Merhaba arkadaşlar, beklediğim gibi sinavim kötü geçti. İstediğim gibi çalişmaktan ziyade deneme çözmemek gibi salaklik yapitim. Sinav kolaydi zaten orasi ayri konu ama ben bunu kabul etmiyorum. Şu ayt kimyada çözemeyeceğim 1 tane soru yoktu. 1 sene ayt kimya çalişmayinca 2 tane anca yapabildim, bilmediğim konu yok bi zahmet ama yani unuttum. Bu 3. mezunlugumdu yani totalde 4. girişim olcakti. 2020' de girdim 2021'de girdim 2022 girmedim 2023de girdim 3. girişim oldu ama. Asil konuya gelelelim ben çalişmaktan bikmadim. Düzgünce bir puan alip gitmek istiyorum hala. Adam gibi çalişmak için son şans vermek istiyorum kendime ama tecilim bu yıl sonuna kadar 22 yaşindayim. Yaş geçtiği için okulu kazansam bile tecil olmuyor diyorlar ayri bir stres yaratiyor düşünsenize iyi bir okul kazaniyorsunuz sonra askere.. Yarin gidip soracağim ama kanun böyle benim için bir ayricalik tanirlar mi bilmem. Çok üzgün ve pişmanim. 1 seneye yakin idare ediversinler, eglencesine kalmiyorum ya. Hayatta ne kadar dezavantaj varsa bana denk geliyor. Param olsa zaten bedelli yapardim. Sizce hangisi mantikli 9 ay kacak kalip tecil olmama riskini alip eşşek gibi çalişmak mi yoksa tercih yapip kırıkla deneyip olmazsa ondan sonraki seneye obp düzelince de basmaya devam etmek mi? 2. ihtimali düşündükçe camdan atlayasim geliyor. Başka yol yok %90 1. yolu deneyeceğim. Kimin psikolojisi dayanir ki diger duruma.
Canim çok sıkıldı buraya yazmak istedim troll yapmayin lütfen. |
4. mezunluğa kacak kalmak vs tercih yapip 2 yil hazirlanmak

-
-
Bende 2020 mezunuyum sabancı yazmıstım burs için tekrar girdşm fakat yasıtlarım mezun olacak nerdeyse ben bıraktım bu işi hocam olmadı ben olsam kalmam ben kabul ettim kapasitesiz oldugumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya yanlış anlama ama 5. kez mezuna kalmak istiyorsun . Tekrar ediyorum 5. kez !
22 yaşına gelmişsin eşek kadar adam olmuşsun artık ne mezuna kalması . Git öğrenimini tamamla kendi ayaklarının üstünde dur artık . Olmuyorsa olmuyor zorlamanın anlamı yok . Tabi ekmek elden su gölden olunca zamanın değerini pek anlamıyorsunuz
kalma sakın
Mesajim bulunsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
27 yasında mezun oldugunda 22 yasındaki tasralı mezun 5 sene tecrube olup senden cok daha iyi kazanacak ve hayata tecrübe olarak baya ileride baslıcak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam yanlış anlama yargılamak için söylemiyorum ama "ben çalışmaktan bıkmadım, adam gibi çalışmak için son 1 şans vermek istiyorum" demişsiniz ama eğer hakikaten çalışmanın hakkını verseydiniz çalışmaktan da bıkardınız her gün o öptüğümün soru bankalarına bakmaktan da bıkardınız. Bence yazın gidin artık gerçekten hayata geç kalacaksınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 18 Haziran 2023; 22:40:56 >
hocam 2021 sonucumdan kötü bir sonuc gelecek taşra ünisi mi yaziyim. Keşke zamani geri alabilsem..
-
Öyle oluyor zaten hocam yaşitlarim seneye mezun oluyor. Yapacak bir şey yok olanlar oldu. Öleyim mi
-
zamanında ıyı calsıtınız mı hocam ?
-
Hocam tam olarak demek istediğim bu adam gibi çalişmadim inanir misiniz koca sene de tytden 2 tane deneme atmişim toplam 1-2 ay çalişmişimdir ilk girdiğim yıllarda saglik sorunu, ekonomik sorunlar yaşadim bahane bulabilirim.
Bu yıl benim aptalliğimdi kendime geldim artik. 5 gün sonra bile başlayabilcek ruh haline sahibim. Çok abartmadan günde 4-5 saatle başlamak istiyorum ama tecil hakki doldu..
22 yaşini geçmiş 23 yaşinda olcam 2024 yılında.
Okula yazilsan bile askeriye askere gidip öyle devam etmeni istiyormuş. Okul kayit yapmiyor diye delirmiştim en azindan kayit yapiyorlarmiş.
Tercih yapsam kırıkla seneye ne yapabilirim ki 2025 yılını düşünmek istemiyorum. Öliyim daha iyi
-
ölme dostum, hayattasın. rahat ol.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam kötü bir liseden mezunum fakat hep çalişiyordum düzenlice benden kat kat kötü yapanlar gitti çogu mezun oldu seneye olacaklar.
Diger yıllara bahane bulabilirim ama bu yıl benim salakliğimdi. Zaten 3 girişim oldu 1 yıl girmedim hastaliktan dolayi. 4. girişim olcak seneye kalirsam ama askerlik...
-
Ne yapiyim hocam kimse destek çıkmıyor artik. Askerlik sıkıntı yapmazsa kimseyi umursamicam. Tecil olmuyormus daha fazla yarin gidicem ama kanun belli
Obp kırarsam zaten imkansiz olacak.
-
Sakin olun hocam, hayatin kime ne getirecegini bilemeyiz. Bu durumu ailenizle bi konuşun onların desteğini almaya çalışın. Önümüzdeki 1 2 ay boyunca çok iyi düşünün. Ne istediğinizi, 5 yıl sonra nerede olmak istediğinizi, eğer 1 sene daha hazırlanır ve yine olmazsa ne yapacağınızı, bu sene yazıp giderseniz ileride nasıl olabilecegini her şeyi iyice düşünüp en doğru kararı vermeye çalışın. Zaten hangi kararı verirseniz verin muhtemelen acaba diğer türlü mu yapsaydım diye düşüneceksiniz. Dediğim gibi kendinize bir söz verin ve öyle baslayin döneme. Mezuna kalacaksınız da tercih yapacaksanız da
sen özel bi arkadasa benziyon o yüzden sana git veya kal diyemem hem seni tanimiyoz neler yaşadın vs.Netlerini söyle bi,bir de sorunun senin calisamamak galiba.Asker mevzusu max 3 kez mi mezuna kalabiliyorsun?
hocam 3 sene sınava hazırlanmışsın hatta 5 seneye kadar göze almışsın. bu kadar yoğunluğa 6 ay askere git gel yapmak belkide kafanızı toparlamaya yardımcı olur. 6 ay askerliğinizi yapın sonra sınava girin BENCE
Bu sene kırıkla denedim 2. İşi direkt kafandan sil 2 yılın daha gider ben sana diyim.
Teşekkür ederim hocam. Ailemden umudu kestim, babam yok zaten. Annem de dogal olarak gitmemi istiyor. İçimden gelen ses 1 yıl daha kalip okula yazilip, dondurup askerliği halledip devam etmek geçiyor.
Okul o şartla kayit yapiyormuş ama 6 ay çok fazla gerçekten yaşim daha gececek diye endişe ediyorum.
Bu aldiğim sonucla çok kötü üniversitelere gidebilirim bu kadar yıl mezuna kalmamin hiçbir anlami kalmadi keşke ilk senemde adam gibi çalişsaydim. Lisede hep çalişiyordum zaten. 12nin 2. dönemi...
Biraz daha düşünüp kendime söz verip sonucu ne olursa olsun üzülmeyeceğim bir karar vermek dediğiniz gibi en mantiklisi...
Tip okuyordunuz sanirim, başarilar size de.
Keske rüya olsa be
-
sızın kaç k geldı sıralamanız ben de kotu lıseden mezunum cok calısarak ıyı kotu bı yere gelmeye calıstım
En Beğenilen Yanıtlar

Hocam yanlış anlama yargılamak için söylemiyorum ama "ben çalışmaktan bıkmadım, adam gibi çalışmak için son 1 şans vermek istiyorum" demişsiniz ama eğer hakikaten çalışmanın hakkını verseydiniz çalışmaktan da bıkardınız her gün o öptüğümün soru bankalarına bakmaktan da bıkardınız. Bence yazın gidin artık gerçekten hayata geç kalacaksınız
|
liseyi 8 senede bitirmiş gibi olacaksın tavsiyem yazıp gitmen |
Benzer içerikler
- ayt biyoloji kaynak önerisi
- ayt netleri nasıl artar
- bilgi sarmal 20" li türkçe deneme pdf 2024 cevap anahtarı
- en iyi vakıf üniversiteleri
- telegram tyt-ayt pdf grupları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X