Şimdi Ara

ehliyet sinavini kazandim ama daha almadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3,5 gun sonra direksiyon sinavi var, simdi arabayla polise yakalansam desem boyle boyle. yinede ceza kesermi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ehliyeti Kazandım Ama Almadım, Ceza Yer Miyim?

Ehliyet sınavını başarıyla geçmek heyecan verici bir olaydır ancak ehliyetinizin fiziksel olarak elinize ulaşmasını beklemeniz gerekebilir. Bu bekleme süresi boyunca araç kullanmaktan kaçınmanız önemlidir, aksi takdirde para cezası riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre, ehliyetini almamış kişilerin araç kullanmaları yasaktır. Bu kural, geçerli bir sürücü belgesi olmadan araç kullananlara para cezası uygulanmasını öngörür. Ceza miktarı, sürücünün daha önceki trafik ihlallerine göre değişebilir.

Ehliyetinizi almadan araç kullanmak, yalnızca para cezası ile sonuçlanmaz. Ayrıca, yakalanmanız halinde aracınız trafikten men edilebilir. Bu durum, özellikle çalışmak veya günlük işlerini halletmek için araç kullanmanız gerekiyorsa, ciddi sorunlara yol açabilir.

Ehliyetinizi almadan araç kullanmayı düşünüyorsanız, bu eylemin potansiyel sonuçlarını dikkatlice düşünmeniz önemlidir. Araç kullanmaktan kaçınmak ve ehliyetinizin elinize ulaşmasını beklemek en güvenli ve yasal olan yoldur.

Bu arada, ehliyetinizi aldıktan sonra trafik kurallarına uymaya devam etmeniz gerektiğini unutmamak gerekir. Güvenli sürüş alışkanlıkları, yalnızca kendinizin değil aynı zamanda başkalarının da güvenliğini sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Daha ehliyetin yok tabi keser
  • Mr.Mysterious M kullanıcısına yanıt
    baya zamandir kullaniyorum ehliyetsiz, bu sefer uzun yola gidim dediydim..

• Direksiyon sınavını versen hadı neyse diyecem de o da olmaz. Polis ne kadar uzun süredir ehliyetsiz sürdüğüne bakmaz, ehliyetin yoksa bitmiştir.
  • istersen çok iyi şoför ol ehliyet yoksa suçlusun yasayı çiğnemiş oluyorsun.
  • Keser

• ben direksiyon sınavını da geçtim hala bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hem yazılı sınavdan hem de direksiyondan geçtim ama ehliyetim basılmadığı için hala bekliyorum
  • Siz daha direksiyon sınavına girmemişsiniz sınavı geçtikten sonra size sertifika verecekler o sertifikayı ehliyete çevirene kadar araç kullanırsanız ceza yersiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelle Rodriguez

ben hem yazılı sınavdan hem de direksiyondan geçtim ama ehliyetim basılmadığı için hala bekliyorum

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.