Şimdi Ara

Hiç çalışmamış biri son sene asılırsa ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi az çok temeli olan biri son sene asılırsa max nereyi kazanabilir sizce? Bu arada ben değilim bu yani sadece merak ediyorum nere kazanılabilir diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 330k > 40k yapan arkadaşlarım oldu sayısalda oda çok üst düzey bir çalışma olmadan

İlk 20-30k yapılabilir cidden asılmayla, asıl rekabet ilk 10k da başlıyor bence
  • kamyonu devirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 2 Mayıs 2018; 14:13:40 >
  • Hahaha :D kaç k gelir

• Ygs lysde en iyi 60k

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk bine bile girebilir. Sınavı abartıyorsunuz, o kadar fazla çalışmaya gerek olan bir şey değil. 11'de çalışmaya başlasanız rahat derece yaparsanız, atom parçalamıyorsunuz 4 sene çalışmaya gerek yok. Ben 12'de başladım, 1.5K gelmişti. Ama çok çalıştım son sene, çoğu konuyu bilmiyordum.
  • Çok iyi yapilir fakat 3 sene yatan birisinin çalişma alişkanliği olmadiği için sürekli bir şekilde (her gün) uzun saatler çalişmasi çok zor. Çalişip da ilk 100e girmesinden bile daha zor çünkü sen çalişmak nedir bilmiyorsun ilk önce çalişmayi öğreniceksin kendini öğreniceksin kötü alişkanliklarindan kurtulacaksin ve bu durumlari küçük görüp diğer aşama olan bunlar yapildiginda ne gelecegi düşüncesine ( kaç bine girilir) fikrine girmemelisin.

• Hic çalışmamış birisi ilk önce nasıl çalışabildigini öğrenmeli.Yazarak mi,okuyarak mi,dinleyerek mi?Daha sonrada çalışma alışkanlığı kazanıp plan yapıp devam etmeli.İyi yerlere gelir son sene çalışmış birine gore.

• Ben zaten bu sene de çok çalıştım, sadece merakımdan soruyorum olay benle ilgili değil

• Lise düzeyi sorular kolay soru sayısıda azaldı 120 soruya 135 dk veriyorlar eskiden 160 a 160 veriyorlar aytsdeki süre saçmalığını hiç açmayacam şansı varsa ilk 100 e bile girer.

• 1000 civarında girer ama 1000den sonrası aşırı şans işi.

• Bu seneye toplasak 2-3 saat belki çalışmışımdır. Teogda batırdım, çünkü okulun sadece zaman geçirme yeri olduğunu düşünüyordum. Teog için etüt yaparlardı, biz kaçıp internet kafeye giderdik. 12. Sınıfa kadarki tüm matematik sınavlarımda 50den fazla alamadım. Geçen sene 3x4ü elimle sayarak yapıyordum. Sonra yazın bir şey oldu, hala anlam veremem. Bana antrenmanlarla matematik önerdi birisi. Aldım koydum önüme bu sene gidicem ben dedim. Burada yazanların aksine, günde 12 saat telefonla uğraşan ben günde 12 saat ders çalışmaya başladım. Ve bunlar ilginç bir şekilde bir anda oldu. Antrenmanla matematikler geldi gitti, karekök mpsler geldi gitti, kartezyen yeşil mavi geldi gitti, 345 soru bankaları geldi gitti, karekök soru bankaları geldi gitti. Tabii ki bunlarla eş zamanlı olarak diğer dersler aynı şekilde yürüdü. Sonuç tüm arkadaşlarımın görünce evrim geçiren biriyim artık. Töder, özdebir, limit vs deneme sınavlarında 2-3 bin bandına sokmayı başardım kendimi. Ve bunların tamamını bir sene bile değil 8-9 ayda yaptım. Bunları anlatmamdaki sebep, ben sıfırdan daha düşük bir seviyeydim. Ve şu an kimisine göre iyi veya kötü ama önemli olan kendimi tam istediğim yerdeyim. O yüzden buradaki trollere iş vermemek gerek. Tamamen kişinin kendi içinde biten bir şey.

• mezun oluyor
  • temel önemli az kassan bile temel varsa oluyor yine bir şeyler de çok efsane şeyler istiyorsan benim gibi tekrar giriyorsun sınava
  • ulan ben ygsye 2 ay kala çalıştım 17 bin yaptım lys de geri attı tabi 23 bine
  • Hoş geldin mezun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.