mühendislik gerçekten çok zor. Buradaki en kötü ünilerde bile trde odtü itüden daha çok zorlanırsın normal. Hangi eyalet hangi üni ?

• hem muhendislik, hem makina, hem amerikada.. o okul bitmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nerdesin amerikada

• Hemen hemen ayni durumdayim.Burada bilgisayar programciligi okuyorum ve okul yazin bitiyor.Ablam new yorkta yasiyor ve orada bil. muh. okumami istiyor.Kolay falan diyolar ama ben inanmiyorum.Birde ing hic yok.Ne yapacagim hakkinda en ufak bilgim yok.
  • Acikca soyle yapamiyorum de zaten notlarindan da bunu anlamalari lazim evlatliktan reddedecek halleri yoksa acikca konus ve okulun uzmanlarindan destek al yol gostersinler cozum ara yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

isletme okusaydin keske mis gibi, hem afrikaya gitmenede gerek kalmazdi acikogretimden okurdun.

Kardeş yat bence saat geç oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müşteid

quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

O bana gerizekali diyen arkadas zengin olmam seni germis belli, az delikanli ol. Arizona State universitedeyim, lanet olsun turkiyedeki egitim sistemine ordaki egitim sistemiyle hersey burdakiyle cok farkli zamaninda trigonemetrileri ezberlettiler simdi bir bok hatirlamiyorum aileme aciklamayi dusunuyorum midtermden sonra.

Midtermleriniz bitmedi mi hala

Okul 2-3 hafta oldu acilali

• Olum yurt dışına gitmişsin iyi de, makina mühendisliği nedir ya. Şöyle yurt dışında olmanın tadını çıkarabileceğin bir bölüm okuman lazım bence, bildiğin amerikaya işkence çekmeye gitmişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexxx Dreams

Olum yurt dışına gitmişsin iyi de, makina mühendisliği nedir ya. Şöyle yurt dışında olmanın tadını çıkarabileceğin bir bölüm okuman lazım bence, bildiğin amerikaya işkence çekmeye gitmişsin.

Ya arkadaslar cok buyuk hedeflerim oldugu icin ben buraya mak muhendisligi okumaya geldim. Yoksa isletme okurdum her gun parti yapar icki icer kizlari gotururdum. Isletme okuyanlar her gun iciyor sevisiyor muhendislik okuyanlar hafta ici calisiyor haftasonu goturuyor kari kiz
  • Of ulan adamdaki imkanlara bak
  • "Business Administration" okusaydin sen de, soranlara isletme yerine bunu soylerdin

• bende 2 sene okuyup bıraktım Virgiana'da Ama Makine Değil.Bilg. Programcılık.Şimdi San Francisco'da China Beach'de Güzel Bir Cafe'de Çalışıyorum Mutluyum.Ama Mevsim Kış Olduğu İçin Şuan İşsizim.Para Biriktirip Tekrar Üniye Giricem.

bide Burda Saatte 11 Dolar Kazanıyorum.Aylık Kazancım Mesailerle 2500 Dolar Falan Oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 28 Ocak 2015; 8:20:31 >
  • Yonto123 kullanıcısına yanıt
    Hangi üniveriste masraflar ne kadar? İstediğim yeri kazanamazsam benimde y.dışı düşüncem var. Şuan bende makina mühendisliği okuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.Escobar

bende 2 sene okuyup bıraktım Virgiana'da Ama Makine Değil.Bilg. Programcılık.Şimdi San Francisco'da China Beach'de Güzel Bir Cafe'de Çalışıyorum Mutluyum.Ama Mevsim Kış Olduğu İçin Şuan İşsizim.Para Biriktirip Tekrar Üniye Giricem.

bide Burda Saatte 11 Dolar Kazanıyorum.Aylık Kazancım Mesailerle 2500 Dolar Falan Oluyor

Dostum virginia techmi ? Ben ordan kabul almistim zordur diye gitmedim Burdada maaslar oyle saatlik 15 alan arkadasim var.
    Arkadaslar masraflar degisiyor cok seye gore. Burs kazanabilirsiniz.
  • Amerika'da çalışıp uğraştığın sürece kapılar açılır.

Orada tutoringler ayarla bunu okul da ayarlıyor yüksek sınıf öğrencilerinden

Kütüphaneden çıkma

Teaching assistant ın bütün saatlerini kullan

Advisor ile hep bağlantıda kal

Yine olmuyorsa probation patlayabilir git community schoolda şu dersleri A getir diyebilirler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.