Şimdi Ara

Matematik yapamayip Amerika'da muhendislik okumak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: A.Escobar

bende 2 sene okuyup bıraktım Virgiana'da Ama Makine Değil.Bilg. Programcılık.Şimdi San Francisco'da China Beach'de Güzel Bir Cafe'de Çalışıyorum Mutluyum.Ama Mevsim Kış Olduğu İçin Şuan İşsizim.Para Biriktirip Tekrar Üniye Giricem.

bide Burda Saatte 11 Dolar Kazanıyorum.Aylık Kazancım Mesailerle 2500 Dolar Falan Oluyor

Kaçak mı kalıyorsun hocam
  • Ben sayisal sozel zeka ayrimina inanmiyorum pek. Sadece temelin yoktur ve nasil calisacagini bilmiyosundur.

En temelden calismaya basla yada seni calistircak degil nasi calisman gerektigini gosterecek birini bul.

İnan bana dersten bisey anlamam birisi bisey anlatsin anlamam kendim ders calisirim yine anlamam. Mesela benimde cebir sinavim vardi hicbisey bilmiyodum. Saatlerce çalıştım yine olmadi. Sonra bi kaynak buldum 0 dan mala anlatir gibi aciklamis herşeyi. Bi oncekinden çok daha az calismama ragmen cok daha iyi bi not aldim. Cok yabanci gelen seyler inanilmaz kolay gelmeye basladi. Kisacasi nasil calisman gerektigini kesfetmen gerekiyo bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

quote:

Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

isletme okusaydin keske mis gibi, hem afrikaya gitmenede gerek kalmazdi acikogretimden okurdun.

Kardeş yat bence saat geç oldu.

uyandim, gunaydin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Hemen hemen ayni durumdayim.Burada bilgisayar programciligi okuyorum ve okul yazin bitiyor.Ablam new yorkta yasiyor ve orada bil. muh. okumami istiyor.Kolay falan diyolar ama ben inanmiyorum.Birde ing hic yok.Ne yapacagim hakkinda en ufak bilgim yok.

hocam hangi lisede okudunuz nerdesiniz şimdi imkanlar nasıl ne yapmak gerekiyor biraz anlatır mısınız
    lise 3 teyim hedeflerim arasında bilgisayar da var en istekli olduğum tercih hatta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özendim.

• sonunda illa yapamayacaksan sende bende sonunu biliyoruz .Kendine yarayanı yap .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Amerika'da çalışıp uğraştığın sürece kapılar açılır.

Orada tutoringler ayarla bunu okul da ayarlıyor yüksek sınıf öğrencilerinden

Kütüphaneden çıkma

Teaching assistant ın bütün saatlerini kullan

Advisor ile hep bağlantıda kal

Yine olmuyorsa probation patlayabilir git community schoolda şu dersleri A getir diyebilirler

Cok tesekkurler dostum dogru diyorsunuz olmadi oyle yapicam. Suan bir quiz daha olduk matematikten ve berbat gecti Rus ogretmenden sakin ders almayin kolay kolay anlatiyor sinavda cok zor soruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Hemen hemen ayni durumdayim.Burada bilgisayar programciligi okuyorum ve okul yazin bitiyor.Ablam new yorkta yasiyor ve orada bil. muh. okumami istiyor.Kolay falan diyolar ama ben inanmiyorum.Birde ing hic yok.Ne yapacagim hakkinda en ufak bilgim yok.

hocam hangi lisede okudunuz nerdesiniz şimdi imkanlar nasıl ne yapmak gerekiyor biraz anlatır mısınız
    lise 3 teyim hedeflerim arasında bilgisayar da var en istekli olduğum tercih hatta

Ankarada duz lisede okudum sonra 4 yillik isletme okuyup acikta kalacagima 2 yillik bil. prog. okuyorum.Yazin bitiyor.Su an turgut ozal universitesindeyim.Bu bolumu okuyup calismaya baslamak istiyorsaniz diploma puaninizin en az 3 ve bilgisayari cok iyi bilmeniz lazim.Lakin ben ustune okumayi dusunuyorum.

•  Matematik yapamayip Amerika'da muhendislik okumak

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Nerdesin amerikada

Hocam senin WAT anılarını anlattığın bir konun var mıydı? Var ise linkini atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Nerdesin amerikada

Hocam senin WAT anılarını anlattığın bir konun var mıydı? Var ise linkini atar mısın?

Belirli olarak anlattıgım bi konu yok.pek yazmadım yaşadıklarımı hepsi bende saklı[sm=evillol.gif

• Vay arkadaş millet teki imkânlara bak biz hayvan gibi mat cozelim , fen çözelim yetmesin sosyal, türkçe çözelim, dagin başında okuyalım.

• Simdi bana burda gelip imkanin soyle imkanin boyle demeyin. Ben ingilizce hazirligi 0 parayla okudum nerdeyse. Ve bolumde birinci geldim yetenegim ona daha cok yatkindi. Suan matematigi zorluyoruz iste neyin derdindesiniz? Adalet diye bir sey olsa altimizda burdaki araplar gibi lamborghini olurdu
  • Ne var şla bu abdde niyr herkes abdye gitmek istiyor neresi güzel söyleyin biz de orasını görüp iğrenmeyi keselim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Ne var şla bu abdde niyr herkes abdye gitmek istiyor neresi güzel söyleyin biz de orasını görüp iğrenmeyi keselim

Ben ABD ye gittim teyzem var ABD 'de . ABD'nin öyle güzel yanları var ki akıl edemezsin . O filmlerde gördüğün evlerde genelde hafta sonu partileri verilir . ABD de içki ucuzdur , partiye gider dolaptan bi bira alır içersin kimse takmaz . Kızlarla sabaha kadar eğlenirsin kimse de 1 laf efemez sana .

Burada lüks dublex bir daireye vereceğin paraya ORANLA abd de 2 katlı bahçeli havuzlu bir villa alırsın . Al işte sana ABD nin güzellikleri .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 29 Ocak 2015; 7:07:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Ne var şla bu abdde niyr herkes abdye gitmek istiyor neresi güzel söyleyin biz de orasını görüp iğrenmeyi keselim

Ben ABD ye gittim teyzem var ABD 'de . ABD'nin öyle güzel yanları var ki akıl edemezsin . O filmlerde gördüğün evlerde genelde hafta sonu partileri verilir . ABD de içki ucuzdur , partiye gider dolaptan bi bira alır içersin kimse takmaz . Kızlarla sabaha kadar eğlenirsin kimse de 1 laf efemez sana .

Burada lüks dublex bir daireye vereceğin paraya ORANLA abd de 2 katlı bahçeli havuzlu bir villa alırsın . Al işte sana ABD nin güzellikleri .

Cok dogru birde benim gibi ASU'da okuyorsaniz vay halinize derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenno Heika Banzai

quote:

Kız ve içki ortamı umrumda değil ben Tekirdağlıyım bana anlattığın şeye bak

Ev konusunda da ev alma sistemini makro iktisatta işliyoruz mortgage diye bir dalga, devleti soymuşlar bildiğin mortgage ile. Gelişmişlik çoktur tabi illa fakat bence TR'deki mallıklar hariç TR daha iyi bir yer suç işleyip parayla kurtulabiliyorsun bundan daha iyisi var mı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.